Avodart'da 5 yıl oldu neredeyse ilk 15 gün kullanımda inanılmaz yan etki yaptı penis neredeyse süngerimsi hale geliyor, daha sonra avodartı bırakıp bir hafta tadalifil etken maddeli 5mg kullanıp kan dolasımı düzenlendikden sonra ilaca tekrar basladım su an hiç bir erektil fonksiyonda yan etki yok hatta daha iyi bile diyebilirim, günde 3-4 defa git gel yapabilirim lakin saç açısından bakacak olursak saçları kalınlaştırıyorr yeni saç çıkarmaz asla, saç telleri inanılmaz kalınlaşır her bölgede ayrıca yine günde 5-10 tel dökülme oluyor, ellerimle klasik şekilde saçı silkelediğimde dökülmeyi görebiliyorum bırakırsam yine döküleceğini düşünüyorum yas 43 herkesin bünyesi farklı ben alkol sigara kullanmadığım için ilaçların etki mekanizması daha hızlı çalışıyor, halimden çok memnunum bu saatten sonra zaten yan etki ols anolur olmasa nolur kaldıki yan etkiye karsı yine kullanılabilecek baska ilaçlar var, özellikle aktarlarda satılan karısımlar bu konuda cok etkili (normalde aktarlardan içeriğini bilmediğim ilaç v.b asla önermem ve kullanmam tavsiyede etmem) ancak su anda saç konusunda iyi durumdayım yinede ön bölgede dökülme oluyor saç telleri bazı yerlerde incelme var özellikle ön bölgede bir yere kadar kalınlaşıyor, ondan sonra ince kalıyor bana göre verteksde cok etkili.