Saç Ekimi Sonuçları
Mrb çok önemli bir konu ben 15 sene boyunca finasterid ( proscar) kullanipta mükemmel sonuç aldım yan etkisiz daha doğrusu ilk bi kaç ayda kayboldu yan etkileri. Duasterid finasterid minoksil dışında bilimsel bir tedavisi olmamakla birlikte diğer bütün bitkisel otlar çiçekler henzolar kenzolar pembe mavi sular saçma sapan şampuanlar tamamı şarlatan uydurması dikkat edin zaten bu gözünü para hırsı bürümüş şarlatanlar yayıyor bu gerçek etki gösteren ilaçların yan etkilerinde tehlike olduğunu.
Merak ettiğim ve tam bir cevap alamadığım bir sorum var. Kullananlardan KALICI bir yan etki yaşayan var mı?
Dudasterid jinekomosti yapıyormu arkadaşlar.
Merhaba ben de yaklaşık 15 yıldır finasteride (proscarı 4 e bölüyorum) kullandım. Saç dökülmem durdu neredeyse 15 sene önce neysem oyum. Dutasteride kullandınız mı acaba denemeli miyim?
avadort iki kutu kullandım bıyıklarım dökülmeye başladı sprey olarak evocapil dört kutu kullandım tamamen psikolojikmi bilmiyorum sertleşme eskisi gibi olmadı son hormon testi yaptım bu konuları bilen arkadaş bakabilirmi Evocapil içeriği cinseliği etkiliyormu cilt Dr dedi kaldırmaz falan bıyıklarım avadort yüzündenmi dökülmeye başladı yada maske taktığım içinmi son tahlilde SERBEST T3 1.71 3.71 böyle çıktı