Gönderen Konu: TRANSEST erkan vurala ektirdim çok pişmanım.dhi yöntemıyle kıme ektıreyımŞİKAYET  (Okunma sayısı 21647 defa)

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu sayfada sac ekim orneklerine baktim inceledim.bir kac kisiyle gorustum ilhan serdaroglu 5000 liradan inmedi.transestle gorustum 4000 e ekeriz dedi.amatorce kendi kendine ekim yapan karadenizde bir sahista 3500 fiyat cekmisti.erkan vurala 4000 e ektirdim nerden bilebilirdim doktor olmadigni.bu sayfadaki erkan vural ekim ornegide megerse yeni ekimmis sonucunu gormedim bilmiyorum.zaten isinin ehli olsaydi cok ekik ornekleri olurdu ve 1 yil sonraki sonuclari paylasirlardi.1 sene sonra tekrar klinige gittigimde sorunlarimi soyleyince gecen sefer eksik ekmisiniz dedigimde bastan savar gibi beni gecistirmeye vazgecirmeye calisti.israr edince ekti ama enseden aldigi greftleri bir an once bitsin diye bosluk olmayan yerlere filan ekmis.ve hayvana post eker gibi ters aciyla dikine ekmis.7 8 ay sonra farkettim saclarimi mahvettigni.bir kac ay daha bekleyip kendilerine ulastim beni watsaptan engellediler.hersey paranizi sömürene kadarmis.

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kendisine facebook uzerinden yazdim beni engellemis.hatta saçla ilgili bir grup kurmus.o grupta bile beni engellemis.parasıni aldigi kafasini mahvettigi birisi bu şahsın umrunda bile degil.ben yandim milletin canı yanmasın

Umutbezgin

• Full Member
kardeşim geçmiş olsun umarım her şey yoluna girer senin için

AdnanN

• Hero Member
Kendisine facebook uzerinden yazdim beni engellemis.hatta saçla ilgili bir grup kurmus.o grupta bile beni engellemis.parasıni aldigi kafasini mahvettigi birisi bu şahsın umrunda bile degil.ben yandim milletin canı yanmasın

Hem sağlıkçı bile değilken saç ekiyor hemde facebookta grup kurup milletimi oltaya getiriyormuş hayret bir şey ya bu konuda yazılanları  şeyleri okuyunca şu ülkede şansına yaşıyoruz yeminle yazıklar olsun.

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sagolun tesekkur ederim.ben yandim millet yanmasin diye uğraşiyorum.

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
madem kafami mahvetti telafi etmesi gerekirdi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Arkadaşım konu fazla uzadı.

Ortada maffedilen bir durum yok

Tek hata bu ekimin en başından yapılmaması
Saç ekimine uygun değilsiniz çünkü kim yapsa sizden iyi bir sonuç alamazdı

Sanırım merkezi de çok zorladınız 2 sene kadar
İkinci revize ekiminden sonra sizi engellediler tabi bunu tasrif etmiyorum ama siz de biraz fazla takmışsınız gibi duruma.

Erkan bey sağlıkçı bu arada bunu da belirteyim kendisi söyledi.

Artık bu konuyu kapatalım yeteri kadar uzadı

Herseyin fazlası zarardır abartıya girmeye başlar.

« Son Düzenleme: 24 Ocak 2021, 13:25:51 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Peki kafamin yan bolgesiyle tepe bolgesinin birlestigi yere greftleri bosluklara doldurmasi gerekirken fazladan sacli bolumlere doldurmasi ve normal aciyla degilde ters yonde ve dikine ekip yapip orasini sanki hic ekim yapilmamis hale getirmenin ve orda dikine dikine duran saclar mahvolmus bir kafa degilde size gore normalmi yani? Bu paylasimimimdan sonra size erkan vural ulasmis galiba

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merkezi cok zorlamadim.ekimden sonra 1 sene gecti ve cikmayan yerler vardi bölum bölum.gel buralari dolduralim yeniden ekelim dediler.ensemden kara seklinde yerdem 600 greft alip ondeki cikmayan yere 300 greft ekti.kafamin ustuyle yan tarafin kesistigi yerdeki boslugada 300 greft ayirdi ama bosluk yerine sacli yerlere filam rastgele ekmis greftler bitsin diye.ayrica dikine ekmis.o bolgede kapansim diye ekilen yerde birde ters aciyla dikine sac ekmenin mantigi nedir.oyle ektigi icin ordaki bosluk kapanmadi.kapanmasi icin enseden cikardigi 300 greft bosa gitti.bende greft bollugumu varki greftlerimi açısiz bir sekilde ters aciyle oraya ekti.1 yil gecince ulastim.beni engellediler.muhtemelen bu paylasimi goren erkan vural size ulasti

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Basa gelmeyen bilemez dostum.acaba sacla birlikte vucut kilindan sakaldan vs hangi doktorlar yada firmalae ekim yapar diye arastirma yapiyorum gorus alisverisi yapiyorum.ensemden ciksa ciksa 1000 1500 greft anca cikar

wolves

• Yeni üye
  • *
Greft ayrilmaz zaten dostum oyle ekilir. Bazi greftler tekli bazilari cokludur
Greft ayrılir.Bendede ikili kök çok cıktigi icin ve tekli lazm oldugu icin tekliye çevirdiler.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence mahkemeye verin kendisini..ya da uzlaşma yoluna gitmek isterse ücretsiz revizyon isteyin...

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Revizyon yaparken bastan savdi coklu greftleri ayirmadan öne ve yan tarafa doldurdu rastgele

Leonidas

• Hero Member
Revizyon yaparken bastan savdi coklu greftleri ayirmadan öne ve yan tarafa doldurdu rastgele

Bence bir Ekim başarısız sonuçlandıysa revizyon icin de aynı merkeze gitmek biraz yanlış bir karar..

Facebook Twitter Instagram