Gönderen Konu: Gökhan Turanlıoğlu 2600 Graft 19.05.2019  (Okunma sayısı 13666 defa)

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Gökhan Turanlıoğlu 2600 Graft 19.05.2019
« Yanıtla #15 : 21 Mayıs 2019, 23:47:05 »
Martı şeklinde M denen ön çizgi kimine yakışıyor bunun için önemli olan ;
1) Templeler çok geri gitmemiş olmalı, olması halinde  templeye girebilen hekimce templeye girilmesi
2) Gençken saçın dökülmeden önceki halinde ön çizgi bombeli/sivri ve Martı şeklinde M şeklinde olmalı
3) Yuvarlak yüz hattna sahip olmalı
Her önüne gelene Martı şeklinde M denen ön çizgi yakışmaz.

Sarhoş

• Full Member
« Yanıtla #16 : 22 Mayıs 2019, 13:53:42 »
Merhabalar daha öncede belirttiğim üzere önceki çizilen çizgi hoşuma gitmedi.Saçlarımın yanları beyaz olduğu için burdan bu şekilde kötü gözüküyor olabilir.Lakin temple bölgesi çok geride değil.Benim isteğim üzerime bu şekilde bir çizim gerçekleşti.Saçlar uzadığı vakit hep birlikte göreceğiz :)

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 22 Mayıs 2019, 15:11:22 »
Abi saç ekimin hayırlı olsun, önceki konunada yorum yazmıştım. Ben ekimini beğendim. İnşallah güzel sonuç alırsın, takviye ilaç kullanmayı sakın bırakma özellikle finastired i. Seneye kadar saçların biraz daha guclenir. Seneye Bir sıklaştırma ekimi yaparsın. İnşallah öncesinde kullandığın protez saçtan daha güzel saçların olur :)

Sarhoş

• Full Member
« Yanıtla #18 : 22 Mayıs 2019, 15:50:37 »
Abi saç ekimin hayırlı olsun, önceki konunada yorum yazmıştım. Ben ekimini beğendim. İnşallah güzel sonuç alırsın, takviye ilaç kullanmayı sakın bırakma özellikle finastired i. Seneye kadar saçların biraz daha guclenir. Seneye Bir sıklaştırma ekimi yaparsın. İnşallah öncesinde kullandığın protez saçtan daha güzel saçların olur :)
İnşallah kardeşim proscar 1/4 kullanıyorum ve xpecia sipariş ettim.Planımız aynen dediğin şekilde ilerleyecek.Çok çok güzel sonuçlar bekleme gibi bir niyetim yok.Nitekim alan çok açık ve donör sayım azdı.En azından dediğin gibi protezden çok ve çok iyi duracak.En azından çocuklarım sabah kalktığında başka,öğlen başka bir adam görmeyecek :)

Sarhoş

• Full Member
« Yanıtla #19 : 29 Mayıs 2019, 16:19:04 »
Bugün PRP ve Kabuk dökme işlemi gerçekleştirildi.Farkındayım çok sıkı bir ekim olmadı.Lakin 2.seansta herşeyin daha iyi olacağına eminim.Aslında buda hiç olmayan saçlarıma göre çok çok iyi.Yani açıkcası ben bu kadar beklemiyordum.Ekim beklediğimin üstünde gerçekleşti.Xpecia+Biotin+Finasterid kullanıyorum.Bırakmayıda uzun zaman düşünmüyorum. :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 29 Mayıs 2019, 16:22:49 »
Kabuk dökümü sonrası seyrek görüntü var tatmin edici bir kapatıcılık olacağını pek ön görmüyorum ama  umarım tatmin eder yanılırız.
Global Moderator

Sarhoş

• Full Member
« Yanıtla #21 : 29 Mayıs 2019, 16:37:47 »
Kabuk dökümü sonrası seyrek görüntü var tatmin edici bir kapatıcılık olacağını pek ön görmüyorum ama  umarım tatmin eder yanılırız.
Evet hintell hocam seyrek lakin öncekine hiç olmayan saçıma nazaran benim için iyi oldu.Donör yetersiz kaldı.Lakin ikinci seansta herşeyin güzel olacağına eminim.Buda benim için büyük birşey.Hiç olmayan saçla :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 29 Mayıs 2019, 16:51:25 »
İnşallah senın için hayırlısı olur
Global Moderator

Sarhoş

• Full Member
« Yanıtla #23 : 29 Mayıs 2019, 16:56:21 »
İnşallah senın için hayırlısı olur
Teşekkür ederim inşallah.

makusla06

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 29 Mayıs 2019, 16:58:39 »
Hayırlı olsun abi aynı sorundayız senle :)

Sarhoş

• Full Member
« Yanıtla #25 : 29 Mayıs 2019, 17:32:08 »
Hayırlı olsun abi aynı sorundayız senle :)
Evet şimdi senin fotoğraflara bakıyordum :).Benim birde ikinci seans var.İlk seansta ön bölgeyi ikinci seansta arka taraf dolacak.Donör bölgem çok fazla inciltilmedi hala kökler mevcut ama daha önce protezden dolayı mecbur boya kullanıyordum ve buda saç köklerine zarar vermiş.Çok cansızdı arka taraf.Güçlendirilip 3000-3500 kök daha ekim planlandı.Gönül tek seansta kapanıp gitsin,birdaha acı çekmeyelim isterdi ama yapacak birşey yok.Kader utansın :) Böylede mutluyum.Seninde eskiye nazaran durumun bence çok iyi.Zamanla herşeyi göreceğiz.

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 29 Mayıs 2019, 18:29:39 »
biraz seyrek ekilmiş ama çıplak alana özellikle seyrek ekildiği zaman ekilenler büyük yüzdeyle çıkıyor bu da züğürt tesellisi olsun bakalım  :)
yalnız ikinci seans daha zor olur çünkü sıklaştırma olacak şu anki ekim yapan kişinin bu işin üstesinden gelebilecek birisi olduğu konusunda şüpheliyim.

Sarhoş

• Full Member
« Yanıtla #27 : 29 Mayıs 2019, 20:00:30 »
biraz seyrek ekilmiş ama çıplak alana özellikle seyrek ekildiği zaman ekilenler büyük yüzdeyle çıkıyor bu da züğürt tesellisi olsun bakalım  :)
yalnız ikinci seans daha zor olur çünkü sıklaştırma olacak şu anki ekim yapan kişinin bu işin üstesinden gelebilecek birisi olduğu konusunda şüpheliyim.
Hocam sıkılaştırma değil.Saç ekimi planlanırken önden arkaya şeklinde 2 seans olarak karar kılındı.ilk seansta önler 2inci seansta arkalara işlem yapılacak.Arkadada az değil çok açıklık var.Orada bu şekilde olsa benim için yeterli.Çünkü ben Nw 7 tip saç dökülmesine sahibim.Bu bile benim için büyük bir başarı.Ayrıca Neden Saç ekimini yapan Gökhan Bey hakkında  ''bu işin üstesinden gelebilecek birisi olduğu konusunda şüpheliyim'' dediğinizi anlamadım.Kendisi benim nazarımda işini kaliteli yapan insanlardan birisi.Merdiven altı diye tabir edilen yerlerden değil.Ha bu arada reklamcıda değilim onuda belirteyim :).

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 29 Mayıs 2019, 20:40:45 »
Hocam sıkılaştırma değil.Saç ekimi planlanırken önden arkaya şeklinde 2 seans olarak karar kılındı.ilk seansta önler 2inci seansta arkalara işlem yapılacak.Arkadada az değil çok açıklık var.Orada bu şekilde olsa benim için yeterli.Çünkü ben Nw 7 tip saç dökülmesine sahibim.Bu bile benim için büyük bir başarı.Ayrıca Neden Saç ekimini yapan Gökhan Bey hakkında  ''bu işin üstesinden gelebilecek birisi olduğu konusunda şüpheliyim'' dediğinizi anlamadım.Kendisi benim nazarımda işini kaliteli yapan insanlardan birisi.Merdiven altı diye tabir edilen yerlerden değil.Ha bu arada reklamcıda değilim onuda belirteyim :).

Reklam olmadıgından şüphemiz yok. Bu açıklık ile reklam yapmak çılgınlık.
En iyi ihtimal ile şuanki görüntüden %20 daha az sonuç alacaksınız. Donorde 2. Seans İçin yeterli derecede toparlayacagını sanmıyorum. Tepeden ziyade sıkılaştırma yapıp tepeyi görmezden gelmek daha iyi bşr karar olabilir

Sarhoş

• Full Member
« Yanıtla #29 : 29 Mayıs 2019, 22:34:10 »

Reklam olmadıgından şüphemiz yok. Bu açıklık ile reklam yapmak çılgınlık.
En iyi ihtimal ile şuanki görüntüden %20 daha az sonuç alacaksınız. Donorde 2. Seans İçin yeterli derecede toparlayacagını sanmıyorum. Tepeden ziyade sıkılaştırma yapıp tepeyi görmezden gelmek daha iyi bşr karar olabilir
İronimi yaptınız hocam çözemedim.Bulmaca gibisiniz.

Facebook Twitter Instagram