Saç Ekimi Sonuçları
Ufak ufak başlamış çıkışlar sabır kardeşim güzel olacak sürecin sonunda inşallah
aynen abi sabır 🙂sence varmı kıpırdama süreç çok erken ama daha
Sende de şok dökülme sert geçmiş. Ekilenlerin çoğu gitmiş ama yavaştan tomurcuklar çıkmaya başlamış. Daha 3 ay bile olmamış ama umut vadediyor.
Saç telleri kalın duruyor , muttalip hocada olunca işin içinde sonucun iyi olacağını düşünüyorum 👍🏽
Baslamış oktay kararmalar hadi hayırlısı çok güzel olsun inşallah
73 günüm arkadaşlar sizlerden yorum bekliyorum tecrübeli abilerim kardeşlerimden şu zamana kadar kullandigim takviyelr biotin ve bi 20 gün felan da ginko bloba kullandım bıraktım ginkoyu başka bi sağlık sorunum için içiyordum ama dolaşımı arttırdığı için sacada ıyi geleceğini düşünüyorum birde halen banyo esnasında iki üç tel saç geliyor sadece yıkama esansında son bi haftadır kıpırdama olduğunu hissediyorum çünkü ara ara kaşıntıda oluyor ekim alanında
Sabirla bekle. 120. gunde tamamina yakini deri uzerinde bas gostermis olacak. Sacin kendine gelip son kalinligina/kapaticiligina ulasmasi 8 ayi bulur. Ondan sonra da duzlesir, form alir.
Arkadaşlar 98 günün fotolarını atıyorum fotoları gün ışığına karşı çektim süreçle ilgili yorumlarınızı bekliyorum 🙂
donorun 3 numara halı varmı acaba ?