herkese merhabalar;
Operasyonun uzerinden 8 ay gecti ve tahmin ettigim gibi on taraf cok siki ve dogal duruyor ortasi seyrek kaldi.
Konuyu baslatirken belirttigim gibi hicbir merkezle gorusmeden direk Asmed e gittim ve su an bunun biraz da olsa pismanligini yasiyorum. Belki gorusup yine asmed de karar kilacaktim ama en azindan Ankara'ya gidip Muttalip Keser le gorusmek isterdim.
Asmed de yasadigim tecrubeye gelince tamamen objektif sekilde anlatmaya calisacagim.
Asmed te 4000 greftlik tek operasyon benimkisi sanirim. Forumda baktim benden baskasini bulamadim.
Ilk gun on cizgiye karar verirken Koray Beyin yaninda asistani vardi. Ben on tarafi 3600 le hallederim dedi. Ben de dedim kalan 400 ude tepeye koyabilirmiyiz o da olur dedi. Asistani ama siz tek gunluk operasyon dediniz dedi. (Burdan 4000 luk bir operasyonun olagan bir durum olmadigi anlasilabilir.)Koray BEy de tek gunde hallederiz dedi.
Operation gunune gelince arkadan greftler alindi vakit olmadigi icin ben ogle yemegine gidemedim.Koray bey gelip on tarafta delikleri acti.Fakat bu arada surekli iceri gelen anestezi yapan kisiydi sanirim ekibe acele etmeleri gerektigini soyluyordu. Ekip gercekten cok profosyonel bunu orda hissediyorsunuz zaten ve islerini severek yapiyorlar. Tam emin degilim ama onlarda yemege cikmadi sanirim.
Simdi 4000 luk bir aperasyon olagan birsey degilse neden bana uygulandi veya denendi?
acele ettirilen ekibin oprasyon daki performansi nasil etkilendi?
ortadaki bosluk alana ekilen saclar cikmadi mi yoksa seyrek mi ekildi?
Belki size kuruntu gibi gelebilir ama ortada beni tam anlamiyla memnun etmeyen bir sonuc var.Koray beye kesinlikle saygisizlik yapmak istemem umarim vardir bir bildigi ve O hakli cikar benim dusuncelerim sadece kuruntu olarak kalir.
On taraftaki dogallik ve siklik mukemmel. Henuz sac ektirdigimi soylemeden anlayan olmadi.Ama bu ortadaki bosluk on ve arka bolumun tam anlamiyla sekronize olmamasina yol aciyor. Saclar uzunken boyle bir durum soz konusu degil ve ben saclarimi kisa tutmayi seviyorum.
Operasyondan sonra Asmed den su ana kadar benimle iletisime gecen olmadi. ikinci bir operasyon uygun gorulse dahi neden tek seferde halletmek varken bu zahmetlere neden tekrar katlanayim diye dusunmuyor degilim.
Yazim ve Turkcem biraz bozuk olsa da sizin anafikri aldiginizi umut ediyorum. Herkese saglikli mutlu yeni yillar dilerim.