Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar ginko globayada başlasammıkı eskiden çok kullandım kulak problemim olduğu için kanı inceltip damarları açtığı için saçlar içinde iyi olur diye düşünüyorum sizin görüşleriniz nedir bu konuda
Alıntı yapılan: Tank oktay - 24 Mayıs 2019, 14:12:29Arkadaşlar ginko globayada başlasammıkı eskiden çok kullandım kulak problemim olduğu için kanı inceltip damarları açtığı için saçlar içinde iyi olur diye düşünüyorum sizin görüşleriniz nedir bu konudaBence en sagliklisi hocaya danismak. Herhangi bi ilac kullansanda kullanmasan da bu sac cok guzel olacak. Belki ilac ile sureci hizlandirabilirsin. Sac kaliten ve ekimi yapan doktor iyi olduktan sonra sapka da taksan psikolojik olarak cok olumsuz da dusunsen sonuc guzel oluyo cikacak sac yine cikiyo bunun orneklerini gorduk burada. Ama sen yine de herseye dkkat et )aynen kardeşim Cumartesi hocaya tekrar gidecem soracam inş ağzından bal damlıyor bu arada 😊
Selam,Sac ekimin hayirli olsun cok güzel görünüyor? Ne kadar ödedin ekim icin sorabilir miyim? Gecmis OlsunSelamlar
7 gün fotoları atıyorum gün ışığında çektim 🤗
Çok sık ekilmiş maşallah hocam cm2 ye kaç greft ekildi tahminim cm2 ye 70 greft ekilmiş gibi
Keske sok dokulme olmadan boyle uzasa kendini sok dokulmeye hazirla usta. 1 -2 haftaya kapini calar. Siler supurur
Alıntı yapılan: Gastamonulu - 25 Mayıs 2019, 15:22:20Keske sok dokulme olmadan boyle uzasa kendini sok dokulmeye hazirla usta. 1 -2 haftaya kapini calar. Siler supurur aynen kardeş aynaya bakıp duruyorum KESK’e şok olmasa 😂
Alıntı yapılan: Tank oktay - 25 Mayıs 2019, 17:27:51Alıntı yapılan: Gastamonulu - 25 Mayıs 2019, 15:22:20Keske sok dokulme olmadan boyle uzasa kendini sok dokulmeye hazirla usta. 1 -2 haftaya kapini calar. Siler supurur aynen kardeş aynaya bakıp duruyorum KESK’e şok olmasa 😂Olmama sansi cok dusuk bende olmadi diyodum ama bi baktm sac falan kalmamis sen hazirla kendini simdiden.
hintelde gelmisken kafa yapisi sac yapisi ne kadar da benziyor usta sizin varmi bi akrabalik falan 😀😀
Alıntı yapılan: Gastamonulu - 23 Mayıs 2019, 18:53:01hintelde gelmisken kafa yapisi sac yapisi ne kadar da benziyor usta sizin varmi bi akrabalik falan 😀😀Tam aynısını düşündüm valla aynı hintell 😆.Ne diyelim hintell saçı hayırlı olsun o zaman doğru zamanda ekiliyor bu saç