Gönderen Konu: Mega Hair Trans 'tan Şikayetçiyim (sözde 4100 greft) 21/01/2018  (Okunma sayısı 18062 defa)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Mega Hair Trans 'tan Şikayetçiyim (sözde 4100 greft) 21/01/2018
« Yanıtla #90 : 11 Eylül 2019, 18:01:28 »
Saç ekimi mağduru olmayın! Böyle  yerlerden uzak durun  biz 20 senedir  saç ekimi yapiyorüz ünlülere  saç ekim  yaptık doğal Saç ekimi yapıyoruz   sinirsiz greft ekiyoruz reklami bol yerlerden kesinlikle  uzak durun  inanmayın böyle şeylere     herkes dikkatli  olsa emin olun     kimse mağdur olmaz .   Saç ekimi yapacak arkadaşlar  kesinlikle   saç ekim metkez hakında araştırma  yapsın şikayet   varmı yokmu araştırın  eğer  iyi araştırma  yapmasaniz  sizi bekleyen bunlar  sağlık  olursunuz  pikolojisi.bozulur paranizdan olursunuz ve kendi paranizla rezil olursunuz 

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #91 : 11 Eylül 2019, 18:14:12 »
Çocuğun kafasını mafetmişler bir de üstüne gelip aynı konuya reklam yapmaya çalışıyorlar pişkinliğinde bir sınırı olur Merkez olarak Tüm ahlaki değerleri Tüketmişler.

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #92 : 11 Eylül 2019, 18:16:11 »
Kendileri bilir artık.
👏👏👏👏

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #93 : 11 Eylül 2019, 18:19:33 »
Ne kadar ucuz insanlar ya 1 günlük nickler açıp ilk mesajı bu konuya yazıyorlar gerçekten yazıklar olsun insanların hayalleriyle, sağlıklarıyla oynuyorlar hiç vicdan kalmamış kimsede
Aslında bir yönden de seviniyorum ben bu paylaşımları yapmalarına. Admin ipliklerini pazara çıkarıyor ve benim mağduriyetim üzerinden hala reklam yapmaya çalışan bu firmanın ne kadar alcalabilecegini ibretle görüyorsunuz.

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #94 : 11 Eylül 2019, 18:22:14 »
Teeee acaip reklamasyon yemiş ,buralardan aklanma çabaları🤣🤣Rezzil fosiller
Aklanma bir yana çırpındıkça batıyor Gülten

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #95 : 11 Eylül 2019, 18:23:48 »
Saç ekimi mağduru olmayın! Böyle  yerlerden uzak durun  biz 20 senedir  saç ekimi yapiyorüz ünlülere  saç ekim  yaptık doğal Saç ekimi yapıyoruz   sinirsiz greft ekiyoruz reklami bol yerlerden kesinlikle  uzak durun  inanmayın böyle şeylere     herkes dikkatli  olsa emin olun     kimse mağdur olmaz .   Saç ekimi yapacak arkadaşlar  kesinlikle   saç ekim metkez hakında araştırma  yapsın şikayet   varmı yokmu araştırın  eğer  iyi araştırma  yapmasaniz  sizi bekleyen bunlar  sağlık  olursunuz  pikolojisi.bozulur paranizdan olursunuz ve kendi paranizla rezil olursunuz
Bu konuda canlı örneğim

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #96 : 11 Eylül 2019, 18:27:29 »
İnsanların saç ekimi konusunda bilinçli davranması gerekli ..Eğer bu konuda dikkat etmezseniz, ileri de hiç saçlı bir resminizi bile hayal edemezsiniz. Böylesi durumların yaşanmaması için iyi araştırma  yapmasaniz  gerekli   şikayet  varmı yokmu o saç ekim merkezi hakında    internetten araştırma yapabilirsiniz.

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #97 : 11 Eylül 2019, 18:29:17 »
Bu arada site yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Etik bir şekilde işinizi yürüttüğünüz için. Mağduriyetimi buradan duyurabildigim için. Keşke Ekim yaptirmadan önce bu site ile tanışıp etraflıca inceleme şansım olsaydı.

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #98 : 11 Eylül 2019, 18:54:58 »
Her şeyleri yalan dolan üzerine. Ücret iadesi için Gülten Ünveren e ihtarname yolladım. Adres yanlış diye ihtarname geri döndü. İnternet sitelerine koydukları adres yanlış adres. Zaten benim ekimi kendilerine ait olmayan bir yerde yaptılar. Orayı aradım Gülten hanımla görüşmek istiyorum dedim. Telefona çıkan Arkadaş Gülten hanım buraya bazen saç ekim işi olduğunda gelir dedi. Sizce bir insan İnternet sitesine neden yanlış adres yazar nasıl bir çekincesi varmı adresi yanlış yazıyor. Ama tabi benim ne kadar kararlı olduğumu bilmiyor bu şahıs. O ihtarname sana ulaşacak. Ücret iadesi yapmazsa da kendisi bilir ben dava mı açma ve hakkımı alma konusunda sonuna kadar uğraşacağım.

Savcı Mehmet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 11 Eylül 2019, 19:03:06 »
Geçmiş olsun kardeşim Bu forum güçlü bir forum Site yönetimide güçlü Arkadaşların elinde. Sesini duyurman etkili olmuş Bu gereksiz yollara başvurduklarına göre tekrar geçmiş olsun umarım güzel bir ekimle sorunlar çözülür

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #100 : 11 Eylül 2019, 19:04:56 »
Her şeyleri yalan dolan üzerine. Ücret iadesi için Gülten Ünveren e ihtarname yolladım. Adres yanlış diye ihtarname geri döndü. İnternet sitelerine koydukları adres yanlış adres. Zaten benim ekimi kendilerine ait olmayan bir yerde yaptılar. Orayı aradım Gülten hanımla görüşmek istiyorum dedim. Telefona çıkan Arkadaş Gülten hanım buraya bazen saç ekim işi olduğunda gelir dedi. Sizce bir insan İnternet sitesine neden yanlış adres yazar nasıl bir çekincesi varmı adresi yanlış yazıyor. Ama tabi benim ne kadar kararlı olduğumu bilmiyor bu şahıs. O ihtarname sana ulaşacak. Ücret iadesi yapmazsa da kendisi bilir ben dava mı açma ve hakkımı alma konusunda sonuna kadar uğraşacağım.

Belki de internet sitesine yazdığı adresi de yaktı, herşey beklenir artık

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #101 : 11 Eylül 2019, 19:13:32 »
Belki de internet sitesine yazdığı adresi de yaktı, herşey beklenir artık
🔥

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Global Moderator

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #103 : 11 Eylül 2019, 19:15:23 »
Geçmiş olsun kardeşim Bu forum güçlü bir forum Site yönetimide güçlü Arkadaşların elinde. Sesini duyurman etkili olmuş Bu gereksiz yollara başvurduklarına göre tekrar geçmiş olsun umarım güzel bir ekimle sorunlar çözülür
Çok teşekkür ederim

adeniz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #104 : 11 Eylül 2019, 19:18:07 »
Bu başlığı ve kliğinin müşterisine olan davranışını gördükten sonra ben de İngilizce forumlara bu klinik ile alakalı 'nazikçe' bir 'uyarıda' bulundum. Sanıyorum ki bir süre sonra international müşterileri de bu kliniği sorgulamaya başlayacak. İnsanların parasıyla, zamanıyla ve en önemlisi de psikolojileriyle oynayarak para kazanmak yok!

Dostum, bu arada sana çokça geçmiş olsun.

Facebook Twitter Instagram