Düşündüm de acaba hangisi mantıklı?
Ben mesela bir süre xpecia kullandım 5 ay boyunca sonra bıraktım. Bırakmasam kan değerlerim mesela folik asit sınırı geçip sürekli artmaya devam edecekti
Sonra Hairforte sprey kullandım. Şimdi Avesin spreye geçtim. 10 aydır saç spreyi kullanıyorum ve kullanmaya devam ediyorum artık doz azalttım tabi
Peki bunları ben nereye kadar kullanacağım? Ömür boyu saç hapı, vitamin, saç spreyleri mi kullanacağım? Maddi konu bir yana bir de bunlara zaman ayırmak gerekiyor. Siz mesela bu ürünleri kullanıyorsanız kaç yaşınıza kadar kullanmaya devam edeceksiniz, erkek tipi dökülme ise çok uzun seneler kullanmak lazım değil mi?
Uzun seneler bu tarz ürünler kullanmak mı yoksa saçların dökülmesini akışına bırakıp sonra ortalama 5bin tl'ye vs saç ektirmek mi daha mantıklı sizce? Tabi saç ektirmeninde kendi içinde riskleri var, ekim nasıl sonuçlanacak soru işareti.
Demem o ki siz kullandığınız xpecia, finasterid, proscar, spreyler vs ne kadar süre kullanacaksınız planınız nedir? Ben bu tarz şeyler kullanmaya başladığımda evlenene kadar kullanırım diyordum kendi kendime