Gönderen Konu: Finas kullanım şekli  (Okunma sayısı 2416 defa)

TheArk

• Sr. Member
Ynt: Finas kullanım şekli
« Yanıtla #15 : 22 Mayıs 2019, 19:44:08 »
Proscar kullanırken ben sadece uç kısmını aynı oranda bölüp kalan kısmını atıyorum. Zaten kalan kısmını iyi koruyamazsanız bir işe yaramaz.

Hocam hiç anlamadım foto atma şansınız varmı resimli anlatım

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 22 Mayıs 2019, 21:17:29 »
Maddi durumun el veriyorsa propecia var 1mg 28 tablet 185 tl gün de 1 adet içiyorsun bölme parçalama yok

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 22 Mayıs 2019, 21:21:47 »
sivilce yapabilir fazlası biotin'in. 2500 ü 2 ye böl yada 4. ben 4 e bölüyorum biotini

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 22 Mayıs 2019, 21:47:54 »
Proscar kullanırken ben sadece uç kısmını aynı oranda bölüp kalan kısmını atıyorum. Zaten kalan kısmını iyi koruyamazsanız bir işe yaramaz.

Hocam hiç anlamadım foto atma şansınız varmı resimli anlatım

Ben propecia bulamadığımda proscar kullanıyorum. İnternetten aldığım bir fotoğrafla amatör paint ile göstermeye çalışayım.

Yukarı da ilacı 5 eşit parçaya bölmeye çalıştım. Tahmini 1 mg yazdığım kısım benim proscarı kullandığım oran, geriye kalan kısmını da atıyorum. Ön kısımını keserken daha rahat kesildiğinden böyle kullanıyorum proscarı.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 22 Mayıs 2019, 22:31:15 »
Siyah kısımı kesip çöpe atın kalanı 4 e bölün. En kolayı bu

Facebook Twitter Instagram