Arkadaşlar şimdi ben Olcayto'nun başlığını hem burada hem öbür forumda takip ediyorum, gelişmeye bakıyorum ve ekim kötü geçmiş diyen arkadaşları kusura bakmayın da hiç anlayamıyorum.
Bir kere Olcayto'nun ekimden önce ön kısımda ikizkenar üçgen gibi ince uzun bir tutam saçı varmış, ekimden sonra bakıyorsunuz bayağı bir saçlanma olmuş kendisinde bu bir, yanlar falan komple dolmuş, bayağı ön çizgi oluşmuş.
İkincisi de şu ki eleştirilen fotoğrafların hepsi tam dimdik açıdan ve acayip bir flaş patlamasıyla çekilmiş fotoğraflar, ben size şu kadar söyleyeyim o Koray Erdoğan diye övülen vatandaşın ektiği kişilerde dimdik tutup şakaklarına makinayı flaşı patlatıp foto çeksin Olcayto'dan bir tık bile daha yoğun görünmeyecektir sonuçta bunlar ekim saç arkadaşlar, ekim...
Sonuç itibariyle bence ekim başarılı olmuş, ki sarı saçlar ekimi daha az gösterir bunu da aklımızda tutalım, siyah saç daha iyi kapatıcıdır. Benim Serdar Gökrem hakkındaki fikirlerim değişmedi, Reci'yle konuştuğumuzda kendisini kesinlikle tavsiye etmediğini adamın yaptığı bir sürü ekimden sadece pek azının başarılı geçtiğini söyledi ki bu ekim onlardan biri bence...