Gönderen Konu: Mega Hair Trans 'tan Şikayetçiyim (sözde 4100 greft) 21/01/2018  (Okunma sayısı 18024 defa)

yns dgn

• Full Member
Ynt: Mega Hair Trans 'tan Şikayetçiyim (sözde 4100 greft) 21/01/2018
« Yanıtla #30 : 15 Ağustos 2019, 14:16:19 »
Kardeşim çok geçmiş olsun bu ekim merkezinde malesef başarı oranı çok az bu frumda dehset diye birinin de saçları çok kötü olmuş , kardeşim her doktora güvenmeyin bunların çoğu kasablar belli değil bu gülten diye doktor ne yapıyor greftleti fazla mı bekletiyor hepsi dışarıda öldükten sonra ekiyor! Ya da alımı doğru düzgün yapmıyor , tekrardan geçmiş olsun bence para iadesi isteyin ve bu ekim merkezine dava açın
Teşekkürler. Yaptıkları işin ciddiyetinin farkında değiller. İnsanları sağılacak inek olarak görürsen sonuç böyle oluyor sanırım. Benim saçım bu haldeyken bile bana ürün pazarlamaya çalıştılar. İşin reklam kısmını o kadar iyi yapıyorlar ki bu konuda bilgisi olmayan ve reklamlarını gören kişilerin bu merkeze saç ektirmesi büyük olasılık. Bu yazdıklarımı okuyan saç ektirmeyi düşünen arkadaşlara nacizane uyarım çok iyi araştırın. Ekim yaptiracaginiz yerlerden sağlam referanslar isteyin. Dönüşü çok zor olan bir yola giriyorsunuz çünkü.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 15 Ağustos 2019, 16:11:39 »
Gecmisler olsun.... ne desem bos....
Aman 2. ekim orda yaptirayim deme.... aranizdaki olayi cöz ve baska yerde ekim yaptirmaya bak.....

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #32 : 15 Ağustos 2019, 17:02:34 »
Gecmisler olsun.... ne desem bos....
Aman 2. ekim orda yaptirayim deme.... aranizdaki olayi cöz ve baska yerde ekim yaptirmaya bak.....
Teşekkürler. Hep söylüyorum yine söyleyeyim bu işin maddi olarak bir karşılığı yok ama yine de ekim için verdiğim ücretin iadesini ya gönüllü olmazsa yasal yollardan talep edeceğim.

irfandayi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 16 Ağustos 2019, 16:26:23 »
Merhaba ben İrfan , Mega HairTrans’a bende saç ekimi yaptırdım. Şuanki halimden memnunum. Bazı kötü yorumlar var fakat bana göre saç ekimi konusunda iyi bir yer. Bunun için almanyadan geldim. Nasıl tercih ettiğimi merak ediyorsanız, daha önce saç ekimi yaptıran bir kaç kişi daha bulup memnun olup olmadıklarını sordum ve anlatmalarını istedim bununla birlikte internetten araştırmasını’da yaptım. Görüşme yaptığım kişiler  memnun kaldıklarını , güvenerek gidebileceğimi ve memnun kalacağımı belirttiler. Ben’de bunun üzerine başvuru yaparak görüşme sağladım. Görüşmeler sonucunda Türkiye’ye geldim. Havaalanı’nda karşılandım ve otele yerleştirildim. Saç ekimim ağrısız, kanamasız ve hızlı gerçekleşti. Hiçbir acı hissetmedim. Gayet memnun kaldım hiçbir sıkıntım olmadı. Şuan 3. Ayımdayım sonucu resimlerimden sizde görebilirsiniz, ben durumumdan memnunum. Sizlere kesinlikle saç ekiminizi yaptırın diyemem fakat görüşme sağlarsanız sizinde güven sağlayacağınıza eminim. Tavsiye’de edebilirim.

emin43

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 16 Ağustos 2019, 16:35:43 »
Ben bilmiyorum niye bu mega hair hakkında kötü sonuçları gördüyüm zaman biri gelip yeni üye oluyo ve söyliyo bende ekim yapmışım bu merkezde ve razıyım😄 bu olay aynen dehset üyenin sayfasındada olmuştu ve biri gelip aynen irfandayı gibi megahairi reklam yapmıştı😁
Kardeşim neden memnunsun?! 3 aylık halinden mi!?? Nolmuş 3 ayda sen memnun kalmışsın?! Ekimden sonra 8 aydan sonra memnun kalmak ya kalmamak belli olur , vallahi sizin üye olmak amacınızda zaten belli ne için!

Aptceosu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 16 Ağustos 2019, 16:49:14 »
3 ay neyin memnuniyeti bu? İlginç.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 16 Ağustos 2019, 17:29:39 »
Merhaba ben İrfan , Mega HairTrans’a bende saç ekimi yaptırdım. Şuanki halimden memnunum. Bazı kötü yorumlar var fakat bana göre saç ekimi konusunda iyi bir yer. Bunun için almanyadan geldim. Nasıl tercih ettiğimi merak ediyorsanız, daha önce saç ekimi yaptıran bir kaç kişi daha bulup memnun olup olmadıklarını sordum ve anlatmalarını istedim bununla birlikte internetten araştırmasını’da yaptım. Görüşme yaptığım kişiler  memnun kaldıklarını , güvenerek gidebileceğimi ve memnun kalacağımı belirttiler. Ben’de bunun üzerine başvuru yaparak görüşme sağladım. Görüşmeler sonucunda Türkiye’ye geldim. Havaalanı’nda karşılandım ve otele yerleştirildim. Saç ekimim ağrısız, kanamasız ve hızlı gerçekleşti. Hiçbir acı hissetmedim. Gayet memnun kaldım hiçbir sıkıntım olmadı. Şuan 3. Ayımdayım sonucu resimlerimden sizde görebilirsiniz, ben durumumdan memnunum. Sizlere kesinlikle saç ekiminizi yaptırın diyemem fakat görüşme sağlarsanız sizinde güven sağlayacağınıza eminim. Tavsiye’de edebilirim.

Selam:) yapmayın bunları çok ayıp koskoca saç ekim merkezi bunlarlamı uğraşır.
Global Moderator

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #37 : 16 Ağustos 2019, 18:59:34 »
Ben bilmiyorum niye bu mega hair hakkında kötü sonuçları gördüyüm zaman biri gelip yeni üye oluyo ve söyliyo bende ekim yapmışım bu merkezde ve razıyım😄 bu olay aynen dehset üyenin sayfasındada olmuştu ve biri gelip aynen irfandayı gibi megahairi reklam yapmıştı😁
Kardeşim neden memnunsun?! 3 aylık halinden mi!?? Nolmuş 3 ayda sen memnun kalmışsın?! Ekimden sonra 8 aydan sonra memnun kalmak ya kalmamak belli olur , vallahi sizin üye olmak amacınızda zaten belli ne için!
Reklam önemli tabi. Ama dehşet nick'li arkadaşın ve benim saç ekimimi gören akıl sahibi hiç bir insanın kanmaması gerekir. Geri dönüşü çok zor bir karar. Ben YouTube ve Instagramdaki reklamlarına aldandım. Ama taktir ediyorum ekim işinde ne kadar başarısızlarsa reklam işinde o kadar iyiler.

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #38 : 16 Ağustos 2019, 19:00:40 »
3. Ayında memnunsan zaten diyecek biseyim yok

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #39 : 16 Ağustos 2019, 19:10:05 »
Selam:) yapmayın bunları çok ayıp koskoca saç ekim merkezi bunlarlamı uğraşır.
Bu da benim mega hair trans a yaptırdığım saç ekiminin 19. Ayı. Ve bu saçın başarılı bir ekim olduğunu iddia ederek müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdiklerini gösteriyorlar. Hem ikinci bir ekim için benle iletişime geçiyor bayan G.Ü. hemde ilk ekimin başarılı olduğunu söylüyor. Söyleyecek çok şey var ama mahkeme sürecini başlatacağım için sakinligimi korkuyorum. 😠😠😠

emin43

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 16 Ağustos 2019, 19:31:41 »
Bu da benim mega hair trans a yaptırdığım saç ekiminin 19. Ayı. Ve bu saçın başarılı bir ekim olduğunu iddia ederek müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdiklerini gösteriyorlar. Hem ikinci bir ekim için benle iletişime geçiyor bayan G.Ü. hemde ilk ekimin başarılı olduğunu söylüyor. Söyleyecek çok şey var ama mahkeme sürecini başlatacağım için sakinligimi korkuyorum. 😠😠😠
Vay vay vay kardeşim çok geçmiş olsun bu ne ekimi!! Aynen 30 sene önce pançlı ekimlere benzemiş! Kesinlikle dava açın bu merkeze ve şikayet edin , hele youtube da bakdın zaman bu megahair merkezine ödül falan da vermişler!! Ne kadar vicdansızlar bunlar!

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 16 Ağustos 2019, 19:40:59 »

Bence moralini bozma ön çizgi yi düzenleyerek tekrar çünkü çizgi kötü duruyor ön orta sıklaştırma yaparak iyi bir görüntü yakalarsın.
Global Moderator

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #42 : 16 Ağustos 2019, 20:37:08 »
Vay vay vay kardeşim çok geçmiş olsun bu ne ekimi!! Aynen 30 sene önce pançlı ekimlere benzemiş! Kesinlikle dava açın bu merkeze ve şikayet edin , hele youtube da bakdın zaman bu megahair merkezine ödül falan da vermişler!! Ne kadar vicdansızlar bunlar!
Sağol dostum

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #43 : 16 Ağustos 2019, 20:45:37 »
Bence moralini bozma ön çizgi yi düzenleyerek tekrar çünkü çizgi kötü duruyor ön orta sıklaştırma yaparak iyi bir görüntü yakalarsın.
Umarım öyle olur. 2. Ekimi yaptıracağım. Bugün ilk ekimin için G.Ü. ne ihtarname yolladım ekim ucretimi geri ödemesi için. Ödemezse davayı açacağım. Ve bu süreçte yeni bir ekim yaptirmayacagim. Çünkü davada bilirkişi raporu isteyeceklerdir mutlaka. Öderse Ankara'da yeni bir ekim yaptıracağım ve daha da uğraşmayacağım. Allah'ından bulsun diyeceğim.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 16 Ağustos 2019, 21:26:23 »
Abi şu reklamcıları şutlayalım şu siteden lütfen, mide bulandırıyolar.

Facebook Twitter Instagram