Gönderen Konu: TRANSEST erkan vurala ektirdim çok pişmanım.dhi yöntemıyle kıme ektıreyımŞİKAYET  (Okunma sayısı 21634 defa)

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
2016 yılında transest erkan vurala 4000 lıra karşılığında 3750 greft ektırdım çok pısmanım.saç açısı dıye bırsey yok butun saçları yan tarafa doğru ekıyor.kafamın yan bolgesıyle tepe bolgesının kesıstıgı yerı bıle one doğru ekceklerı yere tepeye doğru ekmıs.hastanın gelecegnı hıcmı düşünmezler.DHİ yontemıyle ektirmek ıstıyorum fire verememek için.ensemde saç az.biraz ensemden alıp vücut kılıyla sakalla koltuk altı etek altı kılıyla vücut kıllarıyla benım kafamdaki açıklıkları kapatacak her tarafı eşit şekılde görüntüye kavuşturacak dhi yontemıyle ekım yapacak uzman kimler vardır.tavsıyelerınızı beklıyorum

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
tmm
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2019, 15:41:40 Gönderen: konyadan »

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
diğer fotograflar

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
kusurlu bölümlerden bır tanesı

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
işaretledıgım yerlerı doldurcak varteksı kapatcak birde şakağı 1 2 santım fılan one çekebılcek bir uzman arıyorum.üçgen gibi işaretledıgım yerdek ısaclar zayıf orası yogunlastırılacak

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
transest erkan vurala ektırdım kafam mahvoldu.şimdı ensede var olan çok az saçla vücut kıllarıyla sakalla o isaretledıgım yerlerı doldurmak yoğunlaştırmak kafamdaki tum bölgenın eşit bir görüntüye kavuşmasını istiyorum.

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekımden sonra ertesı gun orda çalışan gorevlı hemsıre kafamı yıkadı.nerde gorulmus ekımın ertesı gunu kafanın yıkandığı.daha tutmamış sacların yerınden oynatıldığı.eve geldıgımde kafamda ıcı boş kesikler boş kanallar vardı.bellıkı yıkarken kökler çıkmış.transest pişmanlıktır.şimdi az olan malzemelerle her tarafın eşit bir görünüme kavuşmasını istiyorum.gür bir saç hayalınden bıle vazgectım.her taraf eşit yoğunlukta olsun ala bula olmasın yeter

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ensendeki saçlar çok ince duruyor ? Donörün ne fotografı var mı çok saç ekimine uygun biri gibi gelmediniz bana
Global Moderator

hyperKel

• Hero Member
ekımden sonra ertesı gun orda çalışan gorevlı hemsıre kafamı yıkadı.nerde gorulmus ekımın ertesı gunu kafanın yıkandığı.daha tutmamış sacların yerınden oynatıldığı.eve geldıgımde kafamda ıcı boş kesikler boş kanallar vardı.bellıkı yıkarken kökler çıkmış.transest pişmanlıktır.şimdi az olan malzemelerle her tarafın eşit bir görünüme kavuşmasını istiyorum.gür bir saç hayalınden bıle vazgectım.her taraf eşit yoğunlukta olsun ala bula olmasın yeter

saç ekimine yakın bir zamanda merak saldım o yüzden çok anlamıyorum ama ertesi gün saç yıkama harbiden çok mantıksız geldi hadi iki gün olsa neyse ama ertesi gün daha cilt kapanmamış olur heralde.

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Guya bana sacin nasil yikancagni gostermek icinmis. Belki yuzlerce greftte oyle ziyan olmustur. Nalbant gibi ekimmi olur sac acisi hesaplamadam tum saclari sag yobe dogru ekmek cok pismanim cook.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

saç ekimine yakın bir zamanda merak saldım o yüzden çok anlamıyorum ama ertesi gün saç yıkama harbiden çok mantıksız geldi hadi iki gün olsa neyse ama ertesi gün daha cilt kapanmamış olur heralde.

Ertesi gün yıkama gayet normal bir durum benimde saçlarım ertesi gün yıkandı
Global Moderator

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
cok gecmis olsun, ekimden 1 gün sonra yikamak cok normal tabikide cok dikkatli sekilde yikanmali.

donör resmi net degil , hem sayif hemde büyük bosluklart var gibi. buradan tekrar alinirsa görüntü daha kötü olur.

sakalda tam net degil ama elbette azda olsa alim olur, sen gögüse odaklan orasi orman orada bir faydasi yok ...

iyi arastirmalisin

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
2016 yılında transest erkan vurala 4000 lıra karşılığında 3750 greft ektırdım çok pısmanım.saç açısı dıye bırsey yok butun saçları yan tarafa doğru ekıyor.kafamın yan bolgesıyle tepe bolgesının kesıstıgı yerı bıle one doğru ekceklerı yere tepeye doğru ekmıs.hastanın gelecegnı hıcmı düşünmezler.DHİ yontemıyle ektirmek ıstıyorum fire verememek için.ensemde saç az.biraz ensemden alıp vücut kılıyla sakalla koltuk altı etek altı kılıyla vücut kıllarıyla benım kafamdaki açıklıkları kapatacak her tarafı eşit şekılde görüntüye kavuşturacak dhi yontemıyle ekım yapacak uzman kimler vardır.tavsıyelerınızı beklıyorum

Bu kadar kel varken 3-5 bin lira İçin sence senin koltukaltı, etekaltı kılınla uğraşırlar mı?
Dr.Umar var ama ortalama 8-10 dolar/greft çalışıyor. Etekten alım yapar mı bilemedim:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Başkan senin donör çok zayıf görünüyor kısaca bu saça ekşm yapıp iyi bir sonuç alınması mümkün gibi görülmüyor eken kişinin hatası bence sana saç ekmesi iyi bir sonuç alamıyacağını oda bılıyordur en başından diye düşünüyorum.
Global Moderator

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Mahvetti kafami. Transest erkan vural pismanliktir

Facebook Twitter Instagram