Gönderen Konu: asmed 4000 greft 14 mayıs  (Okunma sayısı 12510 defa)

Procrastinator

• Yeni üye
  • *
asmed 4000 greft 14 mayıs
« : 17 Mayıs 2019, 13:16:00 »
öncelikle herkese merhaba
cokta uzun olmayan araştırmalar sonucu asmed te sac ektirmeye karar verdim.
Koray Erdogan ın ismini ilk yabancı forumlarda gordüm. Daha sonra bu forumu kesfettikten sonra araştırmlarım bu forumda yoğunlaştı. Bu yüzden benim de bir katkım olmasını isterim. Çok teknik detay bilmiyorum ama beni yönlendiren olursa onlari da paylaşabilirim.
Saglıklı günler dilerim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: asmed 4000 greft 14 mayıs
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2019, 13:24:14 »
selamlar hoşgeldin aramıza dostum

saç ekimin hayırlı ve geçmiş olsun

var olan saçların çok kaliteli büyük ihtimalde saç ortalaman yüksektir ön cizgi tasarımı ve ekim sıklığı her zamanki gibi koray erdoğan kalitesinde olmus

umuyorum sonucun çok güzel olur

Saç ortalamanı ve saç kalınlığını hatırlıyormusun?
Global Moderator

Procrastinator

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2019, 13:44:29 »
iyi dilkleriniz için teşekürler Hintell
Sanırım sorunuzun cevabı paylaştığım fotografta.
ön çizgi tam simetrik olmadı Koray Hoca ya 2 kere sordum değiştirmedi bende vardır bi bildiği diye ısrar etmedim. Sag cizgi sol cizgiden daha uzun ama bu kısa oldugu için uzadığında belli olmayacağını düşünüyorum.
3 kutu proscar verdiler kullanmaya başladım 1 yıl yeterliymiş. Ama yan etkileri biraz beni düşündürüyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Mayıs 2019, 13:51:26 »
teşekkürler. ön çizgi gayet güzel duruyor kardeşim bunu da saçların çıkınca anlarsın bu gibi düşünceler gayet normal oluyor bende saçlarım çıkmadan önce aynanın önüne geçip saatlerce ön çizgime bakardım zor zamanlar sürekli kafana bir durum takılır en güzeli her şeyin güzel olacağını düşünüp güzel sakin bir süreç geçirmen. koray hoca senin kafana ve yüz hattına göre en doğru tasarımı bulmuştur merak etme.. saçlar cıkınca ne demek istediğimi anlarsın.

proscara gelince ben 3.5 seneyi geçti kullanıyorum bir sorun sıkıntı yaşamadım diğer koray hocaya ektiren yada başka merkezlere ektiren arkadaslarda kullanıyor ilacı kullanırken çok takıntı yapıp korkarsan aspirinde kullansan sorun yaşarsın rahat ol saçların iyi seviyeye gelince istersen kesersin bol bol dinlen kafana dikkat et
Global Moderator

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Mayıs 2019, 15:55:28 »
ekiminiz hayırlı olsun ,çizgiyi 1,2 cm öne aldırmışsınız galiba bu sizin tercihinizmiydi yoksa koray beymi önerdi acaba.
direkt saçsız alana ekim olduğu için özellikle takip edeceğim bu ekimi umarım güzel olur.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Mayıs 2019, 16:26:57 »
Hayırlı olsun çok güzel tertemiz sık bir saç ekimi maşallah  umarım güzel sonuç alırsınız Maddi durumunda sorun yoksa tercih edilicek en mantıklı yerde ekim yaptırmışsınız bana göre.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 17 Mayıs 2019, 16:47:55 »
ekiminiz hayırlı olsun bütçe müsait olduğu durumlarda tercih edilebilecek en doğru yerde ekim yaptırmışsınız umarım hayal ettiğiniz saçlara kavuşursunuz.

Procrastinator

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 17 Mayıs 2019, 17:22:14 »
ekiminiz hayırlı olsun ,çizgiyi 1,2 cm öne aldırmışsınız galiba bu sizin tercihinizmiydi yoksa koray beymi önerdi acaba.
direkt saçsız alana ekim olduğu için özellikle takip edeceğim bu ekimi umarım güzel olur.
tesekurler Hasan, acikcasi cizgi hakkinda benim pek etkim olmadi Koray Bey konsultasyonda cizdi sonra saclarim kesildi ardindan Koray Bey Dilek hanima sordu. Dilek hanim da bi tarafi cok az asagiya indirdi. Sonra yanlis hatirlamiyorsam ekimi yapacak ekibe de soruldu. Bana da soruldu ama benim istegim olan sakakla on cizginin birlestigi noktayi biraz asagi aldirmakti rededildi. Aciklamasi ileride olasi dokulme de dogalligin bozulmamasi oldu. 32 yasindayim goreceli olarak genc gozukuyorum belki bu etkili olmustir cizginin one cekilmesinde.Boyle belirlendi yani. Hayirlisi diyelim insAllah 1 yillik beklyesin sonunda memnun kalirim.

Procrastinator

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 17 Mayıs 2019, 17:33:17 »
ekiminiz hayırlı olsun bütçe müsait olduğu durumlarda tercih edilebilecek en doğru yerde ekim yaptırmışsınız umarım hayal ettiğiniz saçlara kavuşursunuz.
Cok tesekurler iyi dilekleriniz icin. Orada konustugum yabancilarin hepsi fiyatin Avrupa’da ayni profosyonellikte calisan yerlere ve kullanilan teknolojiye gore uygun oldugunu soylediler. Ama tabiki bu islerde euro baz alindigi icin ulkemizde asiri rakamlara denk geliyor.

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Mayıs 2019, 17:58:08 »
Hayırlı olsun ön çizgini ben çok beğendim proscarı kafana takma kullan.

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 18 Mayıs 2019, 01:49:43 »
iyi dilkleriniz için teşekürler Hintell
Sanırım sorunuzun cevabı paylaştığım fotografta.
ön çizgi tam simetrik olmadı Koray Hoca ya 2 kere sordum değiştirmedi bende vardır bi bildiği diye ısrar etmedim. Sag cizgi sol cizgiden daha uzun ama bu kısa oldugu için uzadığında belli olmayacağını düşünüyorum.
3 kutu proscar verdiler kullanmaya başladım 1 yıl yeterliymiş. Ama yan etkileri biraz beni düşündürüyor.

çizginin aynı uzunlukta olmaması sağ ve sol kafa anatomisinin simetrik olmamasından kaynaklanabilir aslında her insanda vardır bu asimetri .zaten çizgi uzunlukları eşit olsa sanırım ekim alanları bu sefer asimetrik olurdu.
proscarı uzun dönem kullanmayacaksanız bence hiç bulaşmayın çünkü hiç bir faydası olmaz.kullanacaksanızda yanetkilerini gözlemleyin ters etkilerini görürseniz bırakın.

Musti0618

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 18 Mayıs 2019, 02:23:15 »
Merhabalar ekiminiz hayırlı olsun.simetri durumu bilinçli olarak bu şekilde planlama yapılması sonuç odaklı bakıldığında daha iyi profil görüntüsü oluşturmak adına yapıldığı düşüncesi içerisindeyim.planlama ve çizgi güzel,umarım hayal ettiğiniz saçlara kavuşursunuz.

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Mayıs 2019, 13:51:56 »
Fotoğraflar cok kısıtlı on cepheden yandan falan yok mu asmedde cekilen

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 18 Mayıs 2019, 15:01:29 »
Hayırlı olsun umarım güzel sonuç alırsın ekim planlaman süper