Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: dodooo_fb - 19 Temmuz 2019, 10:17:47Arkadaşlar süreç sizce olması gibi mi ilerliyor ? Son zamanlarda bu klinikte yapılan sonuçları görünce ümitsizliğe kapılmıyor değilim !!! minoxidil kullandıktan 3-4 saat sonra saçları ıslatmaya başlıyorum. Ne kadar etkilidir bilmiyorum ama kaşıntı ve deride kuruluğun önüne geçer diye düşünüyorum.
Arkadaşlar süreç sizce olması gibi mi ilerliyor ? Son zamanlarda bu klinikte yapılan sonuçları görünce ümitsizliğe kapılmıyor değilim !!!
Süreç güzel. Omega 3 kanı sulandırmaya yeterli. Ayrıdan coraspine alırsan tehlike arz edebilir
kardeşim henüz saçların çıkıp çıkmamasının belli olması için daha çok zaman var ama şu ana kadarki durumuna göre olumlu yada olumsuz bir tavsiyede bulunabilirmisin bende bilgehan aydında ektirmeyi düşünüyorum.
Dostum ilk olarak şunu söyleyeyim bilgehan bey operasyona girmiyor. Benim sadece ön çizgiyi belirledi daha sonrasında görmedim. Nişantaşı’nda yeni yerlerine taşındılar. Hasan akil döneminden kalma ekip devam ediyor bildiğim kadarıyla.Tavsiye istiyorsun benden ama henüz net bir gelişim göremediğim için birşey demek istemiyorum. Sadece dışarıdan aldığım tepkiler olumlu. Saçlar çıkıyor diyor herkes ve ben daha 65. Gündeyim. Bu arada Fin+minoxil+xpecia+ biotin ve bunların yanında B12,D ve Omega 3 kullanıyorum. Sanırım 1,5 ay sonra daha net birşeyler söyleyebilirim ekimim ve klinik hakkında
bilgi için teşekkür ederim kardeşim.
Biraz aralıklar la resim ekleki farkı görelim:)