Kardeslerim dogru oturup dogru konusalim ben harbiden isterim bu arkadasin sac ekimi guzel sonuclansin ki zaten guzel oldugu gibi bir goruntu (toppiklide olsa). Sayfa 4te 30 temmuzun fotografini paylastin o gunku fotografta onler acayip seyrek kardesim nasil oluyorda 16 agustosda inanilmaz bir sekilde kalinlasmis? Sac ekiminin bir sureci var, asamalari var bunlari tekrar dusunup yorum yapin bence.
Ayrica benim gibilere burda yer yokmus diyorsun! Buna senmi karar veriyorsun? Her olumlu yazana yer olacak,, olumsuz yazana yer yok olmayacak, ne kadar ilginc.
Ayrica serkan aydina herkes acayip olumsuz yaziyor buna neden kimse karsi cikmiyor. Bu ekimi o yapmis olsaydi ya da 4 ay da boyle bir gelisim olsaydi herkez cok buyuk bir gonul rahatligiyla saldirirdi. Ki herkesin bunu bilmesi gerek ben serkan aydini ASLA savunmam. Adamlar donor bolgeyi resmen hirpalayip tacip ediyorlar bu yuzden beni onlardan zannetmeyin, boyle bir sonuc cikarilmasin..
Tekrar yaziyorum 4ncu sayfada 30 temmuzun fotografini paylastin onler oldukca seyrek kardesim. 16 gun sonra 16 agustosun fotografini paylasmisin ve birden bire saclar kalinlasmis ve seyrek olan heryeri kapamis.
Arsivde bunu buldum diyorsun. Bence senin daha cok fotografin var arsivinde. Ekim yapan bir iki gunde foto cekiyor zaten.
Ayrica ozur dilemek icin ikna olmam gerekiyor. Son paylastigin fotoda tam aksini gerceklestirdin. Sende nasil olduysa,, sacekimin asamalari olmamis ne hikmetse.
Ayrica ikna edici olabilirsin. Yanlis isem 1 defa degil 3 defa ozur dileyecegim senin profilinde, yeminle.
Son paylastigin fotografin alt.kisminda surekli kafanin fotosunu cektigin asikar ve belli. O halde arsivinde kesinkes var oldugunu dusunuyorum her ayin fotografi. 1 temmuz ya da 15 temmuzun fotosu var sa paylasda gorelim nasil gelismis ve hangi asamalari atlamis senin ekimin