Arkadaşlar merhaba yaşım 34 esnaflık yapmaktayım.Yaklaşık 7 aydır protez saç kullanmaktayım.Çoğu müşterilerimin saç ekimleri başarısız gelmişti bana.Yalnız özellikle 2018 ve sonrası saç ektiren arkadaşlarımın saçlarına hayretler içerisinde baka kaldım.Protez saç işi çok maliyetli ve bakımı zor olan bir yöntem.protez saçı ben bayan kuaförü arkadaşıma yaptırdım,yalnız ikimzde acemiydik sağa çek sola çek olmadı çıkar tekrar tak diye diye tül protezi ortadan ikiye ayırdık.Çok uzatmayım 2.protezi aldım bana toplam maliyeti 2000 lirayı buldu oda tüm malzemeleri benim alamama rağmen.Ücretinde değilim yalnız gece yatarken protezi sökmek zorunda kalıyorum,sökmeyince sabah kalktığımda papaz gibi oluyorum,düzeltmesi fönü 1 saatimi alıyor.Çocuklar öğlen saçlı,sabah kalktıklarında saçsız görüyorlar buda hiç hoş birşey değil.Her hafta bakımıydı felan çok zor gelmeye başladı.Arkadaşımın biriyle konuşurken neden saç ektirmediğimi sordu.Kendime güvenemediğimden dedim.Bacanağım bu işi yapıyor dilersen yönlendireyim dedi.Biraz düşüneyim dedim.Büyük bir istikrarla ve eşiminde desteğiyle diğer gün saç ektirmeye karar verdim.Aradım ve görüştüm.Bana yapmış olduğu ekimlerin resimlerini tarafıma iletti.Açıkcası başarılı gördüm.Aynı zamanda kendisi estetik uzmanı.Abi saçlarının %75'ini geri kazandırabilirim.Graft sayısı olarak birşey diyemem donörü canlı olarak görmem gerek dedi.Sizlerede resimleri gösterip tecrübeli deneyimlerinizden bilgi edinmek istedim.Nasıl bir sonuç alırım ?