Gönderen Konu: Saç ekimi öncesi  (Okunma sayısı 1212 defa)

DADAŞIM

• Yeni üye
  • *
Saç ekimi öncesi
« : 21 Mayıs 2019, 06:15:27 »

Merhabalar  kardeşlerim  abilerim  size danışmadan  ekim yaptırmak  istemedim

A firmasi  4.000 gref ekileceyini sadece ön kısımlara  tepe  bölgesi ise 1 yıl sonra  2.seans   olacak ama garanti  verilmedi  2.seans ekimine 

B firması  ise  4.300 greft  ekileceyini  söyledi  tek sean da ön ve tepe  kısmını komple

4300 greft  bana  az geldi  kel  bölge çok  olduğundan  ne dersiniz  kıymetli. Kardeşlerim yardımcı olursanız sevinirim   

Musti0618

• Jr. Member
  • **
Ynt: Saç ekimi öncesi
« Yanıtla #1 : 21 Mayıs 2019, 07:00:24 »
Merhabalar 4.300 grefti komple ektirirseniz sürecin sonunda kapatıcılığı sizi tatmin etmeyebilir,tekrardan sıklaştırma ekimi düşünmeye başlayabilirsiniz.Tüm ekim bölgesini layıkıyla kapatabilmek için 4.300 greftin çok üzerinde çalışılması gerekir,ayrıca belli sayıların üzerinde bir ekimde pek tavsiye edilmemekte.ilk görüştüğünüz merkezin tavsiyesi olan sık olarak ilk ekimde ön orta kısma ikinci bir ekimde üst arka kısımlara ekim yapılması şeklinde planlanması daha uygun olur gibi bir durum sözkonusu.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 21 Mayıs 2019, 08:35:43 »
Tepeye girmedikten sonra 4000 greft çok, tepeye girilir ise 4300 az.. ben iki merkezin planlamasını da Doğru bulmadım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 21 Mayıs 2019, 10:21:30 »
ön orta sıklaştırma daha sonra tepe olabılır..
Global Moderator

DADAŞIM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 21 Mayıs 2019, 16:30:02 »
Ilk konuştuğum  arana meddi  4000 ekim  onlarda seyrekliyin  kapanmayaccagını söyledi  birazda terbiyesizlik  yapıldı  şahsıma

Estapalace  ise 4.300 tek seansda ekileceyini  söylüyor  buda  ekimin  çok  iyi olacağından  tepe  bölgesinin de kapanacağını  söylediler  ben tatminkar  olmadimi   daha  önceki  ekimleri de  var  çok seyrek  sanki saç ekimi  deyilmiş  gibi

DADAŞIM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 21 Mayıs 2019, 16:36:35 »
Saç ekiminden anlayan  kardeşlerim  bu bölgeye  minimum kaç  greft ekim yapılması  gerekir 4.300  ektirmelimiyim

Bir kaç ekim firmasıyla  görüştüm  hepsi  4.000 .4.500 diyorlar  sanki anlaşmışlar  bunu da anlamış  deyilim  greft benim  al diyorum  ek diyorum  önermek  isteyiniz  yer varmı kardeşlerim

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 21 Mayıs 2019, 16:57:21 »
dadaş, ortadaki seyrek saçlar takviye almazsan dökülecek. ilk önce bunu bir kenara yaz. 4 bin rakamlar yüksek ve ensen geride. çıkmayabilir kısaca ikinci ekime yeterli greft. belki bir 800 yada bin saç +1500 sakal ile tepeyi ikinci ekimde hallettirirsin. ama ilk ekimde hepsi kapanmaz. tavsiyem öne 3500 civarı bir ekim. ikincisini de saç sakal tepe.

DADAŞIM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 21 Mayıs 2019, 19:04:22 »
Trablons  kardeşim  takviye  nedir  onu anlayamadım dediyin  gibi  1 yıla  kalmaz  önlerde  komple  gidecek  dediyin  gibi Gardaşım  ekeceyi  greft  yeterli olamayacak sırıtacak   greftlerimde  yeterli  deyil bi dahaki seansa  ekilecek kök greftte çıkmayabilir  şaşırtmış  bi vaziyetteyim yurt dışındayım  estapalace   sağolsun  baya bi ilgili  alakalı  oldu ama onlarda  çok  umursamıyorlar  açıkçası  para peşindeler   

DADAŞIM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 21 Mayıs 2019, 19:11:56 »
Prpn tedavisine  başlasam  sonuç  alırmıyım  o da sıkıntılı  sabır gerektiren  bir süreç aslında   bilmem ko prpn tedavisiyle   yeniden  saç  çıkarmı   beya seyrek  kel bölgeler  kapanırmı

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 21 Mayıs 2019, 19:57:06 »
finasterit diye bir ilaç var.kalanları güçlendiriyor ,ince tüy gibi zayıfları toparlıyor onu kullan .yurt dışında da satılıyordur.takviye dediğim o .

moralin bozulmasın kelliğin kapatılır.sibel uluasan diye bir doktor var 5000 bin  civarı tek seferde ekiyor.ona görün ya da paran varsa muttalip keser gibi doktorlara yaptır.

prp tedavisi ekim yapıldıktan sonra iyileşme sürecinde işe yarıyor. finasteritle saçları güçlendirmek varken her 20-25 günde bir kafana 50 tane iğne yemek açıkcası gereksiz.

DADAŞIM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 21 Mayıs 2019, 20:13:14 »
Trablons kardeşim  üzülmemek elde deyil  o önerdiğin  ilacı  araştırıcam  reiS

Ya anlamadım  5000 greft  sözü  verende var  ama  güvenemiyorsun  ekinlerine  baktım  alın çizgisi  berbat  arena  med vardı  4 yıldır  takip  ediyordum  onlar  bike şahsıma  terbiyesizlik  yaptı  4000 greft  ve 2.seans  olacağını  söyledi  bende itiraz edince git başkasında  ektir dedi
 9 dan fazla  ekim firmasına  başvurdum  çoğusu  amatör  seviyede  gibi  geldi bana

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 21 Mayıs 2019, 20:18:39 »
dostum tavsiye edebileceğim yerler : 1) paran pek yoksa istanbul çevre hastanesi ( benden 4900 çıkardılar,konuma bakıp saçlarıma bakabilirsin)

2) paran 2-3 bin euro civarıysa sibel uluasan ( forumda konuları var 5 bin civarı çıkarıyor )

3) çok çok paran varsa en garantisi muttalip keser veya koray erdoğandır.

3 den 1 e kadar seneklerin bunlar.paran varsa  3 numarayı seç yoksa 2 yoksa 1

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 21 Mayıs 2019, 20:20:07 »
Bence norwood 3 yani şakakların baya açık olduğu gür bir ekim yapılabilir yanlar açık olsun ama saç ortalama gürlükte olsun bence daha iyi iyide şekil verirsin burada amaç kelliği mümkün mertebede azaltmak.
Bende erzurumluyum saç konusunda baya şanssızız o bölgede 10 kişiden 7 si kel ya da kelleşmekte.

DADAŞIM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 21 Mayıs 2019, 21:02:44 »
Keljustin aynen reiS    gel toprağım  isde beraber ektirelim   o ki kadermiz  aynı 

DADAŞIM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 21 Mayıs 2019, 21:05:13 »
Trablons  kral sağolasın  sibel hanımda  mutttalip beye de  resim attım  analiz icin  gorecez bakacaz ne diyecekler  reis  senin saçlarını  görmem  mümkün mü  ekimden once ve sonra

Facebook Twitter Instagram