Gönderen Konu: TRANSEST erkan vurala ektirdim çok pişmanım.dhi yöntemıyle kıme ektıreyımŞİKAYET  (Okunma sayısı 21642 defa)

murattarum

• Hero Member
Bu nasi ekim yeri ismi transsest trans falan sac ekimi yapiyorlar eminiz dimi😆 .
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
2016 yilinda ismi transest sac ekim merkeziydi.hatta facebook sayfasi bile var.merdiven alti bir yer oldugu icin galiba 1 2 yıl sonra kapanmıs.orda ekim yapan erkan vural isimli sahıs ki kendisi doktor bile degilmis.su anda amatorce ekim yapiyor galiba.sac ekimiyle ilgili facebook grubu bile kurmus.ben kendisine ulastigimda beni gruptan atti ve hesabindanda engelledi.kafami mahvettigi yetmezmis gibi bide engelliyor.

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
2016 yilinda ismi transest sac ekim merkeziydi.hatta facebook sayfasi bile var.merdiven alti bir yer oldugu icin galiba 1 2 yıl sonra kapanmıs.orda ekim yapan erkan vural isimli sahıs ki kendisi doktor bile degilmis.su anda amatorce ekim yapiyor galiba.sac ekimiyle ilgili facebook grubu bile kurmus.ben kendisine ulastigimda beni gruptan atti ve hesabindanda engelledi.kafami mahvettigi yetmezmis gibi bide engelliyor.

ahmet turan

• Sr. Member

Sağlığı ilgilendiren konularda bu facebook grupları ile ilgili yakın zamanda bir mevzuat yayınlandı tahminice uygulama yakın zamanda başlar.Ben okudum ve çok  büyük cezai müeyyideleri olacak şekilde düzenlemeler geliyor.Grubu reklam amaçlı kullananlara hapis cezası bile öngörülüyor.Bu grubu kuran arkadaşın ad soyad,nerde çalışıyor adres benzeri bilgilerini biliyorsanız bana özelden yazın ilgili birime bu konuda bir bilgilendirme yapayım büyük ihtimal incelemesi  başlar  .Bu forumun bana büyük katkısı oldu burdaki üyelere bu konuda yardımcı olmakta boynumun borcu .Hak yiyene özellikle sağlık alanında kesinlikle acımamak lazım.

murattarum

• Hero Member
Bu forum cok hayat kurtarmistir misal ben sac ekimine karar vermeden once tabi 2.5 yil once insgramdan ucan kacan ekimcilere ektiricektim sonra bir basladim bu forma ekinci arastirmaya basladim.bundandirki 2.5 yila anca karar verdim😅 yani baliklama atliyodum her ekimciye.bu formu sevelim sayalim yasatalim.
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Grubun ismi SAÇ EKİMİ SONUÇLARI  HAİR TRANSPLANT RESULTS.grubun yoneticiside erkan vural ve ayni soyadli bir bayan.muhtemelen eşi. Özelden yazayim size

ahmet turan

• Sr. Member
Grubun ismi SAÇ EKİMİ SONUÇLARI  HAİR TRANSPLANT RESULTS.grubun yoneticiside erkan vural ve ayni soyadli bir bayan.muhtemelen eşi. Özelden yazayim size

Gündüz ilettim kardeşim bu bilgileri ilgili birime. inceleyecekler
Bu arkadaş sağlıkçı değilmiş  sistemde kayıtlı değil,saç ekimi peki nasıl yapıyor bilgisi olan varmı.

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok tesekkur ederim dostum.evet saglikci degilmis.zaten onceki firmasi transest ekim merkezi bana ekim yaptiktan 1 2 yil sonra kapanmis simdi hangi firmada calisiyor bilemiyorum.belkide firma isim degistirmistir.cunku gecen sene veya evelki seneydi tam hatirlamiyorum firma gorevlisine watsaptan ulastigimda beni engellemisti.su anda bu sahis onlarla berabermi yada kendi ayri ekimmi yapiyor bilemedim.insan sagligiyla oynadiklarini ben ertesi gun anlamistim.ekimden sonraki gun hic saç yikanirmi yeni ekilmis saçlar varken.galiba en az 3 5 gun  gecmesi lazimken ekimden sonraki gun benim sacimi yikadilar.muhtemelen yikama esnasindada bir cok saç yerinden oynayip ölmüştur.guya bana yikamayi gostermek icin yikadilar.1 sene sonra kafamda sac cikmayan yerlere yeniden revize etcegiz diye cagirdilar.bu seferde enseden fazla fazla aldigi greftleri sanki ensemde sac bollugu varmis gibi acik yerlerin etraflarinada rastgele dik aciyla ters aciyla sanki koyuna post eker gibi ekmis.sac acik olan yerleri kapatmasi gerekirken sac olan yerlerede fazladan doldurmus.

murattarum

• Hero Member
Sac ekiminden 3-5 gun gecmesi sart degil yikama icin dostum
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ama ertesi gun daha kokler tutunmayip kabul baglamamisken yikayip saclara dokunmak ne derece saglikliki

HTK

• Full Member
Saçı 3 gün sonra yıkama olayı bence yanlış. En az 5 gün sonra yıkanmalı bana kalırsa. Saçı yıkamamak saça herhangi bir zarar vermez kabuklar zor dökülür o ayrı ama saçı erken yıkamak eğer nekroz ya da iltihap riski varsa kötü sonuçlanabilir.
  • Ekim Tarihi: 23.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 4800
  • Medikal Tedavi Xpecia

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maalesef ekimden sonraki gun yıkadilar.neyin ne oldugnu anlamadan bi baktim saclarimi yikanir buldum.muhtemelen yikama esnasinda bir cok greft yerinden oynayip tutmamistir

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok tesekkur ederim dostum.evet saglikci degilmis.zaten onceki firmasi transest ekim merkezi bana ekim yaptiktan 1 2 yil sonra kapanmis simdi hangi firmada calisiyor bilemiyorum.belkide firma isim degistirmistir.cunku gecen sene veya evelki seneydi tam hatirlamiyorum firma gorevlisine watsaptan ulastigimda beni engellemisti.su anda bu sahis onlarla berabermi yada kendi ayri ekimmi yapiyor bilemedim.insan sagligiyla oynadiklarini ben ertesi gun anlamistim.ekimden sonraki gun hic saç yikanirmi yeni ekilmis saçlar varken.galiba en az 3 5 gun  gecmesi lazimken ekimden sonraki gun benim sacimi yikadilar.muhtemelen yikama esnasindada bir cok saç yerinden oynayip ölmüştur.guya bana yikamayi gostermek icin yikadilar.1 sene sonra kafamda sac cikmayan yerlere yeniden revize etcegiz diye cagirdilar.bu seferde enseden fazla fazla aldigi greftleri sanki ensemde sac bollugu varmis gibi acik yerlerin etraflarinada rastgele dik aciyla ters aciyla sanki koyuna post eker gibi ekmis.sac acik olan yerleri kapatmasi gerekirken sac olan yerlerede fazladan doldurmus.

Bir insan bırak doktor olmayı sağlıkçı bile değilken nasıl saç eker cidden akıl almaz bir şey .
Bu arkadaşa saç ektirenler birlik olup savcılığa suç duyurusunda bulunmalılar gerisi çorap söküğü gibi gelir eminim.
Adama bak birde üstüne facebook grup kurup utanmadan reklam peşinemi  düşmüş ,yüzsüzlüğe bak inanılır gibi değil .Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış misali olaya bak  :)
Peki bunun grup hangisi arkadaşlar adı ne acaba merak ettim.

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Grubun yoneticileri erkan vural ve vural soyadli bir kadin muhtemelen karisi.zaten isinin ehli olsaydi bu sayfada kendisine ektirenlerin ornekleri olur.yillar oncesinden bir kac ekim ornegi var ve magdur olan ben varim.zaten ekim yaptigi merkeze 2017 veya 2018 te kapanmis ama kapanmadannonce veya  sonra tam hatirlamaycam ekim merkezinin watsap nosuna ulastigimda beni engellemislerdi belkide magdurlar cogalinca merkezin ismini degistirip ekime devam ediyorlardir.erkan su anda ordami yoksa baska yerdemi ekim yapiyor bilemiyorum.zaten sikayet var sitesine sikayet ettigmizdede boyle bir firma ismi yok diyorlar.resmiyette baska isimle kaydolmuslardir belkide bilemiyorum.sanki saclar saga dogru taranmis gibi saga dogru ve dik aciyla ekiyor bu bile ekimden sonra saclarin daha yogun gorunmesini engelliyor.1 yil sonra sac cikmayan yerlere yeniden revize yapmak icin enseden 600 greft aldilar.300 unu ön tarafa ekti 300unude yan taraftaki acikliga ekmesi gerekirken acik olmayan yerlerede doldurmus aciligida tam kapatmadi ve orayi ters aciyla dikine ektigi icin oradaki aciklik kapanmadi ve aceleyle hayvana post eker gibi coklu greftleri doldurmus orada ince serit seklinde yer dikine ve yogun olarak ekilmis aciklikta kapanmadi.oglen arasinda hizlica aceleyle ekip sacimi mahvetti.ilk ekimdede hepsini saga taranmis gibi ve biraz dik aciyla ekmis.boyle merdiven alti yerlerin saglikci bile olmayan dolandiricilarin insanlarin sagligiyla psikolojisiyle oynayip paralarini sömurmelerine devlet  engel olmali.erkan vuralin facebook adreside erkan vrl dir.resmini paylastim zaten grubun yoneticisi.kendisine facebooktan yazdigimda beni engelledi.gruba baska isimle girip grupta paylasim yaptigimdada paylasimimi onaylamayip beni engelledi.muhtemelen grupta yeni avlar yeni magdurlar elde etme pesindedir.

Facebook Twitter Instagram