Saç Ekimi Sonuçları
Bide su resimde fark etmiyormusunuz sac diplerini ?toppik kullaninca sac dipleri deri gozukmez.
Inan sasirmaya devam ediyorum. 27 agustostaki paylastigin fotoda saclarin harbiden daha iyimis. Saclarin okadar cabuk gelismesine ragmen 27 agustostan bu yana pek gelismemis gibi gozukuyor, hatta 27 agustostaki fotolarda kafatasini gorebilen neredeyse cennetlik olacak fakat simdi paylastigin resimde bir kac yerde seyreklik var ve kafatasin gozukuyor. Yaniliyormuyum??Bu yazdigim son olsun, sen hakliysan ozur dileyim ve seni dahada fazla uzmeyim fakat ikna olmadigimi belirtmek isterim. Dedigim gibi 1 temmuzunda fotograflari mevcuttur, onlari paylasirsan gecirdigin asamalara gore ikna olabilirim.
gereksiz tartışma olmuş zekeriya kulun kalitesi belli ektiği çıkar hemen hemenama tek sorun ön bölgedeki doğallık birçok kişide gözlemliyorum bana doğal gelmiyorbide herkese hemem hemen aynı tip önbölge şeması çiziyor toppik muhabbeti gereksiz zekeriya kulun burda reklam çalışması yaptığını düşünmüyorumhemen hemen herkesle 3000 euro ya anlaşır 3500 ekse 3000 alıryani paragöz biri değil arkadaş toppikli resim atması yada atmaması burda bir algı operasyonuna girmez çünkü zekeriya kulun bu sitede müthiş ekimleri var
insallah benim saclar da cikar boyle, direk motivve oluyorum bu sonuclari gorunce
Alıntı yapılan: Gurbet - 24 Ekim 2016, 20:53:48Inan sasirmaya devam ediyorum. 27 agustostaki paylastigin fotoda saclarin harbiden daha iyimis. Saclarin okadar cabuk gelismesine ragmen 27 agustostan bu yana pek gelismemis gibi gozukuyor, hatta 27 agustostaki fotolarda kafatasini gorebilen neredeyse cennetlik olacak fakat simdi paylastigin resimde bir kac yerde seyreklik var ve kafatasin gozukuyor. Yaniliyormuyum??Bu yazdigim son olsun, sen hakliysan ozur dileyim ve seni dahada fazla uzmeyim fakat ikna olmadigimi belirtmek isterim. Dedigim gibi 1 temmuzunda fotograflari mevcuttur, onlari paylasirsan gecirdigin asamalara gore ikna olabilirim. model ve gurbet farkli olupta farkli dusunen sizsiniz , sizden baskada bu yorumu yapan yok zaten. Demekki problem sizde , %100 katiliyorum sana. koca forumda bi anlayan sen ciktin saka gibi