Gönderen Konu: cellagance losyon kandırmacası  (Okunma sayısı 13243 defa)

dreamboy5

• Yeni üye
  • *
cellagance losyon kandırmacası
« : 15 Mayıs 2019, 18:11:34 »
sacımın doktoru diye bir sitede miracle adında birisi bu losyonu yapıyor ve bende bu losyondan bir süre önce aldım ama üç dört ay kullandıktan sonra saçlarım dahada beter oldu ,bu miracle denilen şahıs bu sitenin sahibi ve losyonun içerisinde ne olduğunuda söylemiyor.ben bundan alma gafletinde bulundum aman aman uzak durun ne olduğu belirsiz bir şey .setipiprant ve bu challenge losyonu beraber kullandığım zaman güya saçlarım çok iyi olacaktı ama şu anda berbat durumda üstüne üstlük kafa derimde kaşıntı ve kepek yaptı .kesinlikle önermiyorum bu losyonu ben kullandım pişmanım benim durmuma düşmek istemiyorsanız uzak durun kesinlikle.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: challenge losyon kandırmacası
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2019, 18:47:03 »
Her zaman söylüyoruz bilmediğiniz şeyleri kafanıza sürmeyin.

Miracleyi tanıyorum daha önce miracle losyon tarifi verirdi şuanki kullandığınız losyon miracle losyonmu yoksa farklı birşey mi?

Eger miracle losyon ise

1 kutu aldactone( 1,5 kutu veya 2 kutu koyanda var, araştırıp karar veriniz)
1 kutu diane
1 kutu dekort ampul
1 adet Elseve Arginine direnç spreyi(200 ML)

İçeriği bu şekilde. topikal andırojen  baskıladığı söyleniyor
Global Moderator

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Mayıs 2019, 02:28:03 »
bu challenge losyona bir ara bende merak salmıştım iyiki bulaşmamışım daha önceki miracle losyon deneyimim hiç bir işe yaramayınca açıkçası bunada önyargıyla bakmıştım zaten setipiprant ile kombine edilmesi özellikle saçma gelmişti.setipiprant kullandıktan sonra buna ne ihtiyaç var anlamış değilim finasterid kullanırım daha iyi .

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 16 Mayıs 2019, 22:41:59 »
challence değişim demek değilmi güya değişecektin ha  ;D yazık olmuş .
benim anlamadığım kimisi losyon çıkarıyor kimisi solüsyon ne fark var aralarında anlamış değilim.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 17 Mayıs 2019, 16:55:32 »
bu losyonun ismini duymuştum daha önce ama nerden duydum bilmiyorum  :) içeriği belli olmayan bir şeyi nasıl alıyorsunuz inan hayretle okuyorum.bizim burdada var garip garip solüsyonlar kullananlar oluyor ve birde bir sürü para ödeyerek alıyorlar.nerden satın alıyorlar kimler satıyor orasıda ayrı bir sorun.
bu 3 bilinmeyenli sıvıları kullanacağınıza dudasterid kullanın daha iyi madem bu kadar gözü kararttınız bu daha mantıklı olur.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Mayıs 2019, 19:41:19 »
Satıyor mu bu losyonu Miracle denen kişi? Ya sağlına zarar verse birinin neden satın alırsınız böyle bilmediğiniz şeyleri.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 20 Mayıs 2019, 21:31:34 »
Bu miracle denen adam kimdir ki ilaç yapıp millete satıyor gerçekten cahil olmak gerek bu tarz kişilere kanıp ne olduğu belirsiz şeyleri alıp kafanıza sürmeniz için.

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 20 Mayıs 2019, 23:04:44 »
Bu miracle denen adam kimdir ki ilaç yapıp millete satıyor gerçekten cahil olmak gerek bu tarz kişilere kanıp ne olduğu belirsiz şeyleri alıp kafanıza sürmeniz için.

hocam bunun adı cell losyon üyeliğim vardı daha önce orda soruyorsun nasıl alabilirim diye hemen mesajı siliyorlar anında.sadece özel mesaj yoluyla söylüyorlar ben bir şey anlamadım bu cell losyondan tam olarak nasıl satıyor detaylı yazsam şimdi emin değilim hata olmasın ama mantıksız bir şey hem setipiptant hem ru 58841 hem bu cell losyon hepsini bir kullananlar var açıkçası çok saçma geldi millet finanstan korkarken bunlar her yolu deniyor.

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 24 Mayıs 2019, 01:58:21 »
kaç paraya satıyor acaba bu losyonu  :) fiyatını bilen varmı birde kullanımı işe yaramayan bir losyonu neye güvenerek alıyorlar bilen varmı 
o değide 2018 in en popüler losyonu emr ydi 2019 da hangisi olacak acaba ??  losyonlar havada uçuşuyor kuş bokuyla bile losyon yapıp sonra satıp para kazananlar var  ;D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 24 Mayıs 2019, 09:53:19 »
Losyonculuk diye yeni bir iş dalı oluştu:) ne iş yapıyorsun? Abi ben losyoncuyum:))
Global Moderator

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #10 : 24 Mayıs 2019, 10:53:41 »
Losyonculuk diye yeni bir iş dalı oluştu:) ne iş yapıyorsun? Abi ben losyoncuyum:))

Tamam da alan kişilere neden kızmıyorsunuz

Böyle talep olmasa o satıcılar da olmazdı bence ya da sayıları az olurdu. Adam şeyini karıştırıp losyonun içine elini soksa, losyonun içine .ıçıp öyle satsa alacak müşteri çok

Mesela mavi bir losyon ünlenmiş bu ara, adam bir sürü kişiye satıyor bir yorumları görsen facebookda :D Millet demekki saçını sağlığından daha çok önemsiyor ki bu kadar alan var :D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 24 Mayıs 2019, 11:04:24 »
:))) saol ya sabah sabah güzel örnek verdim kahvaltı yaparken

dostum ben kimseye kızmıyorum satanada alanada herkes kendi bilir bizi alakadar etmez biz bilgiğimizi yazarız :)

tabı sende haklısın ayrı konu

görmeme gerek yok tahmin ediyorum o yorumlardan 400 yakın sılmısımdır forumdan losyon konularında :)
Global Moderator

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 31 Mayıs 2019, 14:59:21 »
bu losyonu halen alıp kullanan varmı bunun adına cell losyon diyorlar setipiprant ve ru 58841 ile beraber kullanıyorlar.saçımındoktoru diye bir site var orda bunları kullanan çok oldu ,cell losyonu tek başına kullanan yok.setipiprant ve ru kullandıktan sonra cellin etkisini nasıl hissedecekler bu zaten mümkün bir şey değil.miracle denen şahıs bunu çok güzel hesaplamış milleti kerizleyip duruyor anlayacağınız  ;)

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #13 : 31 Mayıs 2019, 16:56:51 »
bu losyonu halen alıp kullanan varmı bunun adına cell losyon diyorlar setipiprant ve ru 58841 ile beraber kullanıyorlar.saçımındoktoru diye bir site var orda bunları kullanan çok oldu ,cell losyonu tek başına kullanan yok.setipiprant ve ru kullandıktan sonra cellin etkisini nasıl hissedecekler bu zaten mümkün bir şey değil.miracle denen şahıs bunu çok güzel hesaplamış milleti kerizleyip duruyor anlayacağınız  ;)

Baktım da kullanan çok galiba. Bu kadar fazla şey dokunmasın kullanırken yani bu kadar fazla şey saça sürülür mü :D

heprotar

• Sr. Member
Ynt: cellagance losyon kandırmacası
« Yanıtla #14 : 15 Haziran 2019, 14:29:24 »
bugün birisi öneride bulunurken bu cellagance losyondan bahsetti ru58841, setipiprant arayada bu losyonu sıkıştırdı  :) buranın arama barına bunu yazınca çıkan konuyu görünce gözlerim yerinden fıttırdı ;D

Facebook Twitter Instagram