Saç Ekimi Sonuçları
bu ekimi özellikle takip ediyorum botox var ıgf var bakalım bunlar nasıl etki edecek çok öerak ediyorum cidden umarım düzenli konunu güncellersin kardeşim ve en sonundada hayal ettiğin saçlara kavuşursun.
Botox nereye yaptırdın sen hocam?
Alıntı yapılan: dodooo_fb - 01 Temmuz 2019, 09:24:21Kullanılması gereken herşeyi kullanıyorum. IGF de yaptırdım. Yaptırmaya devam edeceğim. Umarım iyi olur sonunda. Bu zahmete katlananlarında sonuçları iyi olur inşallah. Senin ekimide takip ediyorum. Umarım iyi olurmerhabalar, IGF fayda sağladı mı?
Kullanılması gereken herşeyi kullanıyorum. IGF de yaptırdım. Yaptırmaya devam edeceğim. Umarım iyi olur sonunda. Bu zahmete katlananlarında sonuçları iyi olur inşallah. Senin ekimide takip ediyorum. Umarım iyi olur
Son durum nedir?
Süreç ne ? Kararma başlamış gibi duruyor sanki:)
Alıntı yapılan: Hintell - 12 Temmuz 2019, 10:16:48Süreç ne ? Kararma başlamış gibi duruyor sanki:) 56. Gün. Hocam umarım dediğin gibidir. Fin ,minox , biotin , aspirin ,xpecia kullanmaya devam ediyorum
Alıntı yapılan: dodooo_fb - 12 Temmuz 2019, 10:30:25Alıntı yapılan: Hintell - 12 Temmuz 2019, 10:16:48Süreç ne ? Kararma başlamış gibi duruyor sanki:) 56. Gün. Hocam umarım dediğin gibidir. Fin ,minox , biotin , aspirin ,xpecia kullanmaya devam ediyorumminox u kullanmasan daha iyi olmaz mı abi ?
Merkez kendi yerini açmış nişantaşında ismi Bnish hair wellness başlığı değiştirelim mi?