Gönderen Konu: Bnish hair wellness saç ekimi( Dr. Bilgehan Aydın)  (Okunma sayısı 55951 defa)

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Be aestetic clinic saç ekimi( Bilgehan Aydın)
« Yanıtla #91 : 11 Haziran 2019, 23:18:06 »
https://www.ubuy.com.tr/tr/brand/viviscal?page=2 şu sitede buldum ama ne kadar güvenilir bilmiyorum türkiyeye kargosu var fiyatı 273 tl olarak gösteriyor kargo dahil ne kadar bilmiyorum ileride almaya karar verirsem o zaman denerim şimdilik link olarak burda dursun :)

dodooo_fb

• Sr. Member
« Yanıtla #92 : 12 Haziran 2019, 08:14:05 »
https://www.ubuy.com.tr/tr/brand/viviscal?page=2 şu sitede buldum ama ne kadar güvenilir bilmiyorum türkiyeye kargosu var fiyatı 273 tl olarak gösteriyor kargo dahil ne kadar bilmiyorum ileride almaya karar verirsem o zaman denerim şimdilik link olarak burda dursun :)
bende emin olamadım sitenin güvenilir olmasına ayrıca 10 gün diyor teslimat süresini. Başka bir site buldum DHL Express ile 4 günde teslimat yapıyorlarmış Türkiye. Fiyatıda 700 lira ya yakındı yanlış hatırlamıyorsam

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 12 Haziran 2019, 09:21:43 »
bende emin olamadım sitenin güvenilir olmasına ayrıca 10 gün diyor teslimat süresini. Başka bir site buldum DHL Express ile 4 günde teslimat yapıyorlarmış Türkiye. Fiyatıda 700 lira ya yakındı yanlış hatırlamıyorsam
19 euro ustu vergi dilimine girio dhl ile ptt kargoya gelir ama vergi odeniyo bilginiz olsun ☺

dodooo_fb

• Sr. Member
« Yanıtla #94 : 12 Haziran 2019, 10:11:49 »
19 euro ustu vergi dilimine girio dhl ile ptt kargoya gelir ama vergi odeniyo bilginiz olsun ☺
teşekkürler kardeşim

dodooo_fb

• Sr. Member
« Yanıtla #95 : 12 Haziran 2019, 17:38:06 »
26. Gün sivilceler çıkmaya başladı tek tük

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 13 Haziran 2019, 11:02:12 »
Saç ekimi sonrası sivilcelenme, saç ekimi operasyonunu takip eden aylarda, ekim yapılan alanda ya da saç köklerinin toplandığı donör bölgede meydana gelebilen, küçük sivilce benzeri deri lezyonlarıdır. Saç ekimi sonrası sivilcelenme geçici bir sorundur endişe edilmesi gereken bir durum değildir ancak bazen tedavi gerektirebilmektedir.

Saç ekimi operasyonu ardından bazı hastalarda sivilcelenme hiç görülmezken, bazı hastalarda ise daha yoğun seyretmekte, daha uzun sürebilmektedir.

kısaca normal durumlar
Global Moderator

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 13 Haziran 2019, 11:33:22 »
kendi saçların mı şoktan kalma saçların mı?  şuan görünenler. Umarım böyle kalır daha dökülmez kökler baya belli saç derinde patlamaya hazır volkan gibi duruyor saçlar:)
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2019, 11:49:11 Gönderen: Nhympex »

dodooo_fb

• Sr. Member
« Yanıtla #98 : 13 Haziran 2019, 13:25:52 »
kendi saçların mı şoktan kalma saçların mı?  şuan görünenler. Umarım böyle kalır daha dökülmez kökler baya belli saç derinde patlamaya hazır volkan gibi duruyor saçlar:)
5-10 tane saçım vardı kardeşim önlerde :))

DeaconFrost

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #99 : 14 Haziran 2019, 15:16:51 »
hayırlı olsun ekimin umarım güzel bir sonuç elde edersin. şok dökülme devam edecektir baya bir karaltı görünüyor hala. hepsi tutarsa çok yoğun güzel hacimde bir saçın olur inşallah.

dodooo_fb

• Sr. Member
« Yanıtla #100 : 14 Haziran 2019, 15:21:06 »
hayırlı olsun ekimin umarım güzel bir sonuç elde edersin. şok dökülme devam edecektir baya bir karaltı görünüyor hala. hepsi tutarsa çok yoğun güzel hacimde bir saçın olur inşallah.
Teşekkür ederim kardeşim. 30. Güne yaklaştım. Forumda tecrübeli Hintell gibi arkadaşlar 35. Gün civarı şok dökülme biter genelde diyorlardı. İnşallah daha uzun sürmez.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 14 Haziran 2019, 16:09:09 »
daha uzun sürmesi yada erken olması bir şeyi değiştirmez 37 36 gğne kadar devamda edebılır duruma göre belırlı süreleri yok dostum
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2019, 16:56:32 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

dodooo_fb

• Sr. Member
« Yanıtla #102 : 14 Haziran 2019, 16:35:08 »
daha uzun sürmesi yada erken olması bir şeyi değiştirmez 37 36 gğne kadar devamda edebılır duruma göre belırlı süreleri yok dostum
Teşekkür ederim hocam. Fakat ne kadar az şok dökülme olursa o kadar iyi değilmidir. En azından dökülüp çıkmasını beklememiş oluyoruz. Az da olsa kapatacılık sağlar diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2019, 16:56:15 Gönderen: Hintell »

Bal Porsuğu

• Hero Member
« Yanıtla #103 : 14 Haziran 2019, 18:27:59 »
Ekiminizin çok başarılı sonuçlanacağı düşüncesindeyim planlama ekim ve şuan ki görüntünüz hoşuma gidiyor hayırlısı inşallah.

dodooo_fb

• Sr. Member
« Yanıtla #104 : 14 Haziran 2019, 19:00:49 »
Ekiminizin çok başarılı sonuçlanacağı düşüncesindeyim planlama ekim ve şuan ki görüntünüz hoşuma gidiyor hayırlısı inşallah.
Teşekkür ederim inşallah

Facebook Twitter Instagram