Gönderen Konu: TRANSEST erkan vurala ektirdim çok pişmanım.dhi yöntemıyle kıme ektıreyımŞİKAYET  (Okunma sayısı 21637 defa)

Gardyans

• Jr. Member
  • **
Etek alti ve koltuk alti killariyla tabii ekim yapmaz kimse sacma olur ama gogus, bacak sakal killariyla ekim yapilir. Mesela forumdan biri cene alti bolgesinden bin kil almisti ve kotu de durmuyordu saci. Sen de  700 sakal 700 gogus 700 bacak kili filan ektirsen belki bir seyler olur. Ama enseden alinan killar gibi olmaz onu da soyleyeyim.

Serkan aygin sakaldan ekim yapiyor mesela onunla gorus. Ama yapilan ekimin hepsi tutmaz fire olur kildan yapilan ekimde bundan haberin olsun.

Ben mesela hafiften kildan yapilan ekimleri mantikli buluyorum cunku ensenin belli kapasitesi var sonsuz degil biraz enseden sac alinca ense seyreliyor oysa vucut killari dunya kadar var bir ise de yaramiyor yani kotu duruyor hatta. Onlar alinip basa ekilse bir ise yararlar bari.

Gardyans

• Jr. Member
  • **
Bir de clinic expert fabrikasyon bir yer doktorlari deneyimli degil fazla gencler ama killarla ekim yapiyor onlar da ustelik ucuz. Zaten killarla ekim yapacaksan kaybedecek bir seyin olmayacagi icin orasini da dusunebilirsin.

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
2016 yilinda Transest sac ekim merkezinde Erkan vurala 4000 lira karsiliginda 3750 greft sac ektirdim.ekimin ertesi gunu klinikte kafami yikadilar.3 4 gun yikanmamasi gerekmis.1 yil gecti sacim yine seyrek durdu ekimden hic memnun kalmadim. hatta kafamda 2 bolumde hic sac cikmadi  cikmayan bolumler icin gelin oralara yeni sac ekelim dediler gittim 600 greft daha enseden aldilar.kafamin yan bolgesiyle ust bolgesinin birlestigi yerde bir aciklik vardi 300 grefti o acikligi kapatmak icin ektiler. one dogru aciyla ekecekleri yere tepeye dogru dikine ekmis.nerde gorulmus yanlarin tepeye dpgru ekildigi.zaten ekim acisi diye bir sey yok bu sahista surekli saclari yana dogru ekiyor .o ekilen yerde saclarin tepeye dogru ekilmesi yuzunden hem oradaki acilklik apanmadi.hemde ordaki saclar tepeye dogru dik duruyor.nalbant gibi kasap gibi ekik yapiyorlar kafam mahvoldu amaclari parayi alip saci ekilen kisi ne hali varsa gorsun umurlarinda degil.4000 bin liram cope gitti ve ensemden ekim icin cikarilan saclarin bir cogu tutmadi saclarimda bosa gitti ve kafamda mahvoldu.param ile rezil oldum sakin ola transest gibi bir yere ekim yaptirmayin ben yandim sizler yanmayin

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Karsinizda Transest erkan vural ekimi.sanki hic ekilmemis gibi seyrek ciliz cansiz bir kafa ve kapansim diye 300 greft enseden cikarilip tam acik olan yere ekilmedigi icin ve dik aciyla ekildigi icin kafamin yan tarafiyla tepe bolgesinin kesitifi yerdeki kapanmayan acik bolge .mahvolmus bir kafa cope giden 4000 lira ve ensesen cikarilip tutmayan belki 2000 greft

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Dostum neden konuyu tekrar ediyorsun konun varken başka konular açıyorsun anlamadım

Öncelikle daha önce belirtiğim gibi bu kafaya kim ekse iyi bir sonuç alamaz Erkan vural da bir ekimci olarak benim bildiğimi biliyordur bu kafaya ekim olmaz maddiyat odaklı bir ekim yapmış iyi bir sonuç için değil bu da etik değil
Global Moderator

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Peki yandaki o acik bolgeye neden dikine ektide normal aciyla ekmedide benim 300 greftimi ziyan etti ve o aciklik yine kapanmadi

Soulfly

• Sr. Member
geçmiş olsun dostum

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Transest erkan vural pismanliktir.açısız bir sac ekimi,ziyan olmus bosa gitmis greftler,mahvolmus bir kafadır.surekli tum greftlere sag tarafa dogru aciyla ekmektedir.kafami mahvettiler.watsaptan kendilerine ulasip durumu ilettigimdede benu watsaptan engellediler.

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kafanin yan bolgesiyle ust bolgesinin cakistigi kısımı öne dogru yatık açıyla ekecegi yere kasap gibi nalbant gibi dikine ve kafamin yan bolgesinden ters yone dogru ekmis.aciklik olan yeri kapatcagi yere enseden aldigi 300 grefti fazla açık olmayan yerlere döşemis kafam mahvoldu.kendilerine ilettim beni watsaptan engellediler siz siz olup transest erkan vurala sac ektiripte kafanizi mahvetmeyin

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Vicdanı rahat olanların kafasını yastığa koyduğundaki huzur paha biçilemez; siz de deneyin .l..Ne yaparsak yapalım önce kendimize yakışanı yapalım!
Ne söylersek söyleyelim önce elimizi vicdanımıza koyup söyleyelim!  Herkes kendine yakışanı yapar, kendine yakıştırdığı şekilde de yaşar.her kim ne yaparsa içindeki kişiliğinin ve karakterinin gereğini yapar. Sebepler, nedenler, bahaneler, koşullar ne olursa olsun, kişi, kendine yakışanı yapar.    Yazık günah   3 5 tl kazanmak  için  insanların  sağlık  piskoliji  parasından  ediyorsunuz.

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimden bir sene sonra cikmayan yer vardi.orayi revize yapalim diye cagirdilar.enseden kare seklinde yerden 600 greft aldilar.hatta o ensedeki alinan kare seklinde yerde seyrek vaziyette duruyor.300 greftini ön bolgede cikmayan yere ektiler.300 greftide berbat bir sekilde kafamin yan bolgesiyle tepe bolgesinin birlestigi yere yanlis aciyla dikkatsizce dengesizce ve adeta enseden aldiklari 300 grefti bir an once bitsin dercesine ekip kafami mahvettiler.ektikleri yer birdaha duzelmeycek ters aciyla ekmisler .ensede kare seklinde seyrek kalmis yerde cabasi.milleti uyariyorum transest erkan vurala kanmayin.bunlarij guler yuzu parayi alip kafanizi mahvedene kadardir.kendilerine ulastim telafi etmek yerine watsaptan engeli bastilar.

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Telafi etmek şurda dursun beni watsaptan engellediler.hayvana post eker gibi hayvana tüy eker gibi rastgele açıyla saç ekilmezki.insana saç ekiyorsun,toplum icine çikilcak o kafayla.saç ekim açısina dikkat edilir.öne dogru ekilmesi gereken saç kipri gibi dikine dogru ekilmezki.berbat oldu kafam.ustelikte o açık bölgeyi kapatmak icin enseden aldigi greftlerle seyrek bölgeyi kapatmadigi gibi elindeki greftleri bitirmek icin seyrek olmayan bolgelere dikine dikine doldurmus.hemde greftlere tekli tekli ayirmadan enseden aldigi gibi direkt oralara doldurmus bir an önce bitsin diye.ala bula ve seyrek bir görunum,kapanmamis bir açıklik,enseden alinip ziyan olmuş greftler,enseden tekrsr greft alindigi icin ensemde kare seklinde seyreklik,bosa giden para,berbat olmus bir saç.ekim yapmadan once para alana kadar cok iyiler guleryuzluler ekimden sonra kafa berbat oldugunda telafi etmek yerine watsaptan engellediler transest pismanliktir.

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yolunmus tavuğa döndüm off.mahvoldum

Facebook Twitter Instagram