Merhabalar ilk seansta ön çizgi martı şeklindeydi.Çizgiyi diğer yazışmalardada benim belirlediğimi,
Gökhan beyin ''isterseniz ön çizgiyi değiştirelim''demesine rağmen benim onayladığımı önceki yazılarda görebilirsiniz.Haliyle dikilen saçlar tekrar söküldüğü zaman delik izler kalacaktı en mantıklı çizim bu şekildeydi.Ya martı şeklinde sıkılaştırma ekimi devam edecek,yada ön çizgiyi bu şekilde düzeltip sıkılaştırma yapılacaktı.Ben ön çizgiyi Gökhan beyle tayin edip sıkılaştırmayı tercih ettim.İşin açıkcası daha öncesinden protez saç kullanan biri olarak üstümdeki yükün nasıl hafiflediğini,Aynaya baktığımda saçlarımı taradığımdaki mutluluğu,sevinci belki sizlerde yaşamışınızdır.Demek istediğim umudun her daim insanın yaşamının bir parçası olduğunu,İnatla vede yaşayarak mücadelenin ne olduğunu,Saçı olanların bu hastalığın ne olduğunun umrunda olmadığını yaşadıkça öğreniyorsun.Bu saçtan,Bu donörden hiçbirşey bekleme diyenlerde elbette olmuştu,umutları kıranlar,Saç ekimi yaptırmak istesen bile yaptırmaktan vazgeçirecek çok adam var.Onlara sorsan Binlerce ekime girmiş,binlerce arkadaşına ekim yaptırmışlardır.Yaşamanın en güzel tarafı kendinle savaşmaktır.Gidip bir öğretmene,yada bir ayakkabı tamircisine saç ektirirsen oluru meçhuldür.Mesleği polis olan bir adam bile estetik saç uzmanı oluyorsa ülkede olay bitmiştir.İşini hakkıyla yapan insanların olduğunu,Yıllar boyunca bu mesleğe kendini adamış üstelik sağlık sektöründe birçok başarıya imza atmış insanların olduğunu lütfen unutmayalım.Binlerce ekime girmiş,Mesleğinin hakkını sonuna kadar veren insanlar için bu şekilde konuşma tarzınızı hoş bulmadım.Sonuçta ekimi yapan ve yapanlar sağlık uzman kişiler.Çaresizlikten güvercin bokundan mavi serum üreten,Tekstil fabrikasında çalışırken saç ekim uzmanı olmuş,Merdiven altı diye tabir edilen yerlerde ekim yapıp insanların umutlarını sömüren ne olduğu belirsiz kişiler değil.Ekim akşam 19'dan sabah 6'ya kadar devam etti ve ısrarla söylüyorum ekimimden çok memnunum.Elbetteki eleştireleriniz olacaktır.Tabikide eleştirinin yapılması lazım.Lakin işini hakkıyla yapan mesleğini seven insanlara saygının yitirilmemesi gerektiği düşüncesindeyim.Size evrimin nasıl olduğunu açıklayan bir fotoğraf yolluyorum.Bakıp bakıp özgüveninizi tazelersiniz
Sevgilerimle.