Gönderen Konu: Mega Hair Trans 'tan Şikayetçiyim (sözde 4100 greft) 21/01/2018  (Okunma sayısı 18040 defa)

yns dgn

• Full Member
Ynt: Mega Hair Trans 'tan Şikayetçiyim (sözde 4100 greft) 21/01/2018
« Yanıtla #16 : 19 Mayıs 2019, 01:37:38 »
4000 greft var dostum yani en azından 4000 kanal açmışlar... çıkanları sorarsan maalesef tutmamış bir çoğu

L veya baston dedikleri şekilde dökülme çok olmuştu. Onlar çıkmamış olabilir mi

sırma saç

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 19 Mayıs 2019, 03:40:17 »
Sinir oluyorum artık boyle merkezleri gördükçe, insanların sağlığı, zamanı, parası ve umitleriyle utanmadan sıkılmadan oynayıp harcıyorlar.

Cok gecmis olsun

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 19 Mayıs 2019, 16:48:38 »
Sinir oluyorum artık boyle merkezleri gördükçe, insanların sağlığı, zamanı, parası ve umitleriyle utanmadan sıkılmadan oynayıp harcıyorlar.

Cok gecmis olsun

birde reklam videolarına baksanız dahada sinir olursunuz   ;D

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #19 : 19 Mayıs 2019, 20:13:04 »

Cok gecmis olsun

Teşekkür ederim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 20 Mayıs 2019, 14:24:26 »
Bi kere bu kadar düz yuvarlak bir cizgi olmaz şakaklar ön hatla aynı seviyede hiç mi dışarda insan görmedi bunlar bu işi yapmayan insan bu ön cizgiyi yapmaz nediyim. Açıkcası saçların çıkmaması isabet olmuş senin için bu ön cizgi ile mutsuz olurdun geçmiş olsun.
Global Moderator

xm89

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 20 Mayıs 2019, 16:15:34 »
Ön cizgi çok düz!
Ekim olmamış, graftlerine yazık olmuş arkadaş.
Hintelin dediğide doğru, ciksaydi hiç hoş durmazdi.

Geçen Youtube da gördüm ödüller filan alıyorlardi :)
3800 Grafts 03/2019

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #22 : 20 Mayıs 2019, 23:02:15 »
Bi kere bu kadar düz yuvarlak bir cizgi olmaz şakaklar ön hatla aynı seviyede hiç mi dışarda insan görmedi bunlar bu işi yapmayan insan bu ön cizgiyi yapmaz nediyim. Açıkcası saçların çıkmaması isabet olmuş senin için bu ön cizgi ile mutsuz olurdun geçmiş olsun.

Ne deyim. Halbuki greftlerimin çok kaliteli olduğunu daha önce ektirmeyi düşündüğüm bir doktor da söylemişti. Yazık oldu grefterime. Yine de çıkmasını tercih ederdim. Çıkmama nedenlerinden biriside ekim boyunca genel olarak yalnız çalıştı. Greftler uzun süre bekledi belki ondan. Kanalların bir çoğuna 3 saç teli yerleştirdi belki ondan. Sonuç olarak başarısız bir ekim yaptı 😖

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #23 : 14 Ağustos 2019, 00:23:57 »
saçımın son hali linkte var. Ekimin başarısız olma nedenlerinden bir diğerini greftlerimin dışarıda uzun süre beklemesi olarak görüyorum. Genel olarak yalnız çalıştı ekimci. Ve greftlerimin çıkarılmasından sonra çok uzun bir bekleme süresi oldu.

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 14 Ağustos 2019, 09:19:37 »
Hala hakkınızı verdiler mi?

wyrus

• Full Member
« Yanıtla #25 : 14 Ağustos 2019, 12:41:30 »
    Geçmiş olsun kardeşim
    Ekilen greft sayısı 4000 civarındadır muhtemelen fakat ön çizgi konusunda kötü bir iş çıkarmış alanı geniş tutmuş.
    Ayrıca alınan köklerin uzun süre ve kötü koşullarda bekletilmesi de sonucun kötü olmasına sebep olması muhtemeldir.
   Merkezin ilgilenmemesine gelince gereken şikayetleri yap bence hakkını ara ama sakin kafayla kendini yıpratmadan çünkü anladığım kadarıyla merkez sorumluluğu almak istemeyebilir,işi yokuşa sürebilir.Donörün iyi görünüyordu bir ekim daha yapabilirsin kendini yıpratmamaya çalış
   Senin için en iyisini diliyorum,tekrar çok geçmiş olsun.

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #26 : 15 Ağustos 2019, 01:42:44 »
    Geçmiş olsun kardeşim
    Ekilen greft sayısı 4000 civarındadır muhtemelen fakat ön çizgi konusunda kötü bir iş çıkarmış alanı geniş tutmuş.
    Ayrıca alınan köklerin uzun süre ve kötü koşullarda bekletilmesi de sonucun kötü olmasına sebep olması muhtemeldir.
   Merkezin ilgilenmemesine gelince gereken şikayetleri yap bence hakkını ara ama sakin kafayla kendini yıpratmadan çünkü anladığım kadarıyla merkez sorumluluğu almak istemeyebilir,işi yokuşa sürebilir.Donörün iyi görünüyordu bir ekim daha yapabilirsin kendini yıpratmamaya çalış
   Senin için en iyisini diliyorum,tekrar çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim. Ekim merkezi yeniden ekim için iletişim kurdu 2 gün önce. Aslında avukatla görüştüm tam da dava açmaya hazirlaniyordum. Ücretsiz ekim teklif ettiler. Ama hiç güvenemiyorum tekrardan. Çünkü bir daha ekim yaptirirsam ve memnun kalmazsam bu defa dönüşü olmayacak. Çok zor bir karar. Ben hala boşa giden greftlerime yanıyorum.

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 15 Ağustos 2019, 03:04:30 »
Çok teşekkür ederim. Ekim merkezi yeniden ekim için iletişim kurdu 2 gün önce. Aslında avukatla görüştüm tam da dava açmaya hazirlaniyordum. Ücretsiz ekim teklif ettiler. Ama hiç güvenemiyorum tekrardan. Çünkü bir daha ekim yaptirirsam ve memnun kalmazsam bu defa dönüşü olmayacak. Çok zor bir karar. Ben hala boşa giden greftlerime yanıyorum.
kardeşim çok geçmiş olsun gerçkten çok zor bir durum senin için gerçekten. Tekrar ekim yapma konusuna gelince, karar senin, ekim esnasında seninle kaç kişi ilgilenecek greftler nerede tutulacak bunları da bilmen gerek iyi düşün kararını ver ücret iadesi düşündün mü ?

emin43

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 15 Ağustos 2019, 06:15:23 »
Kardeşim çok geçmiş olsun bu ekim merkezinde malesef başarı oranı çok az bu frumda dehset diye birinin de saçları çok kötü olmuş , kardeşim her doktora güvenmeyin bunların çoğu kasablar belli değil bu gülten diye doktor ne yapıyor greftleti fazla mı bekletiyor hepsi dışarıda öldükten sonra ekiyor! Ya da alımı doğru düzgün yapmıyor , tekrardan geçmiş olsun bence para iadesi isteyin ve bu ekim merkezine dava açın

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #29 : 15 Ağustos 2019, 14:07:16 »
kardeşim çok geçmiş olsun gerçkten çok zor bir durum senin için gerçekten. Tekrar ekim yapma konusuna gelince, karar senin, ekim esnasında seninle kaç kişi ilgilenecek greftler nerede tutulacak bunları da bilmen gerek iyi düşün kararını ver ücret iadesi düşündün mü ?
Teşekkürler. Ücret iadesi istesem bu işin bir de manevi yönü var. Manevi olarak zararimi karşılaması mümkün değil. Tekrar ekimi kabul etsem hiç güvenemiyorum.Bu süreci sadece yaşayan bilir. Aslına bakarsan yapılacak en iyi şey dava açmak gibi duruyor.

Facebook Twitter Instagram