Gönderen Konu: Şakak bölgesi ekim için tavsiye  (Okunma sayısı 4391 defa)

banasor

• Yeni üye
  • *
Şakak bölgesi ekim için tavsiye
« : 18 Mayıs 2019, 11:03:47 »
Arkadaşlar merhaba 1 ay önce saç ektirmek için araştırma yapmak için net den araştırma yaparken bu foruma denk geldim çok yararlı bir forum. Ben 28 yaşındayım  1 ay öncesine kadar şakaklarımın bu kadar açıldığını farkında bile değildim 1 aydır psikolojim alt üst oldu ektirmeye karar verdim İstanbul da yaşıyorum seçenek çok fazla Koray Erdoğan gibi tanınmış Bi kaç yer için maalesef bütçem yeterli değil siz tecrübeli arkadaşlarımın ta siyelerini bekliyorum. Birde hemen ektirmelimiyim yoksa biraz daha beklemelimiyim açıkcası ben hemen ektirmek istiyorum aynaya bakma istemiyorum artık. Birde 1 sene önce 6 ay içinde 78 kilodan 66 kiloyo düştüm bilinçli bi şekilde onunda etkisi olmuşmudur dökülmeye. hastaneye gittiğimde demir eksikliği var demişti ilaç verdi kullandım daha sonra takip etmedim tekrardan gidicem. Bu arada head shoulder şampuan kullanıyorum değiştirmem gerekiyor mu sizce. Değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

banasor

• Yeni üye
  • *
Ynt: Şakak bölgesi ekim için tavsiye
« Yanıtla #1 : 19 Mayıs 2019, 13:56:56 »
Arkadaşlar yanlış yeremi konu açtım bilmiyorum ama yorumda bulunan olmadı hakan beyin ekibine yaptırsam mı kararsız kaldım foto attım 2000 2250 greft dediler 6500 tl  fiyat verdiler çok fazla bütçem yok en azından sağlam sonuçta hakan beyin yetiştirdiği ekip çok kararsızım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Mayıs 2019, 14:06:36 »
Çok ekime ihtiyacın yok ama biraz şakaklara hakan hocanın ekini güzel sana zarar vermeden plampama yapar diye düşünüyorum illa yaptırıcaksan

Saçlarında kalın telli estetik bir işlem olucak senin için güzel olur ama çok rahatsız etmiyor ise saçların böyle de güzel
Global Moderator

banasor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 19 Mayıs 2019, 14:41:02 »
Hocam hakan bey bütçemi aşıyo 20.000 TL yi geçiyo bütçem yok o kadar dediğiniz gibi şakaklar benim psikolojimi bozuyodu galiba psikolojik biraz daha dişünücem

banasor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 19 Mayıs 2019, 14:45:28 »
Birde şampuanımı değiştirmelimiyim gerçekten faydası oluyomu şampuanların çok fazla seçenek var. Resmini attığım şampuan nasıl kullanmalımıyım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Mayıs 2019, 15:57:24 »
Hocam hakan bey bütçemi aşıyo 20.000 TL yi geçiyo bütçem yok o kadar dediğiniz gibi şakaklar benim psikolojimi bozuyodu galiba psikolojik biraz daha dişünücem

Ekibindem bahsediyoruz sanıyorum ama?
Global Moderator

banasor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 19 Mayıs 2019, 16:27:30 »
Evet ekibi yapıcak hakan bey ve  özgür bey gref ini 1 euro dan yapıyolarmış

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 19 Mayıs 2019, 16:31:36 »
Ekibi daha uygun ekibine yaptabilirsin tercih ediyorsan
Global Moderator

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Mayıs 2019, 01:24:25 »
Butce cok onemli tabi bu iste.iki yil daha bekleseniz muttalip hoca cok iyi yapar 1500 grefte harika olur.hem iki uc yila daha iyi oturur sac cizginiz dokulmeyide takip edersiniz ve parada biriltirirsiniz tabi doviz olarak:) on cizgi dizayni cok zordur biraz arastirirsaniz bu durumu cok cesaret edemezsin bi kac hoca disinda ektirmeye

banasor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 20 Mayıs 2019, 10:03:07 »
Maalesef hocam muttalip hocaya bütçem yetmez. Peki şampuan önemlimi sizce değiştirmelimiyim faydası olurmu

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 20 Mayıs 2019, 16:25:26 »
Sampuan aslinda cok onemli degil fakat iyi sampuanlar kirilarak dokulmeyi baya azaltio psikolojik olarak ise yarar mesela vichy iyidr ya da davines

banasor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 26 Mayıs 2019, 09:44:16 »
Peki saolun ilaç takviyesi felan almama gerek varmı sizce ekimden vazgeçtim şimdilik

banasor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 10 Haziran 2019, 19:46:43 »
Arkadaşlar muttalip hocada 1000 greft yeterli olurmu sizce çok kararsızım

banasor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 31 Temmuz 2019, 21:19:25 »
Arkadaşlar tekrardan mrb dökülmem devam ettiği için ekimi erteledim şimdilik. Bu gün Bi dermotoloğa gittim piel joven diye Bi şampuan verdi. Erkek tipi dökülmen var dedi. Birde minoxil %5kullanmamı tavsiye etti. Ben xpecia kullanmak istediğimi söyledim  sabah akşam 1 kapsul kullanabilirsin dedi. Minoxa hiç bulaşmak istemiyorum öncelikle. Şampuan hakkında biraz araştırma yaptım kullanıcı yorumu hiç bulamadım.xpecia yı kullanmalıyım sizce değerli fikirlerinizş bekliyorum.

libyali1985

• Full Member
« Yanıtla #14 : 01 Ağustos 2019, 00:19:00 »
İlaç ile ilgili Bilgi veremem, kullanmadım hiç ama saçları gayet iyi bizler bu hale sokmak İçin neler vermeyiz, bence beklemekle isabetli karar vermissin, umarım dökülmen durur

Facebook Twitter Instagram