Arkadaslar yazım biraz uzun oldu ve lütfen yardımınıza ihtiyacım var.6 mayıs günü saç ekimi yaptırdım ve bundan 1 gün sonra doktor un da tavsiyesi ile propecia 1 mg a başladım.İlacı kullanmaya başladığım 7. Gün ani bir mide bulantısı,göz kararması yaşadım ve bayıldım.Bunun sebebini bilmiyorum ama finasterid ten olduğunu düşünmediğim için kullanmaya devam ettim.Bundan 2 gün sonra finasterid i aldıktan 1 saat sonra ailemle sahur sofrasında otururken birden beynimde bir şey oldu.Nasıl anlatsam hani uzun süre sigara içmezsin sonra yaktığın ilk sigara beynine vurur başın dönecekmiş gibi olur onun gibi.Ardından bir anda yalnızlaştım kalp atışlarım hızlandı ölecekmiş gibi hissettim.Ardından acile gittim biraz daha sakinleşmiştim herhangi bir şey çıkmadı ama bir daha propecia kullanmıyorum korkuyorum açıkçası.
Bana ekim sonrası hem ekilen saçlar hemde var olan saçları güçlendirmek dökülmesini durdurmak için önerebileceğiniz bir ilac var mı?
Not:Vitamin olarak Shen min man kullanıyorum
Not2:Bu sekilde kalp çarpıntısı ve psikolojik bir olay daha önce hiç geçirmedim.
Takviye ilaç olarak yardımlarını bekliyorum arkadaslar