Gönderen Konu: ROTALİFE İZMİR/İSMET YILMAZELVHAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI??  (Okunma sayısı 5219 defa)

1912bcksz

• Yeni üye
  • *
Merhabalar öncelikle ilk konum doğru yere mi açtım bilmiyorum konuyu uzun zamandır izmirde saç ekimi yapacak yer için araştırma yapıyorum sibel ulusanda dahil birçok ekim merkeziyle görüşmem oldu ancak sibel ulusanın ücret politikası nedeniyle tercih etmeyeceğim fazla geldi açıkcası piyasanın çok üstünde clinic hair,ekol,ento,gazi hastanesi ve son olarak arkadasımın referansıyla rota hair a gittim bu yerler arasında en açıklayıcı ve objektif olarak rotalife hair/dr ismet yılmazel geldi hem yaklaşımları şeffaflıkları ve ücret politikası sebebiyle ancak internette çok az yorum ve bilgi var hem rotalife hem doktor hakkında eger operasyon yaptıran varsa sitede yardımcı olursa çok sevinirim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
İlla izmir mi olması gerek?
Global Moderator

1912bcksz

• Yeni üye
  • *
Evet malesef cünkü özel bir firmada calışıyorum izin problemim ciddi boyutta hatta rapor verebilecek yerlerle görüşüyorum izmirde desem yeridir normalde clinichairla anlaşmıştım ancak rapor veremedikleri için tercih etmedim çalıştığım sektör biraz problemli malesef

Canimo

• Sr. Member
maddi sıkıntın varsa para biriktir öyle ektir kardeşim bu işin şakası yok piyasada saç ekimi yapanların yüzde 90 adamı saç ekimi yaptırdığına pişman ediyor bilmiyorum bunun farkındamısın.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sibel hanım harici izmirde pek bir yer tavsiyesi bulanamıycağım malesef
Global Moderator

1912bcksz

• Yeni üye
  • *
Sibel hanım harici izmirde pek bir yer tavsiyesi bulanamıycağım malesef

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim sibel hanımlada görüşme imkanı buldum daha doğrusu direk sibel hanımla değil müşteri ilişkileriyle öncelikle amacım kesinlikle bir kurumu kötülemek yada yüceltmek değil sibel hanımın başarılı ekimlerini bende görüm ancak saç ekimi yaptırıp çeşitli şikayetleri olan arkadasım da oldu başka ekim merkezlerinde ekim yaptıranlar gibi memnun olanda var olmayanda velasıl diyeceğim o ki bu tamamen kişisel fikrim piyasası,rakamları belli bir sektörde ki ;piyasanın liderleri diye arzedilen serkan aydın,koray erdogan va ın bile fiyatları belliyken sibel hanım tüm teknik ve yapılacak işlem diger ekim merkezleriyle aynıyken verdiği astronomik ücret politikasını kesinlikle adil bulmuyorum rapor için vaktim olsaydıda onun yerine istanbula gidip serkan aydını tecih ederdim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kardeşim tercihini kendin vericeksin fiyat sana uymuyorsa uyanı tercih ediceksin
İzmirde başalırı bir merkez sibel hanımın dışında ben görmedim forumda çok sorun yaşayan arkadaşlarımız oldu özellikle nekroz vakaları o yüzden izmir için kendi kararınızı vermeniz gerek sizin için hayırlısını diliyorum.

Global Moderator

1912bcksz

• Yeni üye
  • *
Kardeşim tercihini kendin vericeksin fiyat sana uymuyorsa uyanı tercih ediceksin
İzmirde başalırı bir merkez sibel hanımın dışında ben görmedim forumda çok sorun yaşayan arkadaşlarımız oldu özellikle nekroz vakaları o yüzden izmir için kendi kararınızı vermeniz gerek sizin için hayırlısını diliyorum.
[/

Teşekkür ederim ilginize

Kapital

• Jr. Member
  • **
Istanbuldan, Amerikadan Sibel Ulusan icin izmire giden arkadaslar var bence onlarla konusabilirsin. Clinichair hakkin cok sikayet mevcut ben olsam hic o riske girmezdim. Sibel Ulusanin fiyati pahali geliyorsa o zaman Ankara ve Istanbul dusunmek zorundasin bence.

Forum tarafindan onaylanan tek yer Izmirde Sibel Ulusan

Scooby

• Yeni üye
  • *
Merhaba, neye marar verdiniz? Forumda, belli yerler haric insanin gozunu korkutuyor bu yorumlar ki sibel ulusan icin de siksayetler mevcutken nedense baska 1 yer sorulduğunda kasap gibi parcalanacagiz düşüncesi doguruyor yorumlar :) ben de izmir disi dusunmuyorum. Fikir edinmek isterim siz yaptirdi iseniz. Teşekkürler

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: ROTALİFE İZMİR/İSMET YILMAZELVHAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI??
« Yanıtla #10 : 27 Mayıs 2020, 14:59:02 »
Saç ekim  acele  gelmez  saç ekim basit bir cerrahi işlem degil     fiyat yüksek  diye   bu sac ekim merkezi  iyidir algısı  yanlış     kötü bir sonuç almanız durumunda piskoliji paranızdan sağlık olursunuz  izmir        şart değil    eğer    doğru düzgün  bir  saç ekim yapmak mutlu  olmak istiyorsanız       fiyat ve  performans   iyi olan  bir yeri seçin.    pirinç  giderken evdeki bulgurdan olmayın ☺ 

Ahmet123

• Jr. Member
  • **
Dr sibel hanim yerine ucret 10 bin tl olan esi tatafindan ekim yaptirmak mantikli olurmu izmir icin boyle bir deyim yasayan var mi?

aslanoglu

• Full Member
bu doktoru hiç duymadım,

Danismankemal

• Full Member
« Yanıtla #13 : 25 Mayıs 2021, 10:26:30 »
Dr sibel hanim yerine ucret 10 bin tl olan esi tatafindan ekim yaptirmak mantikli olurmu izmir icin boyle bir deyim yasayan var mi?

10 bin TL ye kendisi de giriyor, on cizgiyi tasarliyor diye anladim ben? acaba sen sordugundan beri mi degisti? Ben dun konustum kendisi ile

nerede o eski saçlar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 04 Haziran 2021, 16:56:31 »
Sanırım burayı deneyen hiç kimse yok.
  • Ekim Merkezi ismi Rotalife
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 28

Facebook Twitter Instagram