Anket

Sonucu
0 (0%)
Sonrası
1 (100%)

Toplam Oy Verenler: 1

Gönderen Konu: Akay hastanesi mehmet hocaya saç ektırdım  (Okunma sayısı 2699 defa)

Ersın

• Yeni üye
  • *
Akay hastanesi mehmet hocaya saç ektırdım
« : 12 Mayıs 2019, 18:05:14 »
Mehmet hoca akay hastanesi ankara şimdiki adı lokman hekim olan çankaya da hizmet vermektedir daha detaylı araştırma isterseniz oraya gidmelisiniz biz iki arkadaş bir hafta arayla ekim yaptırdık arkadaşlar her gün cekıyorum ve şuan bir hafta oldu toplam bir hafta oldu ekim yapalı.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: (Konu Yok)slm
« Yanıtla #1 : 12 Mayıs 2019, 19:47:06 »
Mehmet bey yada  akay hastanesi

Bu ekimleri forumda siz paylaşıyorsunuz sanırım insanlara özelden mesaj atmanızdaki amaç nedir??? Forumda konu açan biri neden herkese mesaj atsın bu şekilde? 5 uyarı aldık cevap bekiliyorum?
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Mayıs 2019, 20:13:28 »
Ben bu konunun Ekim merkezinin reklam mesajı olduğuna inanmıyorum, inanmak istemiyorum.
Olsa olsa Dantel reklamı olur, o nasıl bir önçizgi ... düşman gözüne..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 12 Mayıs 2019, 20:20:58 »
Ben bu konunun Ekim merkezinin reklam mesajı olduğuna inanmıyorum, inanmak istemiyorum.

Evet bende malesef inanmak istemezdim .
Global Moderator

dodooo_fb

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 12 Mayıs 2019, 20:30:47 »
Bu ön çizgi normal mi ?

Evet bende malesef inanmak istemezdim .

Ersın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 13 Mayıs 2019, 09:08:38 »
Arkadaşlar forum kullanma konusunda cahilim kusura bakmayın

Ersın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 13 Mayıs 2019, 09:12:46 »
Yeni fotoğraflarım reklam gibi algılandı ya kusura bakmayın. Canlınolarak isteyen olursa görülebilir im de

Ersın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 13 Mayıs 2019, 09:15:32 »
Eski fotolarım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 13 Mayıs 2019, 09:58:30 »
6 kişiye bu şekilde mesaj atmanız cahillik olduğunu sanmıyorum köylü kurnazı biz merkez olak görüyorum. Mehmet polata karsı  forum güveni sarsılmıştır ne kadar paylaşım varsa baştan sona incelinicektir tarafımdan..
Global Moderator

Ersın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 13 Mayıs 2019, 10:18:32 »
Sen neyin pesindesin efendi yorum yap köylü kurnazı sensin adam ol bilmemek ayıp değil yeni yeni öğreniyorum senin sıkıntın ne bana onu söyle burada ben fıkırlerımı sunuyom kimse kimseye bağ bahçe bagıslamıyor ben daha mehmet hocanın hıc bırseyıni bilmiyorum burada menfaat içeren ne olabilir kardesım orda bilgilerim var tek bildiğim şukı allah razı olsun sacım için her ilgiyi alakayı mütaviziliği gösterdi ben anakarada ne doktorlar gördüm herkes parayı alır işi bitince ilgisiz olur denen şukı hoca bize öyle olmadı anladınkı şehirli kardasın

Ersın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 13 Mayıs 2019, 10:21:59 »
Burada yönetici olabilrsin belki ama insanları ezme yada cahil görme tamam kardasım bizim işim gücümüz yedi yirmi dört nette değil anlamıyoz tesadüf bu siteyi gördüm uğrasa uğrasa yorum yaptım

Cihandoğan

• Hero Member
Ynt: Merhaba sac ektırdım
« Yanıtla #11 : 13 Mayıs 2019, 10:45:01 »
Pekala uğraşa uğraşa bana ve diğer insanlara neden mesaj atıyorsunuz ? Bu merkeze gidin şeklinde? Foruma girer girmez ?

Ersın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 13 Mayıs 2019, 11:01:48 »
Ben en basta kendi ekimimi dile getirdim memnun kaldıgom hastaneden ve teşkilattan bahsetım ve herkes bana mesaj atmış mehmet hoca kimdir biraz daha aydınlat vs sorular yazdılar bende cevap attım herkese geç dusutı galıba

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 13 Mayıs 2019, 11:24:38 »
Ben en basta kendi ekimimi dile getirdim memnun kaldıgom hastaneden ve teşkilattan bahsetım ve herkes bana mesaj atmış mehmet hoca kimdir biraz daha aydınlat vs sorular yazdılar bende cevap attım herkese geç dusutı galıba

Ben size inanıyorum fakat Hernekadar siz memnun kalsanız da bu Ekim gerek onçizgi tasarımı gerekse planlama olarak yanlış.
6.7. Ayın sonunda kel-ört şeklinde seyrek ve doğal olmayan bir sac görüyor olacağız :(
Maalesef olmamış , hele ki tepe bölgesindeki planlama nedir öyle? Malzeme bitmiş “çat diye” imalatı durdurmuş gibi bir görüntü var?

Sen hernekadar memnunum desende bunun tek sebebin kıyas yapabileceğin  2.bir operasyon geçirmemiş olman. Yani bir çoğunun yaptığı hataya düşmüşssün. Olmaması gereken Doktor-hasta duygusallığı. Sonuçta para verdin + donör verdin , işini yaptı, üstelik doğru yapıp yapmadığı da belli değil henüz. Bu sebeple gerek yok övmelere sevmelere.

Biz bu forumda çok gördük “...... hoca allah razı olsun saçım çıkmasada samimiyeti yeter insanlığı yeter gerekeni  en iyi şekilde yaptı benden yana hakkım helal diyip, 7 ay sonra DAVA açıcam sonuç rezalet , dışarı çıkamıyorum “ diyen.

İnşalla öyle sonuçlanmaz ama herhalukarda ortada minnet duyacağınız bir durum yok. Parasını vermişsiniz hizmet almışsınız, o size minnet duysun 1000 lerce merkez içinden onu tercih ettiğiniz için.

Ersın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 13 Mayıs 2019, 11:29:16 »
Haklısın bu yoruma diyecek bısey yok eyvallah

Facebook Twitter Instagram