18.günümdeyin şok dökülme çok yavaş ilerlemekte.Bu süreç içerisinde Finasterid+Xpecia+Biotin kullanmaktayım.Açık kalan kısımdaki cansız tüylerin siyahlaşıp saç olduğunu farkettim
mevcutta olupta gözükmeyen saçlarımı şuanda farkediyorum.Benim için büyük bir adım.Çünkü nw6'ydım
Donör bölgemde çok hafif ağrı var.Her iki kulağımında arka kısmında ufak bir şişlik haricinde başka birşey yok.O şişlikte kafamın yapısından kaynaklanıyor galiba.Ben biraz evham yaptım.Finasterid kullanımından sonra çok az bir şekilde unutkanlık olmaya başladı.Ama zaten günlük hayatımızda olan şeyler.Yada ben öyle hissediyorum.Şuanda spermin su gibi olmasından başka sıkıntı yok oda benim için önemli değil
Sonuçta şükürler olsun 4 çocuk babasıyım.Şok dökülmem yok denecek kadar az.Aynı işlemleri tekrarlıyorum.Saçlarım yeni ekilmiş gibi.Çok ılık suyla duş alıyor ve terlememeye özen gösteriyorum.İlk 30 gün bu şekilde süreci atlatıp günlük hayata dönmeyi planlamaktayım.Bu arada donör bölge için kremli köpük harici birşey kullanmadım.O yüzden süreç biraz uzadı.Saçın seyrek olduğunun farkındayım lakin kısıtlı imkanlar dahilinde bu şekilde oldu.2.seansı mutlaka olacağım.Hiç saç olmamaktansa böyle olmak iyidir.Biz buna züğürt tesellisi diyoruz
Tekrardan herkese iyi bayramlar.