Çok tesekkur ederim dostum.evet saglikci degilmis.zaten onceki firmasi transest ekim merkezi bana ekim yaptiktan 1 2 yil sonra kapanmis simdi hangi firmada calisiyor bilemiyorum.belkide firma isim degistirmistir.cunku gecen sene veya evelki seneydi tam hatirlamiyorum firma gorevlisine watsaptan ulastigimda beni engellemisti.su anda bu sahis onlarla berabermi yada kendi ayri ekimmi yapiyor bilemedim.insan sagligiyla oynadiklarini ben ertesi gun anlamistim.ekimden sonraki gun hic saç yikanirmi yeni ekilmis saçlar varken.galiba en az 3 5 gun gecmesi lazimken ekimden sonraki gun benim sacimi yikadilar.muhtemelen yikama esnasindada bir cok saç yerinden oynayip ölmüştur.guya bana yikamayi gostermek icin yikadilar.1 sene sonra kafamda sac cikmayan yerlere yeniden revize etcegiz diye cagirdilar.bu seferde enseden fazla fazla aldigi greftleri sanki ensemde sac bollugu varmis gibi acik yerlerin etraflarinada rastgele dik aciyla ters aciyla sanki koyuna post eker gibi ekmis.sac acik olan yerleri kapatmasi gerekirken sac olan yerlerede fazladan doldurmus.
Bir insan bırak doktor olmayı sağlıkçı bile değilken nasıl saç eker cidden akıl almaz bir şey .
Bu arkadaşa saç ektirenler birlik olup savcılığa suç duyurusunda bulunmalılar gerisi çorap söküğü gibi gelir eminim.
Adama bak birde üstüne facebook grup kurup utanmadan reklam peşinemi düşmüş ,yüzsüzlüğe bak inanılır gibi değil .Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış misali olaya bak
Peki bunun grup hangisi arkadaşlar adı ne acaba merak ettim.