Gönderen Konu: Şakak bölgesi ekim için tavsiye  (Okunma sayısı 4392 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Şakak bölgesi ekim için tavsiye
« Yanıtla #16 : 03 Ağustos 2019, 00:33:16 »
Minoxil bu saçlar için gereksiz xpecia daha doğru bir seçenek olabilir. Şampuan için kafein içerikli şampuanları araştırmanızı tavsiye ederim. Topikal spreylerin genetik dökülme için beklentilerinizi karşılayacağını düşünmüyorum. Bir de kullanımında süreklilik gerekli bıraktığınızda çok saç döküyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

banasor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 03 Ağustos 2019, 10:23:46 »
Minoxil bu saçlar için gereksiz xpecia daha doğru bir seçenek olabilir. Şampuan için kafein içerikli şampuanları araştırmanızı tavsiye ederim. Topikal spreylerin genetik dökülme için beklentilerinizi karşılayacağını düşünmüyorum. Bir de kullanımında süreklilik gerekli bıraktığınızda çok saç döküyor.
.   Hocam varmı Bi tavsiyeniz çok araştırdım şampuan seçenek çok fazla

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 03 Ağustos 2019, 20:16:21 »
.   Hocam varmı Bi tavsiyeniz çok araştırdım şampuan seçenek çok fazla

Ben revita kullanıyorum ama şuan Türkiye'de yok bu şampuan Amerika'dan getiriyorum bende. Alpecin Coffine var kullanmadım ancak kullanmayı düşündüğüm bir şampuan bakabilirsiniz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

petrichor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 10 Ekim 2019, 13:50:58 »
Ben revita kullanıyorum ama şuan Türkiye'de yok bu şampuan Amerika'dan getiriyorum bende. Alpecin Coffine var kullanmadım ancak kullanmayı düşündüğüm bir şampuan bakabilirsiniz.

Hangi siteden getirtiyorsunuz yardımcı olabilir misiniz ?

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 10 Ekim 2019, 15:39:07 »
Siteden değil direkt olarak Amerika'dan alıyorum.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 21 Ekim 2019, 16:35:51 »
Arkadaşlar merhaba 1 ay önce saç ektirmek için araştırma yapmak için net den araştırma yaparken bu foruma denk geldim çok yararlı bir forum. Ben 28 yaşındayım  1 ay öncesine kadar şakaklarımın bu kadar açıldığını farkında bile değildim 1 aydır psikolojim alt üst oldu ektirmeye karar verdim İstanbul da yaşıyorum seçenek çok fazla Koray Erdoğan gibi tanınmış Bi kaç yer için maalesef bütçem yeterli değil siz tecrübeli arkadaşlarımın ta siyelerini bekliyorum. Birde hemen ektirmelimiyim yoksa biraz daha beklemelimiyim açıkcası ben hemen ektirmek istiyorum aynaya bakma istemiyorum artık. Birde 1 sene önce 6 ay içinde 78 kilodan 66 kiloyo düştüm bilinçli bi şekilde onunda etkisi olmuşmudur dökülmeye. hastaneye gittiğimde demir eksikliği var demişti ilaç verdi kullandım daha sonra takip etmedim tekrardan gidicem. Bu arada head shoulder şampuan kullanıyorum değiştirmem gerekiyor mu sizce. Değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Kardeş saçların güzel ağrımadık başını ağrıtma. Herşey hayal ettiğin gibi olmuyor maalesef. Vitamin takviyesi yap yeterli.

banasor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 21 Ekim 2019, 22:43:52 »
Kardeş saçların güzel ağrımadık başını ağrıtma. Herşey hayal ettiğin gibi olmuyor maalesef. Vitamin takviyesi yap yeterli.
    3 aydır xpecia kullanıyorum hocam maalesef biraz daha açıldı sanki. Şampuan da dalin bebek şampuanı kullanmaya başladım iyimi ettim kötümü bilmiyorum yorumun için saol

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 12 Ekim 2020, 20:08:05 »
Beyler benim de şakaklarım bu konudaki kişiye benziyor lakin farkımız benim ön çizgi yay gibi full yerinde, yanlardan böyle biraz fazla açık

300-500 arası sağa, 300-500 arası sola bir ekim olmaz mı böyle bir açıklığa?
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2020, 20:25:54 Gönderen: Beach »

Boogeyman

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 27 Aralık 2020, 22:52:27 »
Nazar edicen kardeşim millet böyle kafa için araba parası harcıyor dökülmen dht bağlı ise ince saç kalın saç seyrek gür dinlemez bence erkenden psikolojini bozma vitamine başla ilk önce bence kanında saç için gerekli vitaminlerin eksik olup olmadığını kontrol ettir cildiyeci dahiliye vs
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

Facebook Twitter Instagram