Kardeşim merhaba. Öncelikle özelden sorduğun için yorum yaptığımın altını çizeyim ki birazdan ifade edeceğim düşüncelerim yanlış anlaşılmasın... Öncelikle kararın hayırlı olsun. Dr. Serkan Aygın dışında bahsettiğin ekim merkezleri
ve doktorlar hakkında hiç bir fikrim yoktur. Benim operasyonu Serkan Hoca'nın ekibii yaptı. Aynı anda iki arkadaş ekim yaptırdık. Benim operasyon Dhi, arkadaşımın klasik fue yöntemiyle yapıldı. Net olarak şunu söyleyebilirim ki klasik fue yaptıran arkadaşımın neredeyse bire bir aynısısın... Hele yan profilden fotoğrafını görünce seni o sandım. Senin ön kısımdaki bir tutam saç onda yoktu onun da sağ ve sol körfez sana göre daha iyiydi sanırım.. Klasik fue ile 500'ü sakaldan olmak üzere 4100 greft ekim yapıldı ve geçen şu 155 günlük durumdan son derece memnun. Ben de kendi ekiminden memnunum genel hatlarıyla... Diğer saydığın merkezlerle ilgili bilgi sahibi değilim fakat Serkan Hocayı tavsiye eder miyim? Ederim kardeşim. Ben ekimi yaptırdığımda forumda çok az sayıda Serkan Aygın ekimi örneği vardı. Mükemmeliyetçiyim. Çok araştırdım, bütün terminolojiyi okudum, yüzlerce örnek inceledim ve bu araştırma sürecinde internet üzerinden başka merkezlerle de iletişimim oldu. En son olarak başka bir merkeze sırf arkadaşımın "bunlarla da görüşelim, aklımızda kalmasın" dediği için gittik fakat son tahlilde Serkan Hocaya güvendim. Pişmanlık duydum mu? Şu ana kadar duymadım kardeşim... Kararın ne olacaksa en hayırlısı olsun inşallah.