Saç Ekimi Sonuçları
Bunu bir uzman söylemişti senden en fazla 2500 greft olınabilir diye. Greft sayısını saymadım ne söyledilerse ona göre yazıyorum. Sizlere göre 5900 greft var mıdır orada?
140. güne ait fotoğraflar. Sizce daha dolgun bir görünüme kavuşur mu? 6. ay 8. ay 12. aylarda sonuçlar farklı oluyor diye yorumlar okuyorum. Ne kadar doğru benim durumumda? İlk günde ekilen noktalara ve noktalar arasındaki mesafeleri şimdiki duruma göre karşılaştırma yaptığımda sanırım ekim alanında daha çıkacak saç kalmadı gibi. Seyrek görüntüden memnun değilim. Beklentim bu yönde değildi. Daha da gelişim nasıl olacak eğer olacaksa? Tecrübeli arkadaşlar bir aydınlatmada bulunursa çok memnun olurum. Daha ayrıntılı çok daha doğru düzgün fotoğraflar ekleyeceğim. Araştırma yapan arkadaşlar için umarım örnek oluşturur. Bilerek güneş altında ve ışık altında olan hallerini paylaştım. Finasterid ve 5000mg biotin düzenli kullanıyorum. Sonuçlarla ilgili durumu görmeden klinikle ilgili kanaatimi söylemek şu anda sanırım doğru olmayacak.