Saç Ekimi Sonuçları
İlaç ile ilgili Bilgi veremem, kullanmadım hiç ama saçları gayet iyi bizler bu hale sokmak İçin neler vermeyiz, bence beklemekle isabetli karar vermissin, umarım dökülmen durur
Minoxil bu saçlar için gereksiz xpecia daha doğru bir seçenek olabilir. Şampuan için kafein içerikli şampuanları araştırmanızı tavsiye ederim. Topikal spreylerin genetik dökülme için beklentilerinizi karşılayacağını düşünmüyorum. Bir de kullanımında süreklilik gerekli bıraktığınızda çok saç döküyor.
. Hocam varmı Bi tavsiyeniz çok araştırdım şampuan seçenek çok fazla
Ben revita kullanıyorum ama şuan Türkiye'de yok bu şampuan Amerika'dan getiriyorum bende. Alpecin Coffine var kullanmadım ancak kullanmayı düşündüğüm bir şampuan bakabilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba 1 ay önce saç ektirmek için araştırma yapmak için net den araştırma yaparken bu foruma denk geldim çok yararlı bir forum. Ben 28 yaşındayım 1 ay öncesine kadar şakaklarımın bu kadar açıldığını farkında bile değildim 1 aydır psikolojim alt üst oldu ektirmeye karar verdim İstanbul da yaşıyorum seçenek çok fazla Koray Erdoğan gibi tanınmış Bi kaç yer için maalesef bütçem yeterli değil siz tecrübeli arkadaşlarımın ta siyelerini bekliyorum. Birde hemen ektirmelimiyim yoksa biraz daha beklemelimiyim açıkcası ben hemen ektirmek istiyorum aynaya bakma istemiyorum artık. Birde 1 sene önce 6 ay içinde 78 kilodan 66 kiloyo düştüm bilinçli bi şekilde onunda etkisi olmuşmudur dökülmeye. hastaneye gittiğimde demir eksikliği var demişti ilaç verdi kullandım daha sonra takip etmedim tekrardan gidicem. Bu arada head shoulder şampuan kullanıyorum değiştirmem gerekiyor mu sizce. Değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Kardeş saçların güzel ağrımadık başını ağrıtma. Herşey hayal ettiğin gibi olmuyor maalesef. Vitamin takviyesi yap yeterli.