Gönderen Konu: Dr. Serkan AYGIN Saç Ekimi Yorum  (Okunma sayısı 8732 defa)

AykutAkkus

• Yeni üye
  • *
Dr. Serkan AYGIN Saç Ekimi Yorum
« : 15 Mayıs 2019, 16:25:23 »
Herkese Merhaba,

10 Mayıs 2019 da Serkan AYGIN kliniğinde 3.000 greft DHI yöntemi ile saç ekimi yaptırdım. Öncelikle klinik çok nezih ve profesyonel. Beni Klinikte Eda Hn karşıladı. Kendisi çok ilgili ve nazik birisi. Saç ekimi ile ilgili aklıma gelen bütün soruları gayet açık ne net olarak cevapladıkdan sonra , Doktor Serkan AYGIN ile muayeneye geçtik. Serkan Bey saçlarımı inceledikden sonra nasıl bir yol izlenmesi gerektiği konusunda detaylı bilgiler verdi. Daha sonrasında alın çizgisi ve hangi bölgeye kaç greft gerektiğini çizim yaparak gösterdi. Operasyon sonrasında nelere dikkat etmem gerektiğini ve nasıl bakım yapmam gerektiğini anlattı. Ayrıca 6 ay sonra tekrar kontrole geldiğimde muayene edeceğini ve eğer eksik yapılan bir işlem veya rötuş gerekirse ücretsiz olarak yapacağını belirtti. Buda bana güven verdi açıkçası.

Daha sonrasında operasyonun yapılacağı Koç Üniversitesi Hastanesine transerim yapıldı. Burda çok önemli bir noktanın altını çizmek isterimki , Koç Üniversitesi Hastanesi Türkiyenin en iyi hastanelerinden birisi ve operasyonun sadece burada olması bile benim aklımdaki bütün soru işaretlerini kaldırdı.

Operasyona Serkan Bey girmiyor ama bence çok önemli değil çünkü önemli olan ekim işlemini yapacak ekibin deneyimli olması. Bu konuda beni  kişilik bir ekip karşıladı ve saat 13:00 ile 17:30 arasında bütün ekim operasyonu tamamlanmış oldu. Operasyon sırasında damardan anestezi verildi ve kafa derimin altına anestezi enjekte edildi. Sadece saç derisine anestezi yapılırken biraz acıma oldu ama 5 dk sonra artık hiç acı hissetmedim. Sadece bazı bölgelerde acı olduğunda hemen anestezi yenilendi. Ben çok konforlu ve acısız olarak işlemi tamamladım.

Bugün 5. günümdeyim ve herhangibir sorunum yok. 6 ay sonra sonuçları görmeye yavaş yavaş başlıcaz. Güzel olacağına eminim.

Kısacası herkese Serkan AYGIN ı öneriyorum. Ben Trabzonda yaşıyorum , 1 gece konaklama yaptım, ilk gün operasyon yapıldı , ikinci gün ise kliniğe gelerek pansuman ve lazer işlemi yapıldı (PRP yerine yeni çıkan bir sistem).. Daha sonra akşam Trabzona geri döndüm.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Serkan AYGIN Saç Ekimi Yorum
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2019, 16:33:02 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz var olan saçlarınızı güçlendirmeniz için finasterid önerdimi serkan hoca? Kullansanız iyi edersiniz incelmiş gibi görünüyor.

Ekim planlama güzel temiz titiz çalışılmış umarım sonuçta güzel olur hayırlı olsun paylaşımları aksatmadan 12 ay boyunca bizimle paylaşın lütfen.
Global Moderator

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 15 Mayıs 2019, 16:37:35 »
Hayırlı olsun Detaylı anlatım için teşekkürler saç ekiminiz güzel duruyor umarım sonuçta aynı şekilde güzel tamamlanır hayırlı olsun Trobzona sevgiler.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Mayıs 2019, 16:43:57 »
Kardeşim hayırlı olsun inşallah sonucun güzel olur takipte olacağız.

Savcı Mehmet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Mayıs 2019, 16:57:34 »
Hayırlı uğurlu olsun saç ekimi işlemin güzel zamanda ekim yaptırmışsın sıcaklar başlamadan zor dönemi atlatıp hayatına bakarsın.

Serkan aygın ekimlerini takip ediyorum başarılı sonuçları var umarım seninde sonucun istediğin gibi olur hayırlı olsun.

c1garo

• Full Member
« Yanıtla #5 : 15 Mayıs 2019, 17:15:16 »
Hayırlı olsun ekiminiz. Sonucu gördükten sonra önerme yapsaydınız .  inşallah sonuç iyi olurda yazdığınızı silmezsiniz.

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 16 Mayıs 2019, 12:54:42 »
Hayırlı olsun güzel temiz bir ekim sonucununda hayırlı olamasını dilerim

Rookie

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 16 Mayıs 2019, 14:05:54 »
HAYIRLI olsun güzel ekim fiyat 5 bin ₺ verdiniz dimi sizde?

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 16 Mayıs 2019, 19:17:14 »
greft sayısı abartılmamış bu iyi bir şey,planlamada güzel olmuş artık bu saatten sonra yapılacak tek şey bakımları ve takviyeleri düzenli yapıpı beklemek,paylaşımının devamını bekliyoruz kardeşim ekimin hayırlı olsun.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Mayıs 2019, 16:27:46 »
Kabuk dökümü sonrası görüntüyü merak ediyorum bu ekimde.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 17 Mayıs 2019, 16:45:21 »
ekimin hayırlı olsun takipteyiz kardeşim paylaşımlarını eksik etme lütfen .benimde takipte olduğum bir merkez umarım seninde saçların hayal ettiğin gibi olur.

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 17 Mayıs 2019, 17:55:00 »
Saç ekiminiz hayırlı olsun umarım doğal bir sonuç olur Ekiminiz güzel geçmiş olsun.

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 17 Mayıs 2019, 18:55:06 »
Ekimin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçları olur

Musti0618

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 18 Mayıs 2019, 00:45:58 »
Merhabalar.ekiminiz hayırlı olsun.sizin saçlarınızın olduğu bölgenin 1-2 cm daha geresinden bir ön çizgi planlaması yapılmış ilerleyen aşamalarda merkezin planladığından daha farklı profil görüntüsü oluşması ihtimali yüksek görünmekte,üst bölgelere ise az greft sayısı çalışılarak bir planlama yapılması sıklık açısından ilerleyen dönemde sizin açınızdan inşallah tatmin edici bir görüntü oluşturur.

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 18 Mayıs 2019, 02:05:44 »
Merhabalar.ekiminiz hayırlı olsun.sizin saçlarınızın olduğu bölgenin 1-2 cm daha geresinden bir ön çizgi planlaması yapılmış ilerleyen aşamalarda merkezin planladığından daha farklı profil görüntüsü oluşması ihtimali yüksek görünmekte,üst bölgelere ise az greft sayısı çalışılarak bir planlama yapılması sıklık açısından ilerleyen dönemde sizin açınızdan inşallah tatmin edici bir görüntü oluşturur.

hocam bahsettiğin yer v şeklindeki çizginin tam ortası oda anca 0,5 cm en fazla dediğiniz gibi 1,2 cm yok.çizgi v şeklinde klasik çizgilerden farklı ama neden böyle yaptılar ekim sahinine sormak lazım bence vardır bir bildikleri yoksa herkese böyle çizgi yaparlardı ama sadece bu arkadaşın çizgisini bu şekilde yapmışlar belkide kendisi istemiştir.

Facebook Twitter Instagram