Gönderen Konu: Finas kullanım şekli  (Okunma sayısı 2412 defa)

TheArk

• Sr. Member
Finas kullanım şekli
« : 19 Mayıs 2019, 06:50:53 »
Başlamayı düşünüyorum iyice saçlarım kötüleşti umutsuzlaşıyorum.
Yalnız merak ettiğim şey finansı çok detaylı şekliyle anlatırmısınız hangisini alayım hangisi daha etkili yan etkisi daha az. ?

Birde kırıp kullanma muhabbeti nasıl oluyor fotoları atarmısınız?

En çok merak ettiğim fiyatı ne kadar aldığın ürün kaç gün idare ediyo seni ?

son gohan

• Hero Member
Ynt: Finas kullanım şekli
« Yanıtla #1 : 19 Mayıs 2019, 06:53:54 »
2 farklı çeşidi var birinde galiba kırıyordun çünkü değeri fazlaydı  ben propecia finastired kullanıyorum kırmadan içiyorum direk 1tane yanılmıyorsam bi paket 25mi 1 aymı ne götürüyordu emin değilim tam ben bi yan  görmedim açıkçası bana kalırsa bunda psikolojik etkenlerde önemli

TheArk

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 19 Mayıs 2019, 07:01:59 »
2 farklı çeşidi var birinde galiba kırıyordun çünkü değeri fazlaydı  ben propecia finastired kullanıyorum kırmadan içiyorum direk 1tane yanılmıyorsam bi paket 25mi 1 aymı ne götürüyordu emin değilim tam ben bi yan  görmedim açıkçası bana kalırsa bunda psikolojik etkenlerde önemli

Fiyat ne kadar ?

Sen pskolojik gördünmü ?
Her canlı ölümü tatacaktır.

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 19 Mayıs 2019, 07:22:45 »

Fiyat ne kadar ?

Sen pskolojik gördünmü ?
bende hiç bi yan etki yok fiyatını bilmiyorum ben babam aldı hocam internette yazıyordur ama propecia finastired

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 19 Mayıs 2019, 12:05:33 »
Dostum finasterid içerikli bir çok ilaç var ancak en yaygın olanı propecia ve proscar. 1 mg olarak alınması tavsiye edildiğinden proscar olanında 5 mg olduğu için 5'e ya da 4'e bölerek kullanımı yapılıyor. Şunu da belirtmekte fayda var proscar normalde prostat ilacı içeriğinde finasterid olduğu için aynı etkiyi yakalıyorsun propecia ile. Ben her iki ilacı da kullandım, her iki ilaçtan da aynı randımanı aldım. Propecia'nın fiyatı yüksek, proscar'ın daha ekonomik ve kullanım süresi daha fazla (kırarak kullanıldığında 150 gün kadar süreye tekabül ediyor). Dht'dan kaynaklı dökülme yaşıyorsanız dökülmenizi gerçekten durduruyor. Tabi bu ilacın yanetkileri olduğu için doktor kontrolünde kullanılması gerekir.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=2570.msg59326#msg59326

Üstte gönderdiğim linkte finasterid kullandığım fotoğraflar var inceleyebilirsiniz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Mayıs 2019, 21:36:19 »
prosgarı 5'e bölmesi çok uğraştırıyor.4'e böl iç hocam.iki ilacın etken maddesi de aynı , bir farkları yok .kutusu en son aldığımda 30 tl idi zam geldi mi bilmiyorum.bir kutu 3-4 ay gidiyor

TheArk

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 19 Mayıs 2019, 21:50:04 »
Tamam hocam öyle yapayım o zaman .30 tl de baya uygun muş

TheArk

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 22 Mayıs 2019, 17:42:23 »
Bugün biotin ile proscar aldım avesinden xpeciaya geçtim
Onun yanında zaten 1 aydır kullandığım omega ile multivitamin var ( 2 sini aynı anda kullanmıyorum bir gün omega bir gün multi vitamin)

Sormak istediğim bu hap çok küçük ben büyük zannetyordum 5 bölecektim 4 zor böldüm sizdemi bu şekildesiniz ?

Srdr1994

• Full Member
« Yanıtla #8 : 22 Mayıs 2019, 18:42:10 »
Bende senin böldüğün gibi kullanıyorm eşit bölünmüyo mg farkı oluyodur elbette ama yapcak bişey yok fiyat olarak çok uygun çünkü

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 22 Mayıs 2019, 18:48:45 »
Proscar kullanırken ben sadece uç kısmını aynı oranda bölüp kalan kısmını atıyorum. Zaten kalan kısmını iyi koruyamazsanız bir işe yaramaz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Srdr1994

• Full Member
« Yanıtla #10 : 22 Mayıs 2019, 18:53:54 »
Proscar kullanırken ben sadece uç kısmını aynı oranda bölüp kalan kısmını atıyorum. Zaten kalan kısmını iyi koruyamazsanız bir işe yaramaz.
Nasıl yani dostum uç kısmını alıyosn onumu bölerek kullanıyosn yoksa uç kısmını tek sefer kullanıp gerisinimi atıyosun ?

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 22 Mayıs 2019, 19:03:11 »
Nasıl yani dostum uç kısmını alıyosn onumu bölerek kullanıyosn yoksa uç kısmını tek sefer kullanıp gerisinimi atıyosun ?

Tek sefer kullanıp gerisini atıyorum. Üçgen şeklinde olduğu için başlangıç kısmını aynı oranda bölmek çok daha kolay oluyor.

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 22 Mayıs 2019, 19:14:27 »
beyler atıp ziyan etmeyin.çıkarıp böldüğünüz prosgarın kalan parçalarını lansor kutusuna atın . 
bende 4 parça kullanıyorum böyle uğraştırmıyor.expecia almana gerek yok.biotin de 1000'i geçmesin.

Srdr1994

• Full Member
« Yanıtla #13 : 22 Mayıs 2019, 19:21:53 »
beyler atıp ziyan etmeyin.çıkarıp böldüğünüz prosgarın kalan parçalarını lansor kutusuna atın . 
bende 4 parça kullanıyorum böyle uğraştırmıyor.expecia almana gerek yok.biotin de 1000'i geçmesin.
Bu lansor neki gardaşım ne iş görüyor ?

TheArk

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 22 Mayıs 2019, 19:43:20 »
Biotin 2500 lük zararı olurmu ki

Facebook Twitter Instagram