Anket

İlk görüntü ve ekim nasıl görünüyor

Gönderen Konu: Şahin çelik life hair ankara 3400 greft yaş 36  (Okunma sayısı 8712 defa)

Kaya arslan

• Yeni üye
  • *
Ynt: Şahin çelik life hair ankara 3400 greft yaş 36
« Yanıtla #16 : 25 Mayıs 2019, 16:37:29 »
Bugün kabuk alımı yapıldı sonuç beklediğimden daha güzel çıktı ŞAHİN hocanın ellerinden muazzam bir çalışma çıktı ortaya hayatımda aldığım en doğru kararlardan bir tanesi olduğunu düşünüyorum şahin hoca ve ekibini seçerek,operasyonun başladığı ve ilerleyen süreçlerde hiç yanlız bırakılmıyosunuz zaman farketmeksizin ulaşabiliyorsunuz.saçlarım hakkında gelecek olursak ilk günler biraz sıkıntılı geçti lakin yormadı,uyku problemleri nihayet son bulacak, kabuk alınınca sanki kafamdan bir yük alınmış gibi oldu sık bir görünüm var zaten ŞAHİN hoca sık bir ekim olcak demişti ve dediği gibi oldu.ekim olduğu hiç belli değil,ilk önce şok dökülmeler ve daha sonra tekrardan uzamasını beklicem zaman zaman tekrardan fotoğraf paylaşımı yapacağım 

kılıkırkyaran

• Full Member
« Yanıtla #17 : 25 Mayıs 2019, 16:46:26 »
dediğin gibi gerçekten mıazzam bir çalışma olmuş şahin beyin elleri dert görmesin çok iyi iş çıkarmış lakin bu süreç burda sonlanmıyor bu süreç içerisinde saç bakımlarını güzel yaparsan tahminim en iyi sonucu alırsın.
bazı kişilere bakıyorum ekim süreçleri boyunca kafalarında sivilce ve yağ eksik olmuyor bunlar için doğru bakımları yapmak lazımki bunlar olmasın.saç derisini nemli tutmak lazım en başta kurumasına fırsat vermemek lazım diye düşünüyorum.

Kaya arslan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 25 Mayıs 2019, 18:29:07 »
dediğin gibi gerçekten mıazzam bir çalışma olmuş şahin beyin elleri dert görmesin çok iyi iş çıkarmış lakin bu süreç burda sonlanmıyor bu süreç içerisinde saç bakımlarını güzel yaparsan tahminim en iyi sonucu alırsın.
bazı kişilere bakıyorum ekim süreçleri boyunca kafalarında sivilce ve yağ eksik olmuyor bunlar için doğru bakımları yapmak lazımki bunlar olmasın.saç derisini nemli tutmak lazım en başta kurumasına fırsat vermemek lazım diye düşünüyorum.
teşekkür ederim bu bilgileri dikkate alıcam

Kaya arslan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 30 Mayıs 2019, 22:17:29 »
Bugün 15 nci gündeyim şok dökülme henüz başlamadı ne zaman başlar onuda bilmiyorum tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum

miroglu_46

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 30 Mayıs 2019, 22:41:42 »
Bir kaç güne baslar dostum hayırlı olsun şok dökülme başladığında bol bol masaj yap

Kaya arslan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 30 Mayıs 2019, 22:51:56 »
Bir kaç güne baslar dostum hayırlı olsun şok dökülme başladığında bol bol masaj yap
masaj yapmayı bırak elimi bile dokunduramıyorum korkuyorum ekilen yerlere zarar veririm diye bu psikolojiden nasıl kurtulcam bilmiyorum

miroglu_46

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 31 Mayıs 2019, 01:45:08 »
masaj yapmayı bırak elimi bile dokunduramıyorum korkuyorum ekilen yerlere zarar veririm diye bu psikolojiden nasıl kurtulcam bilmiyorum
Sol dökülme başladığı an masaj yap normal Yikama yap bastır korkma eğer korkarsan saca zarar verirsin sıkıntı olmaz nazik davranma sakın

Kaya arslan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 31 Mayıs 2019, 03:21:35 »
Sol dökülme başladığı an masaj yap normal Yikama yap bastır korkma eğer korkarsan saca zarar verirsin sıkıntı olmaz nazik davranma sakın
eyvallah teşekkür ederim

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 31 Mayıs 2019, 04:33:00 »
Maşallah ekim bölgesi çok sağlıklı duruyor, inşallah az kayıplı bir şok dökülme süreci geçirirsin

Kaya arslan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 07 Temmuz 2019, 22:34:25 »
Bugün 50nci gün şoktan kurtulanlar var artık dökülmede kalmadı şu an iyi gidiyor gibi inşallah böyle devam etmesi dileğiyle

Kaya arslan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 08 Temmuz 2019, 19:46:30 »
Tecrübe sahibi olanlar yorum yapabilirmi son hali için

Kelimsi

• Full Member
« Yanıtla #27 : 08 Temmuz 2019, 20:30:15 »
On bolgenizdek var olan saçların %kaci tekrar geri geldi sizce? Ve eski öndeki saçların durumu nasıl?

Kaya arslan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 08 Temmuz 2019, 20:45:42 »
On bolgenizdek var olan saçların %kaci tekrar geri geldi sizce? Ve eski öndeki saçların durumu nasıl?
hemen hemen hepsi geri geldi ve herhangi bir kayıp yaşamadım ilaçlardan kaynaklımı bilmiyorum ama eskiye göre daha sağlıklı geldi bana

Kaya arslan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 08 Ekim 2019, 17:40:35 »
4ay 20 günde beklentilerimi fazlaca buldum şahin hoca mükemmelsin

Facebook Twitter Instagram