Slm abilerim kardeşlerim iki yıl araştırıp karar verdikten sonra müttalip hocama Mayıs’ın 17 sinde Ekim’imi yaptırdım saat 1.30 gibi kilinikte oldum hocam önce ön çizgiyi belirledik sağ olsun çok Babacan ve karakterli bi insan yanında çalışan Funda hanım ve senem hanımda çok nazik ilgili insanlar saat 2.20 gibi felan Ekim’e başladık ilk gün 600 greft ektik Cumartesi’de aynı şekilde 600 greft ektik Pazar günü kilinik kapalı olduğu için ara verdik Pazartesi öğlen tekrar kilinkte oldum ve son 600 greft e ekildi Salı günü gittim bandajlar açıldı ve özel bi tendürtiyöt benzeri bişey ile yıkandı ve kremlendi evde uygulamam gereken şeyler gösterildi ve Bugünden için tekrar gelmem istedindi ve bugün gittim şampuanla ilk yıkandı kabuk felan kalmadı bütün işlemleri müttalip hoca bire bir kendi yapıyor en ufacık ayrıntısına kadar hiç birşeyi şansa bırakmıyor benim için bi hayaldi müttalip hocama Ekim yaptırmak rabbim çok şükür nasıp etti 🙂müttalip hocayı tercih etmemeli en büyük sebeblerden biri az greft ile çok iyi iş çıkarması yaşım 29 bu arada hoca sadece biotin önerdi yüklüyeceğim fotolar Ekim’den önce ve hemen sonra fotolar