Gönderen Konu: Banyoda ne kadar saç dökülmesi normal?  (Okunma sayısı 8799 defa)

Galaksi

• Full Member
Banyoda ne kadar saç dökülmesi normal?
« : 15 Mayıs 2019, 17:57:05 »
Bugün saçımı şampuanlayıp yıkadıktan sonra ne kadar dökülecek diye saçımı çekiştirip kontrol edeyim dedim(uzun zamandır kontrol etmiyorum)

7-8 tane saç koptu ve uzunlukları kısa olanlardı. Her banyoda gözle görmediğimiz böyle böyle kopuyormudur. Kaça kadar normal?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Banyoda ne kadar saç dökülmesi normal?
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2019, 18:24:49 »
Simdi saçımı çekiştirdim dersen saç kopar :)

Günlük normal sayılar kafana takma
Global Moderator

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 16 Mayıs 2019, 00:02:05 »
günde 100tele kadar normal hepimiz sacımızı çekersek dökülür ek olarak duşta saç dökülmesi normal ıslanıyor vs

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Mayıs 2019, 17:41:19 »
Banyoda ne yaptığına bağlı bir durum:)

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #4 : 17 Mayıs 2019, 16:41:42 »
Anladığım sağolun. Ben 7 senedir her ay düzenli olarak saçımı 0 numara yapıyordum veya kazıtıyordum

Belkide bu yüzden farketmedim banyoda dökülen saçları. Şimdi 3 aydır kesmiyorum yaklaşık 2-2.5 santım oldu saç bu yüzden artık dökülenler görülüyor. Mesela az önce yine banyo yaptım ve saçımı Sebamedin şampuanıyla yıkadım, iyicene şampuanı yaydırdıktan sonra elimi kontrol ettim ve yine 7-8 tane saç gördüm, bazıları saçın normal uzunluğundan daha kısa saçlardı

Şuanda hap olarak B12, Biotin 5mg ve Balık hapı kullanıyorum

Saç spreyi olarakda günde 1 kere Hairforte. Lakin bırakıyorum artık Hairforteyi, tekrardan Avesin spreye geçtim

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #5 : 12 Haziran 2019, 10:28:10 »
Saçlarımı 4 aydır kesmiyorum, bugün 4 ay oldu
Saçlar uzadıkça dökülen saçlar daha çok belli olmaya başladı. Senelerdir saçım hep kısaydı belki bu yüzden dökülmeleri anlayamadım ve belkide hep böyle dökülüyordu bilmiyorum

Mesela dün banyo yapıp saçı şampuanlarken 25-30 tane kopan saç teli saydım. Bu rakamlar sizce normal mi?
Saçlar kuruyken çekiştirsem bile çok zor kopuyo ama ıslakken işin rengi değişiyor resmen. Yatak yastığımda şuanda toplasam 15-20 tane saç vardır lakin uzun zamandır temizlemiyorum yani kuruyken az dökülüyor

Sizin duş sırasında ne kadar saçınız dökülüyor ortalama, eğer dökülüyorsa?

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 12 Haziran 2019, 18:38:16 »
banyoda değilde çekme testi diye bir şey var onu deneyebilirsin ama kaç çekişte ne kadarı normaldi onu hatırlamıyorum .atıyorum yüz defa çekiltiryorsun 5 in üzeri dökülme anormal gibi bilen arkadaşlar varsa yazsın lütfen.

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #7 : 13 Haziran 2019, 10:20:48 »
Kuruyken çekiştirince baya zor kopuyor ama ıslakken böyle olması ilginç :D

Yani saçlarım uzayınca waxlasam mecburen sabah-akşam şampuanlıyacam ve bu 60-70-80 arası saç teli kopması demek olacak. Şampuan kullanmasam akşamları wax çıkar mı bilmiyorum

Ama neyseki kuruyken böyle değil durum

Facebook Twitter Instagram