Ben en basta kendi ekimimi dile getirdim memnun kaldıgom hastaneden ve teşkilattan bahsetım ve herkes bana mesaj atmış mehmet hoca kimdir biraz daha aydınlat vs sorular yazdılar bende cevap attım herkese geç dusutı galıba
Ben size inanıyorum fakat Hernekadar siz memnun kalsanız da bu Ekim gerek onçizgi tasarımı gerekse planlama olarak yanlış.
6.7. Ayın sonunda kel-ört şeklinde seyrek ve doğal olmayan bir sac görüyor olacağız
Maalesef olmamış , hele ki tepe bölgesindeki planlama nedir öyle? Malzeme bitmiş “çat diye” imalatı durdurmuş gibi bir görüntü var?
Sen hernekadar memnunum desende bunun tek sebebin kıyas yapabileceğin 2.bir operasyon geçirmemiş olman. Yani bir çoğunun yaptığı hataya düşmüşssün. Olmaması gereken Doktor-hasta duygusallığı. Sonuçta para verdin + donör verdin , işini yaptı, üstelik doğru yapıp yapmadığı da belli değil henüz. Bu sebeple gerek yok övmelere sevmelere.
Biz bu forumda çok gördük “...... hoca allah razı olsun saçım çıkmasada samimiyeti yeter insanlığı yeter gerekeni en iyi şekilde yaptı benden yana hakkım helal diyip, 7 ay sonra DAVA açıcam sonuç rezalet , dışarı çıkamıyorum “ diyen.
İnşalla öyle sonuçlanmaz ama herhalukarda ortada minnet duyacağınız bir durum yok. Parasını vermişsiniz hizmet almışsınız, o size minnet duysun 1000 lerce merkez içinden onu tercih ettiğiniz için.