Ben kullandım, saçın tutkala girmiş gibi oluyor, kesinlikle kullanmanızı önermem. Ayrıca kullanım miktarına göre parasıda pahalı. Onun yerine Fixplant Saç Gürleştirici Toz + FixDeep Suda Çıkmayan Topik tavsiye ederim. 4-5 aydır kullanıyorum bitmedi ve saçından kolayca çıkıyor.
Luis binenin kendi sitesinden almıştım, daha sonrasında gittigidiyordan aldım aynı ürünü daha ucuza. (iki kere aldım bir daha almadım)
Luis binen den beni aradılar tekrar alın v.s 3 tane alırsanız size şu indirimi yapacağız diye, işportacı diliyle. Diyorum kendi sitenizde daha pahalı GG üzerinde daha ucuz. Bana diyorlar eğer saçınıza bir şey olursa mesuliyet kabul etmeyiz. Bende dedim, satıcıya sordum sizin orjinal ürününüz dediler ve faturalı. (aldım aynı ürün)
Daha sonra dolandırıcı ağzıyla bana aynen şunu söylediler. Avukatlarımız bu sitede satış yapan mağazalara dava açtı ve bu ürünü kullananlara da dava açacaklar ona göre alın. Dedim kullanıcıya niye dava açıyorsunuz v.s v.s uzadı muhabbet saçma sapan. Şimdi 5 adet alırsanız size şu indirimi yapacağız. felan filan dediler, dedim yok sağolun. bye bye...
Televizyon ve radyolarda gergedan bilmemnesi satılıyordu bir ara aynı onun gibiler.