Gönderen Konu: Doktor Tavsiyesi  (Okunma sayısı 1030 defa)

agok

• Yeni üye
  • *
Doktor Tavsiyesi
« : 22 Mayıs 2019, 18:15:24 »
Merhaba, saç ekimi için doktor tavsiyesi arıyorum. Kimlerden uzak durmalıyım kimleri araştırmalıyım bilmiyorum. Forumu biraz dolaştım bir kaç isim var aklımda ama fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Bu işi ticarete döken çok fazla var anladığım kadarıyla o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Doktor Tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 22 Mayıs 2019, 18:23:25 »
saçlarını kaliteli duruyor dökülme alanınızda fazla yok güzel bir ön cizgi tasarımı ile çözersiniz diye düşünüyorum saç probleminizi

doktor yada merkez seçimi biraz sizin büççenize bağlı bu işlem için ayırdıgınız büççenizi yazarsanız öneriler olabilir

« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2019, 18:53:03 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Mayıs 2019, 19:03:57 »
serkan aydın ve şahin çelik bu ikisini özellikle araştır.maddi durumun el veriyorsa koray erdoğan tabiki tek geçilir.esteworld ,estecenter özellikle bu iki yerden uzak dur daha bunun gibi bir sürü yer var.
düşündüğün bir yer olursa foruma danış kabul görmeyen bir yerse uzak dur.berbat saç eken o kadar çok yer varki saç ektirdiğine bin pişman ederler adamı :)

agok

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2019, 15:40:20 »
Eski adı ile Estemylife ve Serkan Aydın ile görüştüm fakat Estemylife daha kaliteli gibi geldi. Bir de forumda ekimlere bakınca Serkan Aydın'da sorun yaşayanları gördüm. O yüzden Serkan Aydın bir tık geride. Bugünde Koray Erdoğan(asmed)'e mail attım cevap bekliyorum.

Facebook Twitter Instagram