Saç Ekimi Sonuçları
Evet karışıklık olmasın Yeni kendi merkezlerini kurmuşlar hisardan ayrılıp
Alıntı yapılan: Hintell - 12 Temmuz 2019, 12:56:14Evet karışıklık olmasın Yeni kendi merkezlerini kurmuşlar hisardan ayrılıp İkinci bir yer açacaklarını biliyordum ben Nişantaşı’nda ama demekki ayrıldılar. Hayırlı olsun ekimleri iyi olsun inşallah
Alıntı yapılan: dodooo_fb - 12 Temmuz 2019, 13:04:32Alıntı yapılan: Hintell - 12 Temmuz 2019, 12:56:14Evet karışıklık olmasın Yeni kendi merkezlerini kurmuşlar hisardan ayrılıp İkinci bir yer açacaklarını biliyordum ben Nişantaşı’nda ama demekki ayrıldılar. Hayırlı olsun ekimleri iyi olsun inşallah Bende şimdi bir arkadaştan öğrendim bu durumda paylaşılan ekimler var ulaşmaya çalışan arkadaşlar araştıranlar için güncellemek gerekti.Zaten Op Dr Bilgehan Aydin ismi önemli ama olsun:)
Dogru evet dostum om3 kessen iyi edersin. Kan sulamdırıcı kullanıyorsan.
Alıntı yapılan: Hintell - 12 Temmuz 2019, 13:28:11Dogru evet dostum om3 kessen iyi edersin. Kan sulamdırıcı kullanıyorsan. Hayır coraspirini bırakıp Omega 3 e dönmek istiyorum.
Alıntı yapılan: dodooo_fb - 12 Temmuz 2019, 13:30:13Alıntı yapılan: Hintell - 12 Temmuz 2019, 13:28:11Dogru evet dostum om3 kessen iyi edersin. Kan sulamdırıcı kullanıyorsan. Hayır coraspirini bırakıp Omega 3 e dönmek istiyorum.Olur 2 sinden birini bırak dostum
Kararmalar biraz başlamış gibi kafada
çok fazla şey kullanmışsın . propecia +biotin yeterdi şoktan kurtarmışsın biraz sanki ama çok ince de pek belli olmuyorlar gibime geliyor.bir 30 gün sonra daha net gelişmeler görürüz.
Arkadaşlar süreç sizce olması gibi mi ilerliyor ? Son zamanlarda bu klinikte yapılan sonuçları görünce ümitsizliğe kapılmıyor değilim !!!