Gönderen Konu: TRANSEST erkan vurala ektirdim çok pişmanım.dhi yöntemıyle kıme ektıreyımŞİKAYET  (Okunma sayısı 21649 defa)

Fikret Öztürk

• Sr. Member
Fue ektirseydin bu sikintiyi yasamicaktin doğru gelip kanalı açıp birakcakti greft perde hemsirelere kalicakti takması keşke fue yaptirsaydin

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fue dedigin hangisi.benimki zaten fue .enseden greftleri tek tek aldi benimkinde.yani enseden serit seklinde sacli deri parcasi almadi.

derdi büyük

• Yeni üye
  • *
Fue dedigin hangisi.benimki zaten fue .enseden greftleri tek tek aldi benimkinde.yani enseden serit seklinde sacli deri parcasi almadi.
komple kazıyıp öyle bir imaj denesen

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tamamda sac ekim merkezi hatasi yuzunden ben neden herkes gibi sacimi uzatamaycamki

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
2016 yilinda Transest saç ekim merkezinde calisan erkan vural şu an nerde çalisiyor bilen varmi.yoksa ekim yapmayi biraktimi.ben yandim baskalari yanmasin

Cihan44

• Yeni üye
  • *
2016 yilinda Transest saç ekim merkezinde calisan erkan vural şu an nerde çalisiyor bilen varmi.yoksa ekim yapmayi biraktimi.ben yandim baskalari yanmasin

Temmuz ayında bahçelievler Medical Park hastanesinde çalışıyordu.sanirim transest geçiyor

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kafami mahvetti

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sakın yanılipta erkan vurala.transeste sac ektirmeyin kanmayın.aklima her gelisimde ve aynada mahvolan saçımin her gorusumde caresizlik icinde kivraniyorum.telafi etselerdi boyle canim yanmazdi.telafi etmek yerine watsaptan beni engellediler.her şey parayi alana kadarmis.siz siz olun ne oldugu belli olmayan doktor olmayan tecrubesiz kisilere sac ektirmeyin.ben bu sayfada hic gormedim transest erkan vural saç ornegi diye sevincle paylasani gormedim.yada daha dogrusu 1 2 örnek disinda erkan vural ekimi ornegi bile gormedim.ben yandim siz yanmayin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sakın yanılipta erkan vurala.transeste sac ektirmeyin kanmayın.aklima her gelisimde ve aynada mahvolan saçımin her gorusumde caresizlik icinde kivraniyorum.telafi etselerdi boyle canim yanmazdi.telafi etmek yerine watsaptan beni engellediler.her şey parayi alana kadarmis.siz siz olun ne oldugu belli olmayan doktor olmayan tecrubesiz kisilere sac ektirmeyin.ben bu sayfada hic gormedim transest erkan vural saç ornegi diye sevincle paylasani gormedim.yada daha dogrusu 1 2 örnek disinda erkan vural ekimi ornegi bile gormedim.ben yandim siz yanmayin.

kardeşim geçmiş olsun artık kafana takma elden bir şey gelmez bu kadar kendini yıpratma lütfen
Global Moderator

Hommer Hom

• Yeni üye
  • *
Geçmiş olsun ,
Ruhasatlı bir klinikmi? 

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ruhsatlimi bilmiyorum.bana ameliyattan bir gun once bir kagit imzalattilar ertesi gun ameliyat ettiler ve daha ertesi gunde alelacele kafami kadilar.daha yeni ekilmis saclara 3 4 un gecmeden ne kafa yikamasi.insan sagligna onem vermeyen bir yer olduklari burdan belliydi zaten.1 sene gecti çkmayan yerleri telafi edelim.diye yeniden cagirdilar.sol tarafra sac ayrimindaki boslugu doldurun dedim.biraz direndi  oraya ekmek istemedi sonradan ekti ama sanki hayvana post eker gibi hic açıya dikkat etmeden ters yone dogru ustelikte dikine dikine ekmis.hem o açiklik kapanmadi hemde o bolgede berbat bir goruntu olustu.transest erkan vurala dair burda ekim.örnekleride görmuyorum.tutulan biri degil galiba silindi gitti.hem kafam mahvoldu hemde masraflarla beraber asagi yukari 4250 lira param gitti.paramla rezil oldum.

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Erkan vural enseden saclari aldi sonra kayboldu.2 3 tane genc eleman bulmuslar onlar ektiler.sacimin durumunu soyleyincede transest firmasi telafi etmek yerine beni watsaptan engelledi.

Murat Yakar

• Yeni üye
  • *
Erkan vural enseden saclari aldi sonra kayboldu.2 3 tane genc eleman bulmuslar onlar ektiler.sacimin durumunu soyleyincede transest firmasi telafi etmek yerine beni watsaptan engelledi.

bu adamı bende duydum doktor olmadığı gibi sağlıkçıda değilmiş benimle iletişime geç istersen bro sana şikayet edip çok ciddi netice alabileceğin bir şekilde yardımcı olacağım.

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sizle nasil iletisime gececegim

Facebook Twitter Instagram