Gönderen Konu: dutasterid (avodart) kullanımı ve zararları  (Okunma sayısı 69131 defa)

Ömer PoLat

• Yeni üye
  • *
Ynt: dutasterid (avodart) kullanımı ve zararları
« Yanıtla #76 : 09 Eylül 2024, 14:27:30 »
Avadort ön bölgede etkili mi

horrigo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 12 Kasım 2024, 14:31:54 »
Avodart'da 5 yıl oldu neredeyse ilk 15 gün kullanımda inanılmaz yan etki yaptı penis neredeyse süngerimsi hale geliyor, daha sonra avodartı bırakıp bir hafta tadalifil etken maddeli 5mg kullanıp kan dolasımı düzenlendikden sonra ilaca tekrar basladım su an hiç bir erektil fonksiyonda yan etki yok hatta daha iyi bile diyebilirim, günde 3-4 defa git gel yapabilirim  lakin saç açısından bakacak olursak saçları kalınlaştırıyorr yeni saç çıkarmaz asla, saç telleri inanılmaz kalınlaşır her bölgede ayrıca yine günde 5-10 tel dökülme oluyor, ellerimle klasik şekilde saçı silkelediğimde dökülmeyi görebiliyorum bırakırsam yine döküleceğini düşünüyorum yas 43 herkesin bünyesi farklı ben alkol sigara kullanmadığım için ilaçların etki mekanizması daha hızlı çalışıyor, halimden çok memnunum bu saatten sonra zaten yan etki ols anolur olmasa nolur kaldıki yan etkiye karsı yine kullanılabilecek baska ilaçlar var, özellikle aktarlarda satılan karısımlar bu konuda cok etkili (normalde aktarlardan içeriğini bilmediğim ilaç v.b asla önermem ve kullanmam tavsiyede etmem) ancak su anda saç konusunda iyi durumdayım yinede ön bölgede dökülme oluyor saç telleri bazı yerlerde incelme var özellikle ön bölgede bir yere kadar kalınlaşıyor, ondan sonra ince kalıyor bana göre verteksde cok etkili.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 12 Kasım 2024, 15:39:48 »
Hocam 5 yıl öncesi ve şimdi fotonuz var mı?

Beni çok etkiliyor açıkcası. 2-3 ayda bile baya fayda görüyorum ama yanetki de oluyor.

Tadalafil pek çözüm olmuyor. Artık topikal finas kullanıyorum. Aktarlardan önerdiğiniz şeyler nelerdir?

Doktor bir sorun yok diyor, tahliller yerinde. Bir vitamin ayarında bir takviye yazıp geçiyor.

armazi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 12 Kasım 2024, 20:05:34 »
Hocam 5 yıl öncesi ve şimdi fotonuz var mı?

Beni çok etkiliyor açıkcası. 2-3 ayda bile baya fayda görüyorum ama yanetki de oluyor.

Tadalafil pek çözüm olmuyor. Artık topikal finas kullanıyorum. Aktarlardan önerdiğiniz şeyler nelerdir?

Doktor bir sorun yok diyor, tahliller yerinde. Bir vitamin ayarında bir takviye yazıp geçiyor.
hocam topikal dut veya fini nerden alıyorsunuz

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 12 Kasım 2024, 20:16:49 »

Nur ecz.den aldım ama yeni başladım sayılıok düzensiz kullanıyordum, yeni yeni düzene oturtuyorum

KOBA

• Full Member
« Yanıtla #81 : 12 Kasım 2024, 20:52:59 »
Topical Dutasteride asla işe yaramaz kesinlikle temin etmeyin.Finasteride iş görebiliyor bazen denenebilir.

armazi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 12 Kasım 2024, 21:53:25 »
sağolun hocam dut almam o zaman

Manifold

• manifold
  • Full Member
« Yanıtla #83 : 13 Kasım 2024, 16:16:24 »
Topical Dutasteride asla işe yaramaz kesinlikle temin etmeyin.Finasteride iş görebiliyor bazen denenebilir.
bişey sorucam dutasterideyi topikal olarak alsak ve mezoterapi iğnesi ile evde kendimiz saçlı deri altına enjekte etsek nasıl olur acaba.sonucta dutasteride mezoterapi islemide bu şekilde oluyor.bosu boşuna bi dünya para vermeye gerek kalmaz.eczaneden dutasteride losyon alıp bunu evde kendimiz yapabiliriz diye düşünüyorum.fikriniz nedir
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi Trichosol baz+%0,1 finanteride+%2 minoxidil+Peptid+Hidrolize Buğday proteini+%0,02 retionik asit karsimi losyon.minoxil.3 günde 1 konazol şampuan .Her gün 10 dk masaj.Haftada 1 dermastamp.ncs magnezyum günde 1.Minox Man tablet günde 1.Dutlu mezo 3 ayda 1

KOBA

• Full Member
« Yanıtla #84 : 13 Kasım 2024, 17:56:12 »
bişey sorucam dutasterideyi topikal olarak alsak ve mezoterapi iğnesi ile evde kendimiz saçlı deri altına enjekte etsek nasıl olur acaba.sonucta dutasteride mezoterapi islemide bu şekilde oluyor.bosu boşuna bi dünya para vermeye gerek kalmaz.eczaneden dutasteride losyon alıp bunu evde kendimiz yapabiliriz diye düşünüyorum.fikriniz nedir
Dutasteride losyon olrak kafaya sıkarsan işe yaramaz molar kütlesi onu ciltten emilmesini zor hale getirir.Şimdi sen diyorsunki dutasteride losyonu şırangayla çeksem kafama enjekte etsem iş görürmü diye onun hakkında malesef bilgi sahibi değilim Manifold.Kafaya klinikte enjekte edilen dutasteride mezoterapisiyle senin losyon şişesinden iğneye çektiğin aynı işi yapar mı emin değilim malesef.

Manifold

• manifold
  • Full Member
« Yanıtla #85 : 13 Kasım 2024, 18:19:48 »
Dutasteride losyon olrak kafaya sıkarsan işe yaramaz molar kütlesi onu ciltten emilmesini zor hale getirir.Şimdi sen diyorsunki dutasteride losyonu şırangayla çeksem kafama enjekte etsem iş görürmü diye onun hakkında malesef bilgi sahibi değilim Manifold.Kafaya klinikte enjekte edilen dutasteride mezoterapisiyle senin losyon şişesinden iğneye çektiğin aynı işi yapar mı emin değilim malesef.
losyon olarak ise yaramadığını deneyerek öğrendim zaten.molekul yapısı 0,5 mikrondan büyük olduğu için cilt ememiyor.zaten emse direk yan etki yapar.ama dutasteride mikro injeksiyonu ile yani mezoterapi ile muazzam iş görüyor ve tuhafki hiç yan etki yok.4. seansı yaptırdım.bizzat.ve klinikte enjekte edilen dutasteride ile losyonum ne farkı olabilirki.binun türlerimi var.bildigim yok.dutasteride işte.sadece kafama takılan eczanedeki safmi yoksa içinde çözücü falan varmı.klinikteko safmi yoksa çözücü ihtiva ediyormu.bunlar önemli.
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi Trichosol baz+%0,1 finanteride+%2 minoxidil+Peptid+Hidrolize Buğday proteini+%0,02 retionik asit karsimi losyon.minoxil.3 günde 1 konazol şampuan .Her gün 10 dk masaj.Haftada 1 dermastamp.ncs magnezyum günde 1.Minox Man tablet günde 1.Dutlu mezo 3 ayda 1

KOBA

• Full Member
« Yanıtla #86 : 13 Kasım 2024, 18:30:33 »
losyon olarak ise yaramadığını deneyerek öğrendim zaten.molekul yapısı 0,5 mikrondan büyük olduğu için cilt ememiyor.zaten emse direk yan etki yapar.ama dutasteride mikro injeksiyonu ile yani mezoterapi ile muazzam iş görüyor ve tuhafki hiç yan etki yok.4. seansı yaptırdım.bizzat.ve klinikte enjekte edilen dutasteride ile losyonum ne farkı olabilirki.binun türlerimi var.bildigim yok.dutasteride işte.sadece kafama takılan eczanedeki safmi yoksa içinde çözücü falan varmı.klinikteko safmi yoksa çözücü ihtiva ediyormu.bunlar önemli.
Abim,iğne ile enjeksiyon ettirdiğinde iğne derinin altındaki direk kanla temas ediyor zaten.İğne ilacı direk derinin altına bırakıyor zaten,losyon ciltten emilmediği için derinin altına inemiyor,lokal olarakta işe yaramıyor.

Manifold

• manifold
  • Full Member
« Yanıtla #87 : 13 Kasım 2024, 19:13:29 »
Abim,iğne ile enjeksiyon ettirdiğinde iğne derinin altındaki direk kanla temas ediyor zaten.İğne ilacı direk derinin altına bırakıyor zaten,losyon ciltten emilmediği için derinin altına inemiyor,lokal olarakta işe yaramıyor.
ozman niye yan etki olmuyor sen onu söyle.
  • Yaşınız 36

KOBA

• Full Member
« Yanıtla #88 : 13 Kasım 2024, 20:04:54 »
Dutasteride mezoterapi kana geçiyor zaten,geçmiyor diyen varsa yalan söylüyor.Ben de Dutasteride ağızdan günlük alıyorum yan etki yaşamıyorum.

KOBA

• Full Member
« Yanıtla #89 : 13 Kasım 2024, 20:06:12 »
Saçlı deriye iğneyle bırakıldığı için vucudda daha az miktarda dolaşıyor,o sebeple ağızdan alıma göre yan etki insidansı daha düşük.

Facebook Twitter Instagram