Hairforte kişiye göre etki bırakıyor anlaşılan bende o tür etkiler olmadı. Minoxilin ağır etkilerini yaşayanlar bilir ancak hairforte için aynı şeyleri söyleyemem şahsen memnun kaldığım için yaklaşık 9 aydır kullanıyorum son 4 aydır gunde sadece 1 kez 6 fıs.
Minoxilide yıllarca kullanıp yan etki yasamayanlar var finasda öyle tabi ama bence çoğu kişi finassin libido dışındada bir çok yan etkisinden dolayı kullanmak istemiyor minoxil de herkesin dilinde bırakınca olan saçını da döker diyor ama ben tabi buna inanmıyorum çıkan saç minox kullanmasanda cikicak zaten
Tüy halinde olan saçları güçlendiriyor orası kesin bırakınca eski haline döner bunu kendim kaç sene önce kullandığım için söylüyorum minox kullanmsamda bosluk olan yerlerin kapancagi varmış demekki ani bıraktığımda çünkü hiç bir kayıp yaşamadım bugüne kadar eskisinden beter oldu diyenlere inanmıyorum yada öyle demiyim o kişiye göre değişiyor adam Fin kullanıp saçlarımı mafetti dyen oluyor şunu fatkettim forumda saçları neredeyse hiç kalmamış minox kullanıp daha beter diyen var resimleri paylaşıyor arada hiç bir fark yok ama saçları çok iyi olup da kullanan çok memnun olanlar var ben kullandığın vakit bölgesel iki yerde açıklık vardı oralar kapanmisti dediği gibi çıkacağı varmış demekti kullandığım sene 2012 di sanırım 2018 de Fin kullandım sonra arada bir kullandım Fin iyi geliyor orası ayrı sonra bıraktım finide ilerde belki yine kullanırım tabi