Gönderen Konu: Mega Hair Trans 'tan Şikayetçiyim (sözde 4100 greft) 21/01/2018  (Okunma sayısı 18011 defa)

yns dgn

• Full Member
Arkadaşlar merhaba Mega Hair Trans ile ilgili şikayetimi '' şikayet var" sitesinde ayrıntılı olarak anlattım. Burada kısaca bilgi vermek ve psikolojimi alt üst eden saç ekim sürecimin fotoğraflarını paylaşacağım. Onca emeğin zahmetin sıkıntının hüsranla sonuçlanan fotoğrafları :(  21 ocak 2018 de ektirmiştim. Bu arada söylemeden geçmeyeyim. Bu süreçte minoxil kullandım. Kesinlikle kullanılmasını tavsiye etmiyorum. İlk 2 foto ekim öncesi. 3. Foto 8 ay sonrası ve son foto 16 ay sonrası yani son hali.

yns dgn

• Full Member
Ynt: Mega Hair Trans
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2019, 03:18:30 »
4100 greft ektiğini söyledi ekimci. Sizce fotolara göre ne kadar greft ekilmiş olabilir tahmini 😬

Hakan01

• Yeni üye
  • *
Ynt: Mega Hair Trans 4100 greft 21/01/2018
« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2019, 03:41:08 »
Geçmiş olsun kardeşim uzuldum eski halin daha Iyiymis bence ekim yaptığın yerden hakkını ara yazık gunah

yns dgn

• Full Member
Ynt: Mega Hair Trans 4100 greft 21/01/2018
« Yanıtla #3 : 17 Mayıs 2019, 03:48:04 »
😖Evet en azından daha güzel görünüyordu. Şimdi çevremdekilerin saçıma garip garip bakışları, aldığım olumsuz yorumlar 1,5 yıla yakın bir bekleyiş ha çıktı ha çıkacak derken. Sonuna kadar hakkımı arayacağım zaten.

Musti0618

• Jr. Member
  • **
Merhabalar.geçmiş olsun kardeşim,üzüldüm.ekim yaptırmadan önceki halinizdeki üst bölgedeki saçlı olan kısım daha sık,mevcut saçlarınızdada önemli bir kayıp söz konusu olmuş.en azından ekim öncesi süreçte saçlarınız kendi doğal halinde dururken ekim sonrası o görüntüde ortadan kaybolmuş.merkez ile görüşmenizde nasıl bir telafi yoluna gideceklerini söylediler.

yns dgn

• Full Member
Teşekkürler ederim. Merkeze 8. Ay whatsaptan foto yolladım ve bu şekilde kalırsa düzelmezse şikayetçi olacağımı yazdım. Önce bu saçı ben ekmiş olamam inanmam şeklinde cevap yazdı. Hayatımın şokunu yaşadım. Daha sonra ekim sırasında kendisinin de olduğu fotoları yolladım whstsaptan. Telefonla arayarak dönüş yaptı. Dalga geçer gibi o kadar lakayt konuştuki sinirlerim zıpladı. Üstüne bir de bana hala ürün pazarlamaya çalıştı. Kabul etmedim. Bu son görüşmemiz oldu. İnanın para derdinde değilim. İhtiyacım da yok zaten. Bana düzeltme falan teklif etmedi etseydi de bu saatten sonra kesinlikle bu şahsa güvenip kafamı emanet etmem. Burayı tercih etme nedenim instagram sayfalarında saç ektiği kişilerin fotolarıydı. Sonradan anladımki bu fotolar da döndürüp döndürüp aynı kişilerin fotolarını koyuyor. Tepe bölgemi de mahvetti. Vertekste çıkan köklerde dik açıyla çıkıyor. Bi de bana ısrarla minoxsil kullandırdı. Saçım mahvolduğu gibi bu ilaç yüzünden yüzüm de mahvoldu. Göz altlarım bile tüylendi. Söyleyecek o kadar şey varki. Allahından buldun. Beni mahvetti.

Musti0618

• Jr. Member
  • **
Teşekkürler ederim. Merkeze 8. Ay whatsaptan foto yolladım ve bu şekilde kalırsa düzelmezse şikayetçi olacağımı yazdım. Önce bu saçı ben ekmiş olamam inanmam şeklinde cevap yazdı. Hayatımın şokunu yaşadım. Daha sonra ekim sırasında kendisinin de olduğu fotoları yolladım whstsaptan. Telefonla arayarak dönüş yaptı. Dalga geçer gibi o kadar lakayt konuştuki sinirlerim zıpladı. Üstüne bir de bana hala ürün pazarlamaya çalıştı. Kabul etmedim. Bu son görüşmemiz oldu. İnanın para derdinde değilim. İhtiyacım da yok zaten. Bana düzeltme falan teklif etmedi etseydi de bu saatten sonra kesinlikle bu şahsa güvenip kafamı emanet etmem. Burayı tercih etme nedenim instagram sayfalarında saç ektiği kişilerin fotolarıydı. Sonradan anladımki bu fotolar da döndürüp döndürüp aynı kişilerin fotolarını koyuyor. Tepe bölgemi de mahvetti. Vertekste çıkan köklerde dik açıyla çıkıyor. Bi de bana ısrarla minoxsil kullandırdı. Saçım mahvolduğu gibi bu ilaç yüzünden yüzüm de mahvoldu. Göz altlarım bile tüylendi. Söyleyecek o kadar şey varki. Allahından buldun. Beni mahvetti.

Öncelikle merkezin başarısız bir ekim olduğunu kabul edip,işinizi iyi yaptığınızı ve ikinci bir ekimde bu işin altından kalkabileceginizi düşünüyorsanız madur ettiginiz kişiye tekrardan kaybolan güveni tesis edip telafi yoluna gitmelisiniz.kaldıki tüm bunları yapmayıp üstüne gelinen süreçte hiçbir ürünün bu ekime fayda getirmeyeceğini bildiğiniz halde hala işin ticaretinde olupta bu kişiden para kazanma arzusunda olmakta insana,yaptığınız işe,etik değerlere verdiğiniz değerin bir göstergesidir.Keşke bu düşüncede olan insanlar insan sağlığı ile ilgili bir işte hiç bulunmasalar diye düşünmeden edemiyor insan.sonuçta her ekim merkezinin başarısız veya sınırlı derecede başarılı ekimleri olabiliyor burdaki önemli husus yaptığınız işteki eksiklikleri,özensizlikleri,dikkatsizlikleri,yetersizlikleri göremiyorsanız daha birçok insanın hayallerini,ümitlerini kırmaya aday birçok iş çıkarırsınız.gelinen süreçte tekrardan bir ekime ihtiyacınız var,ekim yaptırdığınız yere  yaşanan süreçte güvenmemekte sonuna kadar haklısınız umarım işini layıkı ile yapan bir yerde sorunun çözüleceğine inanıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Gülten ünveren mi oluyor?
Global Moderator

yns dgn

• Full Member
Gülten ünveren mi oluyor?

Evet. Gülten Ünveren ve kızı. Ekim sırasında da  yanlış hatırlamıyorsam Leyla adında bi kızdan yardım istedi o da yaklaşık 2 saat yardım etti ekime

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç ekiminde saçlar çıkmayabilir istenilen seviyede buna artık alıştık kalıcı bir hasar var mı seni rahatsız eden saçın istediğin yoğunlukta çıkmaması mı başka nedir ?
Global Moderator

yns dgn

• Full Member
Ynt: Mega Hair Trans 'tan Şikayetçiyim (sözde 4100 greft) 21/01/2018
« Yanıtla #10 : 18 Mayıs 2019, 22:26:17 »
Saç ekiminde saçlar çıkmayabilir istenilen seviyede buna artık alıştık kalıcı bir hasar var mı seni rahatsız eden saçın istediğin yoğunlukta çıkmaması mı başka nedir ?

Var olan saçlarımın azaldığını da düşünüyorum eski fotolara bakınca. Saçların ekim yönüde sıkıntılı. Tepe bölgesinde çıkanlar dik açıyla çıkıyor. Oysa YouTube daki videonun birinde gülten ünveren tepeye saç ekimini gül şeklinde sarmal çıkacak şekilde ekim yapılır diye anlatıyordu. Keza önlerde aynı bir avuç saç çıktı onlarada şekil vermek çok zor. Kısaca ekim yönüyle ilgili de sıkıntılar da var. Bana 4100 gfeft ekildiği söylendi. Kesinlikle inanmıyorum bu kadar ekildiğine belki yarısı ekildi belki daha az bilemiyorum. Bu bile tek başına hastayı aldatmak değil midir

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 19 Mayıs 2019, 00:01:18 »
Ekim den hemen sonrası kabuk dökumu olmadan fotolar var mı kac greft olduğu az cok anlasilir

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #12 : 19 Mayıs 2019, 00:31:47 »
Ekim den hemen sonrası kabuk dökumu olmadan fotolar var mı kac greft olduğu az cok anlasilir
[/süreci belli bir süre düzenli olarak fotoğtafladım. yedekte var ancak şu an kolayda olanları atıyorum. greft konusunda tekrar yorum yazarsanız sevinirim.

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #13 : 19 Mayıs 2019, 00:52:12 »

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #14 : 19 Mayıs 2019, 00:54:15 »

Facebook Twitter Instagram