Gönderen Konu: Müttalip keser 1800 greft Ekimi 17 Mayıs2019  (Okunma sayısı 43989 defa)

Tank oktay

• Sr. Member
Müttalip keser 1800 greft Ekimi 17 Mayıs2019
« : 23 Mayıs 2019, 16:34:36 »
Slm abilerim kardeşlerim iki yıl araştırıp karar verdikten sonra müttalip hocama Mayıs’ın 17 sinde Ekim’imi yaptırdım saat 1.30 gibi kilinikte oldum hocam önce ön çizgiyi belirledik  sağ olsun çok Babacan ve karakterli bi insan yanında çalışan Funda hanım ve senem hanımda çok nazik ilgili insanlar saat 2.20 gibi felan Ekim’e başladık ilk gün 600 greft ektik Cumartesi’de aynı şekilde 600 greft ektik Pazar günü kilinik kapalı olduğu için ara verdik Pazartesi öğlen tekrar kilinkte oldum ve son 600 greft e ekildi Salı günü gittim bandajlar açıldı ve özel bi tendürtiyöt benzeri bişey ile yıkandı ve kremlendi evde uygulamam gereken şeyler gösterildi ve Bugünden için tekrar gelmem istedindi ve bugün gittim şampuanla ilk yıkandı kabuk felan kalmadı bütün işlemleri müttalip hoca bire bir kendi yapıyor en ufacık ayrıntısına kadar hiç birşeyi şansa bırakmıyor benim için bi hayaldi müttalip hocama Ekim yaptırmak rabbim çok şükür nasıp etti 🙂müttalip hocayı tercih etmemeli en büyük sebeblerden biri az greft ile çok iyi iş çıkarması yaşım 29 bu arada hoca sadece biotin önerdi yüklüyeceğim fotolar Ekim’den önce ve hemen sonra fotolar

Tank oktay

• Sr. Member
Ynt: Müttalip keser 1800 greft Ekim’i
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2019, 17:10:02 »
Arkadaşlar Ekim fotolarını yükleyemedim n

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 23 Mayıs 2019, 17:11:46 »
Arkadaşlar Ekim fotolarını yükleyemedim n
sırayla geliyor

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2019, 17:13:03 »
Bunlarda var 4 tane anca atabiliyorum bi seferde

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2019, 17:17:00 »
Bunlarda var 4 tane anca atabiliyorum bi seferde

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 23 Mayıs 2019, 17:20:14 »

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 23 Mayıs 2019, 17:24:41 »

Tank oktay

• Sr. Member

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Mayıs 2019, 17:58:26 »
Ekiminiz hayırlı olsun güzel planlanmış sık bir ekim olmuş Muttalip hoca standartı ekim olduğu belli.
Ön çizginizin çiziminde sizin tercihiniz mi yoksa Muttalip Hocaya mı bıraktınız biraz daha düz olabilir miydi acaba ön çizgi olarak Musab nickli arakadaşınki  ile benzer olmuş sonuç olarak güzel olacağını tahmin ediyorum yapan doktor belli saç kaliteniz ortada sonuçta o yönde olacaktır.

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 23 Mayıs 2019, 18:23:21 »
Ekiminiz hayırlı olsun güzel planlanmış sık bir ekim olmuş Muttalip hoca standartı ekim olduğu belli.
Ön çizginizin çiziminde sizin tercihiniz mi yoksa Muttalip Hocaya mı bıraktınız biraz daha düz olabilir miydi acaba ön çizgi olarak Musab nickli arakadaşınki  ile benzer olmuş sonuç olarak güzel olacağını tahmin ediyorum yapan doktor belli saç kaliteniz ortada sonuçta o yönde olacaktır.
kardeşim çok teşekkür ederim ön çizgiyi beraber belirledik benim on sene önceki çizgim böyleydi yüzüm uzun olduğu için düz çizginin sırıtacağını düşünüyorum

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 23 Mayıs 2019, 18:36:43 »
Hocam hayirli olsun. En guzel yerde ekiminizi yaptirmissiniz :)) bnde senin gibi muttalip hoca hayal diyordum ama nasip oldu simdi sonuclari bekliyorum. bu arada 2-3 senedir forumu takip ediyorum. Muttalip hocanin ekimlerini bu aralar baya fazla gormeye basladim. Umarim hepimiz surecin sonunda mutlu oluruz :)

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 23 Mayıs 2019, 18:43:33 »
Hocam hayirli olsun. En guzel yerde ekiminizi yaptirmissiniz :)) bnde senin gibi muttalip hoca hayal diyordum ama nasip oldu simdi sonuclari bekliyorum. bu arada 2-3 senedir forumu takip ediyorum. Muttalip hocanin ekimlerini bu aralar baya fazla gormeye basladim. Umarim hepimiz surecin sonunda mutlu oluruz :)
çok saol güzel kardeşim rabbim hiç birimizin hayalini emeğini boşa çıkarmasın 🙂bende hep hayal ediyordum gerçekleşti inş senin kide gerçekleşir muttalip hoca alanında gerçekten çok iyi hoca bugün Ekim yapılalı 6 gün oldu Ekim yaptırdıgımı bilmeyen niye kafayı 1 e vurdun diyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 23 Mayıs 2019, 18:45:22 »
Kardeşim hayırlı olsun kardeşim Açıklık az kendi saçların gayet kaliteli olan açıklığına güzel bir planlama yapılmış inşallah sonucunda güzel olur çok geçmiş olsun:)
Global Moderator

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 23 Mayıs 2019, 18:53:01 »
hintelde gelmisken kafa yapisi sac yapisi ne kadar da benziyor usta sizin :) varmi bi akrabalik falan 😀😀

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 23 Mayıs 2019, 19:22:36 »
Kardeşim hayırlı olsun kardeşim Açıklık az kendi saçların gayet kaliteli olan açıklığına güzel bir planlama yapılmış inşallah sonucunda güzel olur çok geçmiş olsun:)
başkan çok teşekkür ederim ☺ muttalip hoca greftlerin genelde yüzde onunun 1li gerisin 2 3 4 lü oldugunu söyledi

Facebook Twitter Instagram