Gönderen Konu: TRANSEST erkan vurala ektirdim çok pişmanım.dhi yöntemıyle kıme ektıreyımŞİKAYET  (Okunma sayısı 21640 defa)

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aynaya her bakışimda ağır bunalım yasiyorum.saç öne dogru ekilmesi gerekirken 80 derece açıyla sağ tarafa meyilli olarak ekmis.boyle birsey olabilirmi yaa.en buyuk hatam bu sayfada 1 tane erkan vural ekimini görüp o ekimin sonucunu beklemeden transest ekim merkezinde erkan vurala sac ektirmekti.keşke 4000 liraya bunlara ektirip saçımi mahvettirmektense 1000 lira fazla vereydimde ilhan serdaroglu veya adam akıllı birisine,doktor olan birisine ektirseydim.paramizla rezil olduk.ne yaparsam yapayim saçlarin yönünü normala çeviremeycegim ve dengesizce ekilen saçları boşa giden greftleri doldurulmayan bosluklari düzeltemeyceğim çook pişmanim
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2021, 14:30:42 Gönderen: konyadan »

kelaynak3636

• Sr. Member
Ensende de saç yok,ekim yapılmaz bence
  • Yaşınız 21
Avodart (günde 1)
Günde 1magnezyum sitrat
Günde 1 yeşilçay
Loprox ve tuzsuz şampuan

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şuan planın ne peki...ne yapmayı düşünüyorsun bu kafaya...

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ensende de saç yok,ekim yapılmaz bence
nasil sac yok yaa.1500 greft daha cikabilir demisti.duzeltmem icin gittigimde.ama tabi sakaldan ve vucit kilindan almadan ensemdeki sac pek randimanli olmaz

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şuan planın ne peki...ne yapmayı düşünüyorsun bu kafaya...
kararsizim bilemiyorum.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Asmedle görüşmenizi öneririm...bence bir hata daha kaldırmaz  bu kafa...

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Asmeddeki ekimci kim

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Arkadaş zaten saç ekimine uygun bir aday değil ekim yapılmış Asmed daha neyle nereye ekim yapıcak? Bu arkadaşın ekim yaptırmaması gerek.
Global Moderator

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Haklısın...Kendisi uygun olduğuna inanıyor...En azından doğru dürüst bir merkez ile görüşsün...

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Erkan vural ekerken enseden 1500 civari greft daha cikar demisti.benim ensedeki saclar kafamdaki sacladi duzeltmeye yetmez.bana ensemden 1500 greftle birlikte sakaldan vucut killarindanda alip kafami normale dondurcek ekimci lazim.tek basina ensemdeki saclar duzeltmeye yetmez.ayrica transest ekim merkezinde ertesi gun sacimi yikamasalardi belki kafamdaki saclar biraz daha cok olcakti.3 4 gun beklemek yerine ert3si gunku yikamadada bir cok greftin oynadigni dusunuyorum.erkan vurala gittigimde saclarin yuzde 70 i tutmus demisti ama alakasi yok.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kafanızı mahveden adamın enseden 1500 graft çıkar sözüne inanmamalisiniz ..Size tavsiye ettiğim yerle görüşmenizi öneririm ..

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Haklisin sozune inanilmaz

Facebook Twitter Instagram