Gönderen Konu: one by one saç ekimi  (Okunma sayısı 1087 defa)

aragon06

• Yeni üye
  • *
one by one saç ekimi
« : 15 Mayıs 2019, 12:38:37 »
ankarada fehmi armani ile görüştüm bana böyle one by one dedikleri bir saç ekimi tekniğinden bahsettiler.greftleri donör bölgeden aldıktan sonra one by one dedikleri bir kitin içine yerleştirip ekimi öyle yapıyorlarmış ve sonuçları daha güzel oluyormuş .bu ekim tekniğini daha önce duyan varmı arkadaşlar tavsiye edermisiniz .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: one by one saç ekimi
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2019, 13:57:20 »
One by One Saç Ekimi tekniğini duydum ama her hangi bir örneğini görmedim

saç ekimi tekniğinden çok merkezin başarı oranını degerlendir öncelikle

Global Moderator

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Mayıs 2019, 02:38:39 »
hepsi pazarlama taktiği ankarada bu merkez bu one by one gibi janjanlı bir isimle iş yapmaya çalışıyorsa o ekim merkezinin ve hastalarının vay haline .one by one diyeceklerine daha şeffa her kesin anlayabileceği dilden bir teknik ismi söyleseler olmazmı sanki sonuçta yeni bir saç ekimi tekniği olduğunu sanmıyorum.

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Mayıs 2019, 19:36:33 »
bu one by one daha önce tartışılmıştı yanlış hatırlamıyorsam ankarada bir tek fehmi armani kullanıyor bu yöntemi,tabi adına yöntem denmesi ne kadar mantıklı orası tartışılır.isminide uydurmuşlardır büyük ihtimalle birde işin ironik tarafı bu ismi uyduranlar doktor bile değil.
adamım bu one by one u genede çok merak ediyorsan sana şöyle söyleyeyim  donerden alınan greftin dhı kalem gibi bir şeyle ekilmesinden başka bir şey değildir bundan emin olabilirsin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Mayıs 2019, 13:18:31 »
bende yakında 1m1 adında saç ekim tekniği çıkarıcam :))

alım aynı
ekım işlemi aynı
her şey aynı sadece farklı bır sıvıda bekletırım oldu sana 1m1 saç ekimi tekniği patlar bu isim :)
Global Moderator

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 20 Mayıs 2019, 18:32:56 »
saçma sapan bir şey bence bulaşmayın one by one da neymiş birdir bir gibi bir şeymi ney :)

Facebook Twitter Instagram